- Konu Sahibi bilemedimya
-
Başta saydırıp saydırıp insanlar cevap yazınca da savunmaya geçen konu sahipleri gerçekten tuhaf. E ne diyelim madem bu kadar iyi harika bir insan bu kadarcık minicik küçücük kusurunu da görmezden gel o zaman.Canım senin nişanlınla alakası yok. Nişanımda ayrı set kaç tane bilezik taktılar. Koli koli bohçalar geldi. Hiç birini istemedim hiç biri gram gözümde yok. Evlilik için gerekenleri yapmam demiyor bazı konulara benim kadar değer vermiyor. Bizimkini biraz daha kültür çatışması gibi düşün. Asla cimri değil.
Başta saydırıp saydırıp insanlar cevap yazınca da savunmaya geçen konu sahipleri gerçekten tuhaf. E ne diyelim madem bu kadar iyi harika bir insan bu kadarcık minicik küçücük kusurunu da görmezden gel o zaman.
Değiştiremezsin çözüm yok...Karakter meselesi içinde o heyecanı hissetmezler erkekler bi bayan kadar ama sen hissedip istediğin için seni mutlu etmeye çalışmalıydı mantıksız bulmak yerine...
Bu karakter yapısı evlilikte de devam edecek, başka isteklerin de olacak, bebek yapacaksın belki hastane odasını süslemek isticeksin ne gerej var masrafa diyecek atıyorum..
Çare yok adam bu...Bencillik var
Ayrilmak istemiyorsun, ki bu sebepten ayrilmak cok sacma, cunku diger tum ozellikleri iyi ve olumluymus, o halde beklentisiz bir hayata merhaba diyeceksin. Adam en heyecanli olmaniz gerektigi asamalarda bile heyecanlanmiyorsa ve bunlar ona angarya geliyorsa emin ol ki evlendikten sonra yildonumu dogumgunu vs yine angarya gelecek. Yani bu insan degismeyecek cunku bu onun karakter ozelligi. Bak benim esim de bu kadar olmasa da bazi seyler ona da angarya geliyordu. Mesela benim cok heves ettigim dış cekimi dugunden sonra yapariz dedi,dugun geldi gecti ha bugun ha yarin baktik 8 ay oldu zaten bende heves de kalmadi, nitekim dıs cekimden falan vazgectim. Nişanda da yapamamistik dis cekim. Hic dış cekimim yok ama mutlu bir kizim
Biz de evlilik hazirlik surecinde farkli sehirlerdeydik, davetiye nikah sekeri vs hep internetten ben sectim aldim. Kina malzemelerini gidip kendim gezdim aldim. Gelinligim icin de ilk girdigim magazadan begendim, o gun bedeni yoktu haftaya getirticez dediler ama nisanlim ben uzulmeyeyim diye gelinligi birlikte alalim diye yanima geldi. Aksam ben isten ciktiktan sonra gittik aldik sonra yemek yedik, ve 2 saat icinde yasadigi sehre dondu aksamin bir vakti. Mesela kimi haftalarca gelinlikci gezer cumbur cemaat, bizim herseyimiz, heyecanlarimiz bile minimalist ve sadeydi
Demem o ki pek cok erkek dugun hazirlik sureclerini angarya gibi gorebiliyor. O da mutludur heyecanlidir eminim ama onlar bizim gibi ince ve duygulu degiller, o yuzden sen bu surecin kendi payina dusen kisminda heyecanini da yasa, sevincini de. Mutlulugunu ona endeksleme. Sonra hepsi bir ani olarak kaliyor. Ben mesela bazen acip dugun videoumuza bakiyorum, duygulaniyorum, cunku bir daha tekrari yok.
İşte o yapılan birşey değil. Erkek de olsa kadın da olsa karşısındakini sevdiği aşık olduğu zaman ona göre davranıyor. Onu üzmemeye çalışıyor, isteklerine saygı duyuyor vs.Karşımdakini değiştirmekten kastım öküzlüğünü törpülemek. Yapan yapıyor gerçekten ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.merak ettiğim de bu benim
Aşkı bunlarla özdeşleştirmek hata bence. Ben de eşimle çok konuştum. Yeri geldi kızdım yeri geldi nazlandim yeri geldi ağladım. Ama yok. Bak bazen eve gelirken sürpriz yumurta alırben başağım o başak değilburçla alakalı değil bence uzaklıktan oluyor yan yana kalamadık hiç uzun zamandır. yan yanayken çok farklı. bi de herkes meselenin çiçek almak falan olduğunu ya da cimrilik olduğunu düşünmüş konumu tekrar okuyup editleyeceğim. demek ki sinirle anlatamadım tam olarak.
SağolunAşkı bunlarla özdeşleştirmek hata bence. Ben de eşimle çok konuştum. Yeri geldi kızdım yeri geldi nazlandim yeri geldi ağladım. Ama yok. Bak bazen eve gelirken sürpriz yumurta alırBirkaç kere çiçek aldı. Canım şunu çekti derim ertesi gün gelirken getirir. Yani ona göre bunlar incelik. Ha konu asla cimrilik değil, ben sizi anlıyorum. Çünkü eşim maaşını bana verir, o benden harçlık alır. Üstelik çalışmıyorum. Ama işte düşünüp hediye almak, bulmak zor geliyor ona sanırım. Hatta beceremiyor bence. Ben o yüzden umursamiyorum artık. O da öyle işte. Beni sevdiğini çok söyler, hareketleriyle de hep yansıtır, çok dusuncelidir. Tek dusuncesizligi bu işte. Allah bilir benim ne saçma huylarim vardir onun görmezden geldiği Tek derdimiz bu olsun ayol.
:)) teşekkür ederimDeğiştiremezsin. Seviyorum diyorsun, sevmek olduğu gibi kabullenmektir. Gülü seven dikenine katlanır. Bir yastıkta kocayın böyle.
Kabullenebileceginizden eminseniz evlenin.
Cunku degismez. Tepki gorurse kopruyu gecene kadar degismis gibi yapar sonrasi yok...
Ben olsam ayrilirdim. Ne gerek var kendime hayati zindan etmeye?
Ayrıl diyecekler demesin der gibi konuşmadım direk söyledim ayrıl yazacak olan yazmasın dedim.Ayril diyecekler demesin der gbi konusmussunda nisanlinin senin tabirinle okuz olusunu degitirmek imkansiz bence nisanlini degistir . Evlenince hayat monotonlastikca dha da bi bekliyosun ozel hunlerde bari bi degisiklik olsn diye benxen sana demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?