Hepinize merhaba sevgili kk üyeleri. Buraya iki ay önce bir konu açmıştım nişanlımla ilgili, daha doğrusu ailemin onu araştırmak istediğinde verdiği tepkiyle ilgili. Tanıma sürecini uzattım ama aklıma takılan yeni bir durum daha yaşadık. Sizce ben abartıyor muyum lütfen yorumlarınızı yazın.
Nişanlımla avm'ye gittik, ona bir kazak aldık. Ben de birkaç bir şey aldım, hepsini aynı poşete koyduk. Arabanın anahtarını da o poşete atmıştım. avm'den dönerken arabaya geldiğimizde poşetin içinde ben anahtarı ararken nişanlım düzgün tut kazağı kirlenecek gibi bir şey söyledi kızarak, gergin bir tavrı vardı. Ben de kazak için bana böyle davranmasına çok bozuldum, kendin yap o zaman dedim o da agresif bir şekilde benim aldıklarımı arabanın üzerine öylece koydu kendi kazağını poşete koydu, ben de sinirle arabaya bindim kapıyı sertçe çektim. Bugünyaşadığımız ikinci gerginlikti. ilkinde kahve almak için sıra beklerken sıradaki insanlara söylendi, önümüzde birkaç kişi vardı onun kahvesine ellediklerini düşünmüş onu izliyormuş, ben de o sırada ona başka bir şey anlatıyordum, bana uğraşamam şimdi bilmem neyle parmaklarını kahveme sokuyorlar ona bakıyorum dedi. Durduk yere gerilmesinden hiç hoşlanmadım ve kahveleri alıp oturduğumuzda ben zaten gergin bir ailede büyüdüm, bu şekilde küçük şeylerden gerilmeni istemiyorum ben da geriliyorum böyle bir aile olmayalım dedim (annem ve babam boşandı babamın sinirli tavırları da bunda etkiliydi). Bunu bir şekilde hallettikten sonra az önce anlattığım araba dönüşü o olayı yaşadık. arabada dönerken de tartıştık, bana senin babanın suçunu ben mi çekicem bunun için beni niye cezalandırıyorsun gibi bir şeyler dedi. Küçük şeylerden bana kızılmasını çocukluğumdaki travmalardan dolayı kaldıramıyorum bunu daha önce söyledim. Dün akşam benim uzaklaşmam sonucu beni kırdığı için özür diledi, üslubunun hatalı olduğunu kabul etti ben sana kızmamıştım sen öyle anlamışsın dedi üzgün de görünüyordu. Ama sürekli böyle mi olacak. Sizce artık bu ilişkiyi bitirmem mi gerekiyor?