• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın tavırları

papatya0683

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
78
0
26
Ankara
nişanlımın tawrıyla alakalı bikaç soru sormak istiyorum fakat doğru yerdemiyim bilmiyorum..ana hattıyla biraz cinsel içeriklli..

ya 1.5 yıllık bi birliktelik sonucu geöen ay nişanlandım..hani sonuçta olur ya telefonda konuşursun vs...son 1. 5 aydır hani nası erkek anlamadım o yola gitmio..onun öncesinde çok istekliyd, şehvetliydi..ama şimdi aklınca napmaya çalışıo anlamadım..öle olunca kendimden şüphe ediyorum..napmam lazım o zamana geri döndürmak için..o ateşi yakalamk için..oof çok utandım..:(

ya 1.5 yıllık bi birliktelik sonucu geöen ay nişanlandım..hani sonuçta olur ya telefonda konuşursun vs...son 1. 5 aydır hani nası erkek anlamadım o yola gitmio..onun öncesinde çok istekliyd, şehvetliydi..ama şimdi aklınca napmaya çalışıo anlamadım..öle olunca kendimden şüphe ediyorum..napmam lazım o zamana geri döndürmak için..o ateşi yakalamk için..oof çok utandım..:(

Harfleri yutmasak...
Derdimizi daha net anlatsak...

Diyor ki "biz telefonda seksi sohbetler ederdik nişandan sonra artık ne dersem deyim nişanlım benle seksi sohbet etmiyor.Yeniden o günlere döndürmek için ne yapmam lazım?"

Cevap; Şimdi nişanlandınız ya o seni namusu olarak filan görüyordur,evinin kadını,çocuklarının anası olacak kadın filan..O yüzden pek yanaşmıyordur.Zaten boşver canım yarın evlenince bıkarsın,bin türlü bahane ararsın yapmamak için. :=)

Diyor ki "biz telefonda seksi sohbetler ederdik nişandan sonra artık ne dersem deyim nişanlım benle seksi sohbet etmiyor.Yeniden o günlere döndürmek için ne yapmam lazım?"

Cevap; Şimdi nişanlandınız ya o seni namusu olarak filan görüyordur,evinin kadını,çocuklarının anası olacak kadın filan..O yüzden pek yanaşmıyordur.Zaten boşver canım yarın evlenince bıkarsın,bin türlü bahane ararsın yapmamak için. :=)

Allah sizden razı olsun yaaa.:9::9::9: Üç kere falan okudum,anlamadım.:27:

Konu sahibine gelecek olursak : Belki müsait olmuyordur.:26:

aslında erkekler her fırsatı değerlendirirler hiç kaçırmazlar senin nişanlının bir derdi sıkıntısı vardır belki sormadan konuşmadan bilemezsin:40:

Harfleri yutmasak...
Derdimizi daha net anlatsak...

kusura bakmayın kızlar ...önce bu sorudan başlayayım..tam işten çıkıodum ondan yutarak yazdım...

Cevap; Şimdi nişanlandınız ya o seni namusu olarak filan görüyordur,evinin kadını,çocuklarının anası olacak kadın filan..O yüzden pek yanaşmıyordur.Zaten boşver canım yarın evlenince bıkarsın,bin türlü bahane ararsın yapmamak için. :=

tam üstüne bastın..

Konu sahibine gelecek olursak : Belki müsait olmuyordur.
evet olamadım bir türlü..

Yazdıklarınızda bir şey anlaşılmıyor nişanlınızla cinsellik mi yaşamak istiyorsunuz ?
kesinlikle hayır...nişanlanmadan evvel konuşuyorduk ama vur kaç taktiği yapıo sanki..konu tam oralara gelio..hooop u dönüşü..ben istediğimden değil zaten ben pek bişi anlamıyorum..onun mutlu olması beni daha çok mutlu edio..böle konulara girmeyincede sinirlerim bozuluo..eskiki hazzı veremiyomuyum diyorum acaba..

yazarken utandım diosun ama nişanlınla evlenmeyi beklemeden bişiler yaşamayı istiosun nası utanmak bu??

yazarken derken hiç tanımadığım insanlardan fikir almak beni gerdi..o anlamda utandım..yanlış anlaşılmaktan utandım..

Telefonda nasil oluyor o isler oyle? :26:

Ne kadar cok meraklisiniz ayni yastiga bas koymadan once bir takim seyleri yasayip gormeye!!!

Her sey vakti zamani gelince guzeldir illa seksi araya katip ne yapacan?

Evlendikden sonrada gun gelir buraya " ne tur bahaneler bulabilirim kacmak icin" diye bir konu acarsan hic sasirmam.

Birakin herseyi zamanin akisina... Aceleniz ne? cok mu hos oluyor telefon koselerinde bu tur seyleri konusmak?

Anlamiyorum ki :30::37:

canım sor açık açık nişanlına noldu artık istemyomsun beni hiç konuşmuyosun eskisi gibi falan de, hiç kurcalama kafanı sor kurtul

olabilir, telefonda da bu şeylerkonuşulabilir herkesin bu konudaki düşüncesi farklıdır, hem ayrıca isteyen evlenmeden önce cinselliğini yaşar isteyen yaşamaz. bize ne yani. konu sahibini yargılayamayız bu konuda, haddimize düşmez. biz kendi yaşantımıza bakalım... konu sahibine de şunu diyeyim, belki o sırada nişanlınız ortam itibariyle müsait değildir. benim aklıma ilk bu geldi. başka ne gibi bir neden olabilir bilemiyorum. belki de sizden soğumuş olabilir diycem ama, bunu en iyi siz anlarsınız....

Hayret bişeysiniz hanımlar he :9: Nişanlım hiç böyle mevzulara girmese ben şüphelenirdim açıkçası :9: Hele ki bu dönemde erkekler fazlaca meraklı oluyorlar... Açıkası benim aklıma gelen kendi işini fazlaca kendisinin halletmesi olabilir.İsteksiz olabilir bu durum da :44:

Son düzenleme:
Hayret bişeysiniz hanımlar he :9: Nişanlım hiç böyle mevzulara girmese ben şüphelenirdim açıkçası :9: Hele ki bu dönemde erkekler fazlaca meraklı oluyorlar... Açıkası benim aklıma gelen kendi işini fazlaca kendisinin halletmesi olabilir.İsteksiz olabilir bu durum da :44:

yani bir de nişanlılık döneminde elbet cinsellik konuşulur bence normal bişey bu. garip gelmedi bana da. ahlaken da garip ya da yanlış bulmuyorum.

Telefonda nasil oluyor o isler oyle? :26:

Ne kadar cok meraklisiniz ayni yastiga bas koymadan once bir takim seyleri yasayip gormeye!!!

Her sey vakti zamani gelince guzeldir illa seksi araya katip ne yapacan?

Evlendikden sonrada gun gelir buraya " ne tur bahaneler bulabilirim kacmak icin" diye bir konu acarsan hic sasirmam.

Birakin herseyi zamanin akisina... Aceleniz ne? cok mu hos oluyor telefon koselerinde bu tur seyleri konusmak?

Anlamiyorum ki :30::37:

hayır yaaa..yok öyle bi derdim..ben anlatamadım sanıyorum..çok çıkışmışın:) tekrar anlatsamda sanıyorum değişmeyecek düşüncen...

Back
X