• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın tavırları

olabilir, telefonda da bu şeylerkonuşulabilir herkesin bu konudaki düşüncesi farklıdır, hem ayrıca isteyen evlenmeden önce cinselliğini yaşar isteyen yaşamaz. bize ne yani. konu sahibini yargılayamayız bu konuda, haddimize düşmez. biz kendi yaşantımıza bakalım... konu sahibine de şunu diyeyim, belki o sırada nişanlınız ortam itibariyle müsait değildir. benim aklıma ilk bu geldi. başka ne gibi bir neden olabilir bilemiyorum. belki de sizden soğumuş olabilir diycem ama, bunu en iyi siz anlarsınız....

çok ortam yakaladı ..o mümkün değil..yani diyorum ya 1.5 oldu nerdeyse..nişan öncesi süreçtede çok kısa olmakla beeraber böleydi..yani hani soğumuştur deniyor ya öle olsa neden parmağıma yüzük taksın..mecbur falanda değil hani:( o raddeye kadar gelio sonunu getiremio..bide ben ilkiyim bunun..desem acaba çekinio mu fakat başbaşa amasra tatilimiz olmuştu ozamanda aynısı olurdu mesela..ama yok ..

açık saçık konuşması buluştuğunuzda oranı buranı mıncıklaması mı iyi. hele bi evlenin bak o zmana neler oluyor rahat bırakmıyorlar uykunu bile bölüyorlar bazen. herşeyi zamanında yaşamanızı tavsiye ederim şimdiden o tür şeyler konuşup sevginizi öldürmeyin o istemiyorsa konuşmayın. biz eşimle saatlerce konuşurduk telde ama 1 kelimesi bile cinsellik değildi ona bile kızarlardı.

bazı konularda direkt önyargı yada kesin konusmalar yapılması hic olmuyor bayanlar tamam herkesin fikri sonucta ama uslüp farkı var dikkat edelim diyorum.

ayrıca nişanlı bireylerlerin (ki illa cinsellik yasansın vs vs denilmiyor farkındaysanız) cinsel hayata yönelik konusma yapmaları gerekli oldugu kanısıyndayım. sonucta ince detayına kadar konusulmaz belki ama üstünkörü de olsa konusulmalı. evlenince bu insanlar aynı yastıga bas koyacak birbirlerinin olacaklar. bir sekilde her iki tarafında birbirleri hakkında fikir alısverisi yapmalılar.

evlenince esleri bayanları rahat bırakır bırakmaz o o zamanı ve kisileri ilgilendirir. sevgi sözleriyle , birbirilerini öpmeleriyle sevgi azalmaz körelmez aksine askları pekişir.(burda kendini kullandırtma boyutunu ele almadım o ayrı )

ama evlenmeden konusulmaz edilmez boyutunu sile getirirken cok kötü birsey yapıyormus gibi dile getirmeyin lütfen.bıcak gibi keskin sözlere gerek yok diye düsünüyorum !!

hayır yaaa..yok öyle bi derdim..ben anlatamadım sanıyorum..çok çıkışmışın:) tekrar anlatsamda sanıyorum değişmeyecek düşüncen...

Ben seni yargilamiyorum ki! Kendi hayatin ne istersen yap ama gencliginin, arzularinin veya isteklerinin esiri olup sonradan pismanlik yasamani istemem.

Kk'da hergun degilse iki gunde bir sevgilimle nisanlimla ayrildik oysa ben onun icin herseyi yapmistim vs (gerek cinsellik gerek maddiyat gerek maneviyat anlaminda) yazilar okuyorum ve uzuluyorum.

Seninde yarin birgun yanilmisim demenden korkuyorum. Dedigim gibi yoksa beni ilgilendirmez ne ben seni ne sen beni taniyorsun benimki kucuk bir tavsiyeydi herseyi zamaninda yasamak daha guzel derken.

Yahu insanın nişanlısıyla cinsel içerikli konuşmalar yapmasında yanlış olan ne bayanlar?
Tersine Bu tarz konuşmalar birbirlerini tanımalarına hem yardımcı olur hem de korkuları azaltır..
Gün geldiğinde birbirine yaklaşımda inanılmaz yardımı olur bence.. Sevgiliyken bence de gerek yok ama
nişanlılık evliliğe hazırlıktır fikir olarak da cinsel olarak da her anlamda hazırlanmaktır.
Geleyim konu sahibesine; ben olsam açıkça sorardım eskiden bu konularda konuşmaya daha istekli
görürdüm seni değişen ne diye.. En doğru açıklamayı nişanlın yapar sana bence..

o zamanda şımarır..klasik süründürme formülleri izlenir..ki isteyeceğim en son şey bu..bu yol benim tercih edeceğim bir yol değil:(

ne süründürmesi canım sen evlenıceksın bu adamla.. herseyı acık ve net konusursan oda sana acık ve net olur.. artık nısanlandıgınızın ve evlılıge gıden en onemlı adımı attıgınızın farkına varın. o adam senın kocan olucak.. bazı formüllere ıhtıyacınız yok yanı

ne süründürmesi canım sen evlenıceksın bu adamla.. herseyı acık ve net konusursan oda sana acık ve net olur.. artık nısanlandıgınızın ve evlılıge gıden en onemlı adımı attıgınızın farkına varın. o adam senın kocan olucak.. bazı formüllere ıhtıyacınız yok yanı

Katılıyorum. Madem evleneceksiniz açık konuş,formüllerle,oyunlarla,planlarla hayat mı geçer?Açık-net her şeyi konuşabilir olmalısınız.

Ben olsam karşıma alır "evlenmek istemiyorsan seni zorlamam,bu tavırlarını, bana karşı soğukluğunu anlamıyorum,neler oluyor?"diye sorarım ayrıca ben soğuk davranırım..Biraz dik durmak lazım :)

Back
X