Nişanlımın telefonunda abisi ve yengesinin fotoğrafları?

Birde boy boy kadini kötülüyor söyle böyle diye. Problem kendi zihniyetlerinde ve karakterlerinde oldugunu görmek yok ama
Haha size ne bu durumdan ben rahatsız oluyorum ve çoğu kişinin rahatsız olacağı bir durum sizin de nisanlinizin telefonunda yengesinin açık fotoğraflari olsa kiskanirsiniz kiskanmazsaniz da ben sizin sevginize sevgi demem:) biz geniş insanlar değiliz:)

Yengesinin giyimine karışan adamla ne işiniz var?
Altı üstü bir fotoğraf, kadın kocasıyla poz vermiş, millet o pozları İnstagram'da milyonlarla paylaşıyor. Sanki kadın özel olarak fotoğraf çekmiş de kaynına atmış gibi tavırlarınız. Kocasıyla fotoğrafı var, ayrıca o fotoğrafların o telefonda olmasının hesabını ve cezasını nişanlınıza kesin. Elti hanıma değil. Ve yine söylüyorum, yengesinden kıskandığınız adamla ne işiniz var?

Mesela yengesinin nasıl bir yılışık hareketini gördünüz? Nişanlinizla ayni yasta olan bir Yenge ne yapti da böyle diyorsunuz? Bu tarz konulardaki açık giyinen ve yılışık yengeleri cok merak ediyorum

Tabi ask en büyük ask ve sevgi sizin hastalikli türleriniz. Sonuclarini hepimiz görmüyoruz sonra sanki Tasmayi siyah sec damatliga uysun

Sapık mısınız? Ben de başta okurken yengesiyle abisinin ciplak fotograflarini falan buldunuz sandim. Kadin normalde de acik giyiniyorsa, ozel bir mustehcen poz cabasi yoksa yani, fotografinin olmasinin nesi garip??? Benim erkek kardesimin telefonunda da benle eşimin fotograflari vardir mesela Çekilmişizdir bi yerlerde. Sevgilisi kardesimi bu sebeple kiskansin o zaman

İşte olmamalı bana göre

Yengesine hallenmicek kadar güveniyorsam kıskanmam bunu abisinin karısına yan gözle bakacak kadar ş.. fi bozuk olanların nişanlısı düşünür ancak.

Yani fotoğraf ta ne anlatmak istenmiş olabilirki de bu kadar dertlendiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…