Nişanlımın telefonunda abisi ve yengesinin fotoğrafları?

Yahu madem girmiyor o klasöre neden silmiyor.
Klasörün son kullanıldığı tarih bellidir.Madem bu kadar kurcaladin ona da baksaydin.
Ayrıca nisanlin yengeni yılışık ve açık giyinen biri gibi görmüyor bence.
Sen bu şekilde düşünüyorsun :)
Konu biraz uydurma geldi bana..

E telefon nişanlınızın? Belki kadının haberi bile yok kaynının telefonunda hala resminin durduğundan.

Siz gidin hesabı nişanlınıza sorun dert ettiyseniz.

Ha ama zihniyetiniz çok kötü midem bulandı onu da belirteyim.

Seviyorsan sev
Ne güzel
Ama eltinin çatalını niye dert ediyorsun birde sizin kadar geniş değilim lafı nedir
Git nişanlinla yasa aşkını
Yenge kucağına oturmuş kocasının
Kocası ya
Telde ne işi varmış kardeşi çekmiş
Daha evlenmeden eltinin kıyafetine karışıyor dert ediyorsa vay o eltinin başına gelene

İsterse çırılçıplak sokaktw gezebilir kendisi benim nisanlimin telefonunda o la maz sizene abi ben de böyleyim kurallarim bu o zaman siz de sevgilinizin nişanlısının eşinizin her neyse telefonunda her yeri belli olan abisinin eşiyle fotoğraflai durabilir okeyy

Poposunun çatali acikta nasil pozlar onlar ya. Eşimin telefonunda boyle bir şey gorsem yenge abisi umurumda olmaz, eşimden sogurdum.
Boyle onumde poposu acila acila sacma sapan hareketler yapan insanlarin tutup boy boy fotolarini cekmezdim ben cunku.
Sacma sapan seyler ne yaptiklari belli degil hepsinin.

Nisanlinin telefonuna zorla sokulmadi ya o fotolar sonucta

Tatlim ben etmiyorum istediği gibi giyinebilir ama bizden uzak olacak. Anladin konuyu?

Burada konu hallenmek değil, biz ve ailelerimize göre o tarz fotoğrafların henüz bekar bir erkeğin telefonda olmasi ahlaksızlıktır. Akrabalık ilişkileri bunu bağlamaz.
Evlenince koyabilir mi? ne tarz fotolar yahu? Kadın çıplak mı? Yatakta falanlar mı?

Nişanlının telefonunda olamazsa git ona söyle. Ye genin açıklığına giydiğine kendince iğrenç yakıştırmalar yapma.

Yengesini çok beğeniyormuş demek ki nişanlın. Demek ki o pozlara çok özenmiş bakıp bakıp duruyormuş ki silmemiş. Hatta benim de ileride karımla böyle pozları olsa keşke demiş durmuş.

Aynen. Bir de kadın kendisi yollamış gibi tavırlar. Yok siz o elti adayını tanımıyorsunuzlar.
Her türlü kıskanıyor belli ama bu sadece sevgilisinden kıskanmak da değil çok daha büyük kıskançlık. Yazık aslında.

Ben ona muhatap olmam zaten ona ne oluyor geniş insanlarla hep aramda mesafe olur
Benim yengelerimden biri de çok açık giyinir ve çok da güzel bir kadındır. Aynı zaman da çok da karakterlidir. Sözleriniz çok ayıp.
Artı yengem güzel ve açık giyiniyor diye kocamı yerden yere kaçiramam.
Yengeye o gözle bakmak sapıklıktır. Sapık olduğunu düşünüyorsam yerden yere kaçırmak yerine ayrılmak daha mantıklı.

ya sanane fotoğraflardan, benim telefonumda dıdısının pozu bile vardır silmem kalır öyle sana mı kaldı ne fotosu olduğu bu kıskançlıkla bu ilişki çok sürmez

Sadece gülüyorum

Buraya konu açar hele birde derdim bu dersen bende yazarım
Sizde bana size ne diyemezsiniz çünkü konuyu açınca herkes herşeyi yazar
Size ne genişler bla bla bla yapacaksan konu acmiyacaksin
Eleştiri yapılıyorsa da bunu kabul edeceksin

Eltinizin sizden çekeceği var daha nişanlıyken böyle yapıyorsanız evlenince vay ki vay

Bence sen nişanlımı değilde eltiyi kıskanmış olabilirsin
Biraz güzel alımliysa

Ayrıca fotoyu silersin ama o dar düşüncenizi sil lütfen diyecem ama bu mümkün değil

Yav abisi niye geniş olsun? Manyak mısınız adam kardeşinden mi kıskanacak kardeşi mi göz koyacak karısına? Leş zihniyet leş.

Konu sahibi gelinler olarak vasatsınız, çift olarak milletin giyimini eleştireceğinize dönün biz neden bu kadar avamız diye bi bakın, bu çabayı biraz kültürlenmeye harcasanız ne güzel olacak.

Bu saçma sapan adına kıskançlık dediği hastalıklı zihniyetle çok sürmez evlenmeden ayrılırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…