- Konu Sahibi cilekliipuding
-
Hadi anlat bakalımNisanlimin abisi ve yengesi hakkında bilginiz yok onları tanimiyorsunuz. Olsaydi belkide dediklerimin hafif kaldığını düşünebilirdiniz size öyle soyleyeyim ben
Yahu madem girmiyor o klasöre neden silmiyor.Yani velhasıl kelam kızlar ben bunu kafama çok taktım çünkü nişanlım bu konularda hassastır yengesinin açık giyinmesinden de rahatsız olan biri yengesi de zaten bayağı yılışık biri.
Bide şöyle bir şey var mesela nişanlım benle samimi bir fotoğrafını asla bir yere koymaz, paylaşmaz. Amaa telefonunda ne geziyo o fotoğraflar o zaman ki?Sorduğumda bi ara telefonunu abisinin kullandığını eski zamanlardan kaldığını zaten o klasöre pek girmediğini filan söyledi.
Seviyorsan sevBir de sevgilisi konu sahibine açık giyinme diyormuş ya da o şekilde fotosunu telde saklamıyormuş ya o da büyük sevgi göstergesi olabilir konu sahibine göre
Keşke kendi kendilerine sıksalar sadece de millete bulaşıp tişörtüne kadar konuşmasalar
Ay ne alaka ya
Nesin peki geniş değil de
Sanane ki kocası var o karışmıyorsa sanane
Ha sen seviyorsun bumu sevgi başkasının çatalı görünmesin yoksa sevmem seni
Küstüm
Gisganiyommmm ben
Çünkü seviyorummm asigimmmm uleynnnnn
Kapatın catallari
Hahaha
Tatlim ben etmiyorum istediği gibi giyinebilir ama bizden uzak olacak. Anladin konuyu?Seviyorsan sev
Ne güzel
Ama eltinin çatalını niye dert ediyorsun birde sizin kadar geniş değilim lafı nedir
Git nişanlinla yasa aşkını
Yenge kucağına oturmuş kocasının
Kocası ya
Telde ne işi varmış kardeşi çekmiş
Daha evlenmeden eltinin kıyafetine karışıyor dert ediyorsa vay o eltinin başına gelene
Evlenince koyabilir mi?Burada konu hallenmek değil, biz ve ailelerimize göre o tarz fotoğrafların henüz bekar bir erkeğin telefonda olmasi ahlaksızlıktır. Akrabalık ilişkileri bunu bağlamaz.
Nişanlının telefonunda olamazsa git ona söyle. Ye genin açıklığına giydiğine kendince iğrenç yakıştırmalar yapma.İsterse çırılçıplak sokaktw gezebilir kendisibenim nisanlimin telefonunda o la maz sizene abi ben de böyleyim kurallarim bu o zaman siz de sevgilinizin nişanlısının eşinizin her neyse telefonunda her yeri belli olan abisinin eşiyle fotoğraflai durabilir okeyy
Aynen. Bir de kadın kendisi yollamış gibi tavırlar. Yok siz o elti adayını tanımıyorsunuzlar.Seviyorsan sev
Ne güzel
Ama eltinin çatalını niye dert ediyorsun birde sizin kadar geniş değilim lafı nedir
Git nişanlinla yasa aşkını
Yenge kucağına oturmuş kocasının
Kocası ya
Telde ne işi varmış kardeşi çekmiş
Daha evlenmeden eltinin kıyafetine karışıyor dert ediyorsa vay o eltinin başına gelene
Bence de olamaz sil gitsin mide bulandırırKameradan çekilen fotoğraflar değil, ayrıca tabiki giyimi beni ilgilendirmez ama açık saçık fotoğrafları benim nişanlımın telefonunda olamaz sorun burada :)
E nişanına söylesene bizden uzak olacak abinin karısı ben onla görüşmeyeceğim evlenince desene hadi?Tatlim ben etmiyorum istediği gibi giyinebilir ama bizden uzak olacak. Anladin konuyu?
O zaman size göre nişanlınız ahlaksız.Burada konu hallenmek değil, biz ve ailelerimize göre o tarz fotoğrafların henüz bekar bir erkeğin telefonda olmasi ahlaksızlıktır. Akrabalık ilişkileri bunu bağlamaz.
Benim yengelerimden biri de çok açık giyinir ve çok da güzel bir kadındır. Aynı zaman da çok da karakterlidir. Sözleriniz çok ayıp.Ben ona muhatap olmam zaten ona ne oluyor geniş insanlarla hep aramda mesafe olur
Yani gerçekten abisinin karisinin açık fotolarına yan gozle baktığını, memelerine falan zoom girdiğini, fotoğrafa bakıp istahlandigini hatta fantezilerinde onla beraber olduğunu düşünüyorsanız (ki başka açıklaması olamaz kiskanmanin) bu aşk mı, sevgi mi?
İnsan bunu yakistirdigi birinin nasıl koluna girer? Asıl genişlik, asıl gavatlik bu bence.
İsterse çırılçıplak sokaktw gezebilir kendisibenim nisanlimin telefonunda o la maz sizene abi ben de böyleyim kurallarim bu o zaman siz de sevgilinizin nişanlısının eşinizin her neyse telefonunda her yeri belli olan abisinin eşiyle fotoğraflai durabilir okeyy
Yav abisi niye geniş olsun? Manyak mısınız adam kardeşinden mi kıskanacak kardeşi mi göz koyacak karısına? Leş zihniyet leş.benide rahatsız ederdi anında silerdim fotoları tavrımı koyardım ama nişanlıdan şüphelenecek bi durum görmüyorum abisinin genişliği bu. madem normal fotolar değil ne diye baskasının telefonunda duruyo. kendisi rahatsız olmuyoda gelinin rahatsız olacagınıdamı düşünmüyo. bence genede nişanlına net bi şekilde tavrını koy bunların huyu böyleyse böyle devam eder önünü alamazsın
Bu saçma sapan adına kıskançlık dediği hastalıklı zihniyetle çok sürmez evlenmeden ayrılırlar.Buraya konu açar hele birde derdim bu dersen bende yazarım
Sizde bana size ne diyemezsiniz çünkü konuyu açınca herkes herşeyi yazar
Size ne genişler bla bla bla yapacaksan konu acmiyacaksin
Eleştiri yapılıyorsa da bunu kabul edeceksin
Eltinizin sizden çekeceği var daha nişanlıyken böyle yapıyorsanız evlenince vay ki vay
Bence sen nişanlımı değilde eltiyi kıskanmış olabilirsin
Biraz güzel alımliysa
Ayrıca fotoyu silersin ama o dar düşüncenizi sil lütfen diyecem ama bu mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?