- 21 Ağustos 2015
- 32.120
- 97.500
- 598
- 38
- Konu Sahibi cilekliipuding
-
Konu sahibi aklımızda kötü şeyler canlansın diye ekstra abartılı betimlemiş zaten açık saçık geniş çatal bilmem ne. Az daha durabilseydi yollu, gavat falan diye devam edecekti de şükür durduruldu
Daha elti bile değil dış kapının mandalı. Kendini ailede söz sahibi sanıyor cahil. İçi çok pis, inşallah nikah öncesi belli eder kendini. Kadın kocasıyla fotoğraf çektirmiş, sarılmışlar, yaz günü ince açık giyinmişler diye ahlaksız ilan etti.Ohh ne güzel linçlemişsiniz valla çok keyifle okudum canım kızlar. Başkasının kıyafetine karışan herkesi böyle bıkmadan usanmadan ezmek lazım. Kıskanç eltiyim demiyor da, kadın geniş diyor. Ne güzel, işinize gelmediği noktada kadına yaftayı yapıştırın geçin.
Sizin kafa hayırlısıyla going to goNisanlimin abisi ve yengesi hakkında bilginiz yok onları tanimiyorsunuz. Olsaydi belkide dediklerimin hafif kaldığını düşünebilirdiniz size öyle soyleyeyim ben
Henüz bekarken ahlaksızlık evlenince mübah mı olacak?Burada konu hallenmek değil, biz ve ailelerimize göre o tarz fotoğrafların henüz bekar bir erkeğin telefonda olmasi ahlaksızlıktır. Akrabalık ilişkileri bunu bağlamaz.
Nereye takılıyor bu tohturum, onu da tarif et nütfenajdjdkskslslValla konu sahibi, öyle ayan beyan ortada ki kıskançlıktan çatladığınız, yengeyi çekemediğiniz, o yüzden size hemen bir reçete yazıyorum. Mutlaka alın ilaçlarınızı.
Rp: 1 adet çanak anten D1B(BİR)
S : 3x1
Tercihen şu markayı öneriyorum, muadilleri pek etkili değil.
Eki Görüntüle 3124170
Yazdım yazdım sildim, sus şurada sınav öncesi terbiyemi bozmak ve banlanmak istemiyeaaaahhNereye takılıyor bu tohturum, onu da tarif et nütfenajdjdkskslsl
O zaman içten içe kıskançlıktan çatlayıp yenge hakkında hiç hoş olmayan yakıştırmalar yaparak kendinizi rahatlatacağınıza, nişanlınızın yüzüne söyleyin direkt bu sözleri, masaya yumruğunuzu vurup, evimin erkeği olacaksın, böyle şeylere gelemem ulen, sileceksin o resimleri diyin. Tabi yapabilirsenizama açık saçık fotoğrafları benim nişanlımın telefonunda olamaz sorun burada :)
Ha siz aslında kendi çatalınızın nişanlınız tarafından paylaşılmamasını kıskanıyorsunuz şimdi anlaşıldıNişanlım bu konuda bu kadar hassasken benle fotoğrafını asla bir yere koymazken telefonda o fotoğrafların durması tuhafıma gitti sorun buhallencek biri olsa öyle biriyle isim olmazdi
Ha siz aslında kendi çatalınızın nişanlınız tarafından paylaşılmamasını kıskanıyorsunuz şimdi anlaşıldıNişanlım bu konuda bu kadar hassasken benle fotoğrafını asla bir yere koymazken telefonda o fotoğrafların durması tuhafıma gitti sorun buhallencek biri olsa öyle biriyle isim olmazdi
size ne nişanlınıza ne milletin karı-koca ilişkisinden genişliğinden çatalındanNisanlimin abisi ve yengesi hakkında bilginiz yok onları tanimiyorsunuz. Olsaydi belkide dediklerimin hafif kaldığını düşünebilirdiniz size öyle soyleyeyim ben
O-la-maz da e olmuuuuuuş, kendini de paralasan tepinsen de oluyoooorİsterse çırılçıplak sokaktw gezebilir kendisibenim nisanlimin telefonunda o la maz sizene abi ben de böyleyim kurallarim bu o zaman siz de sevgilinizin nişanlısının eşinizin her neyse telefonunda her yeri belli olan abisinin eşiyle fotoğraflai durabilir okeyy
Olamaz yapamaz konuşamaz…..Bir konu hakkında yeterince bilgin olmadan böyle konusamazsin
Daha elti bile değil dış kapının mandalı. Kendini ailede söz sahibi sanıyor cahil. İçi çok pis, inşallah nikah öncesi belli eder kendini. Kadın kocasıyla fotoğraf çektirmiş, sarılmışlar, yaz günü ince açık giyinmişler diye ahlaksız ilan etti.
Ama bu tipler buralarda böyle atıp tutar. Yüz yüze gelince de abicim yengecim kayınvalideciğim olurlar. Nereyi yalayacaklarını şaşırırlar.
Konu sahibi inşallah bu karı kocanın sevgi dolu başka anlarına denk gelirsin de kıskançlıktan çatlarsın.
Yengeyle abinin yanyana fotoğrafları, tek başına yengenin özel fotoğrafları varmış gibi yazmışsınız.Haha size ne bu durumdan ben rahatsız oluyorum ve çoğu kişinin rahatsız olacağı bir durum sizin de nisanlinizin telefonunda yengesinin açık fotoğraflari olsa kiskanirsiniz kiskanmazsaniz da ben sizin sevginize sevgi demem:) biz geniş insanlar değiliz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?