- 15 Haziran 2022
- 953
- 825
- 53
- Konu Sahibi cilekliipuding
-
Kendi mesajına yazıp cevap vermişsin : ))Bir konu hakkında yeterince bilgin olmadan böyle konusamazsin
Bir konu hakkında yeterince bilgin olmadan böyle konusamazsin
Bal gibi de olur, oluyor da işte. Nişanlın seni iplemiyor, he he deyip geçiştiriyor ve yengesi tarzında kadınları tercih ediyor, hadi kıskan çatla patlaİsterse çırılçıplak sokaktw gezebilir kendisibenim nisanlimin telefonunda o la maz sizene abi ben de böyleyim kurallarim bu o zaman siz de sevgilinizin nişanlısının eşinizin her neyse telefonunda her yeri belli olan abisinin eşiyle fotoğraflai durabilir okeyy
Lütfettin. Kurallarını nişanlına anlat, onunla el sıkış bence. Eltinin giyimi, tavrı değil senin meselen. Nişanlının foto arşivi.İsterse çırılçıplak sokaktw gezebilir kendisibenim nisanlimin telefonunda o la maz sizene abi ben de böyleyim kurallarim bu o zaman siz de sevgilinizin nişanlısının eşinizin her neyse telefonunda her yeri belli olan abisinin eşiyle fotoğraflai durabilir okeyy
Devamı olaraktan yazdımKendi mesajına yazıp cevap vermişsin : ))
Olamaz diyorsunuz da bal gibi olmuş işte :)Kameradan çekilen fotoğraflar değil, ayrıca tabiki giyimi beni ilgilendirmez ama açık saçık fotoğrafları benim nişanlımın telefonunda olamaz sorun burada :)
Popo dememiş çatal demiş belki göğüs çatalıdır, en düz tişörtte bile çatal görünebiliyor bazen.Poposunun çatali acikta nasil pozlar onlar ya. Eşimin telefonunda boyle bir şey gorsem yenge abisi umurumda olmaz, eşimden sogurdum.
Boyle onumde poposu acila acila sacma sapan hareketler yapan insanlarin tutup boy boy fotolarini cekmezdim ben cunku.
Sacma sapan seyler ne yaptiklari belli degil hepsinin.
Nisanlinin telefonuna zorla sokulmadi ya o fotolar sonucta
Kıyamam, kendi telefonunda her gün yengesinin çatalını görmek zorunda kalıyor, edepsizlerin ettiği zulüme bak(((
Popo dememiş çatal demiş belki göğüs çatalıdır, en düz tişörtte bile çatal görünebiliyor bazen.
23 yaşında hayat vizyonu yengenin çatalını kıskanmak olmamalı ya
O kadar kendin de degilkiKendi mesajına yazıp cevap vermişsin : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?