- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Ben ona adım atmadım.Onu bunu bilmem de , ailene karşı bir saygısızlık yaptığında bir kere geri adım atarsan , o iş bitti.
Kesinlikle taviz verme. Haddini bilsin.
Bu nişanlınız problemi. Onun takındığı tavrı sizin takınmanız lazımdı. Bir de hala uyarmaya devam ediyorsunuz. Neden?Ben ona adım atmadım.
Ama sorun ne olursa olsun milletin yanında belli etmesi çok ayıp çok .
Milletin yanında düşman gibi davraniyor.Evlenince de çok beklersin böyle hatasını anlasın telafi etsin diye. Ayrıl
Onu kullanan ve kandiranlara sariliyor.Bu nişanlınız problemi. Onun takındığı tavrı sizin takınmanız lazımdı. Bir de hala uyarmaya devam ediyorsunuz. Neden?
Yaptığı saygısızlığı telafi etsin önce.
Milleti elalemi salla sen kendine bak bunla asla mutlu olamazsın gönül almayı bilmeyen erkekle olmazMilletin yanında düşman gibi davraniyor.
Ne yaptım ki ben sana düşman gibi davraniyorsun.
O kadar kazık yediklerine sariliyor bana böyle
Ayrıl nedir ya siz mi karar veriyorsunuz başkalarının hayatına. Fikir vermek ayrı birşey siz resmen emir kipi kullanarak kişiyi yönlendiriyorsunuz.Evlenince de çok beklersin böyle hatasını anlasın telafi etsin diye. Ayrıl
Üste çıkmaya çalışıyor. Siz alttan alıp idare etmeye calıştıkça tavrını sürdürür muhtemelen. Alttan almayın,adam akıllı bir özür dilemezse ,sizde onun gibi davranın.Milletin yanında düşman gibi davraniyor.
Ne yaptım ki ben sana düşman gibi davraniyorsun.
O kadar kazık yediklerine sariliyor bana böyle
Yaşı 30.Haklı bile olsa küsen kişiyle ilişki çok zordur.
Yaşlar küçüksr belki olgunlaşır, ama yaşını almış biri böyle davranıyorsa çok değişmez.
Babanız için ne dedi? Hassas bir konu olduğu için realist bir yaklaşım sizi kırmış olabilir.
Evet ...Üste çıkmaya çalışıyor. Siz alttan alıp idare etmeye calıştıkça tavrını sürdürür muhtemelen. Alttan almayın,adam akıllı bir özür dilemezse ,sizde onun gibi davranın.
Hem suçlu hem güçlü denir böylesine
Yaşı 30.
Burda yazamiyorum ama kirildim çok fazla
Her zaman yapmaz ama ara ara böyle küser..Ayrıl nedir ya siz mi karar veriyorsunuz başkalarının hayatına. Fikir vermek ayrı birşey siz resmen emir kipi kullanarak kişiyi yönlendiriyorsunuz.
Konuya gelince sürekli bu şekilde yapar mı üste çıkma taktiği bu olabilir
Güya o beni idare ediyor..Yani 30 yaşında adama hiç yakışmıyor bu küsmeler falan. 20lerin başı deseydiniz erkekler geç olgunlaşıyor diyecektim de.
Altından kalkamayacağı birşeyde yaşadığınız konu. Özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışıyor gibi geldi bana. Bazen hatanı anlasan da gururundan farrklk tavırlar sergilersin. Doğrı değil ve gelecekte de yapacak ama birşeyleri iyi zamanınızda konuşarak aşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ne zaman oldu olay hala konuşmuyor musunuzHer zaman yapmaz ama ara ara böyle küser..
Almam zaten ..Böyle bir erkekten koca olmaz sakın alttan alma.Hatta ayrıl haddini bilsin.
Bugün oldu .Altından kalkamayacağı birşeyde yaşadığınız konu. Özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışıyor gibi geldi bana. Bazen hatanı anlasan da gururundan farrklk tavırlar sergilersin. Doğrı değil ve gelecekte de yapacak ama birşeyleri iyi zamanınızda konuşarak aşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ne zaman oldu olay hala konuşmuyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?