Nişanlımin yaptıkları çok üzgünüm..

Hayır değilim.. .
Çok üzgünüm çok kırgınım..
Kendimi kullanılmış hissediyorum .
Ve donup kaldım.
Normal de çok ağlayan bir insanım.
Aglamadim bile.

Dusunceleriniz için teşekkür ederim..
Gerçekten sevdiğin dahi olsa baş etmek çok zor .

Yahu şu adamları yeni sünnet olmuş erkek çocuğu gibi ne diye şımartıyorsunuz? Yapar tabii, gidin şimdi de özür dileyin konu kapansın gönül rahatlığıyla evlenin çünkü tam yetişkin adam hareketleri bunlar, kaçırmayın bu adamı !

Hayır değilim.. .
Çok üzgünüm çok kırgınım..
Kendimi kullanılmış hissediyorum .
Ve donup kaldım.
Normal de çok ağlayan bir insanım.
Aglamadim bile.

Böyle hissetmen çook normal. Donup kalınca duygularını aktaramamış, sıkışmışsın. Oturup bir ağlamak bile çok iyi gelir, içindeki acıyı atmaya çalış. Sonra zaten daha mantıklı bakabileceksin her şeye.

Canım öyle ayrıl bırak bu adamı falan demeyeceğim ama ailene birşey demesine 1 kere fırsat verirsen evlenince daha rahat söyler işler dahada zora girer bu sefer birşey desen ne o nişanlıyken de diyordum birşey olmuyordu der tepkin sert olsun baya hemde benim annem şakayla karışık laf sokar bazen eşime bile Benin eşim zaten saygılıdır ama birşey demeye kalkıyor gibi olur diyemez neden çünkü eş koca nişanlı sevgili bulunurda bulunur aileni bir daha asla bulamazsın ve bu yüzden tepkim çok sert olur bilir diyemez karşındakine bildir ailene karlı tek kelime edemeyeceğini haddini bilmesi gerektiğini bildir sonra evlendiğinde birşey der fln bu kırıldığın üzüldüğün neki olur bunun yanında misafir vardı diye iyi birşey yapmaya çalışmışsın ama elaleme göre yaşanmaz belki şuan senşn için cık cık baksana babasına ne dedi kız agzını açamadı yazık valla birde peşinde dolandı hala pıtı pıtı diyorlarsa ? Misafir ev halkı içerisi dışarısı nerde nasıl olursa olsun seni büyüten bakan senin için canını verecek ailen için birşey mi dendi bir terbiyesizlik mi oldu savun tavrını net belli et

Ailenle ilgili asla taviz verme nasıl erkekler bşy olduğunda hemen aileleri Kıymetli oluyor sende öyle davran

Niye şaşırdın ki gerçek karekterini göstermeye başlamış evlendlğindede annenin yanına gitmez senin gitmenide istemez böyle tipler varsa yoksa onun ailesi şimdiden başlamış hayırlı olsun

Hem suçlu hem güçlü.. Tavrinizi koyun bence elbet anlar. Anlamazsa da yolu gosterirsiniz.

Aileye saygısızlık ne demek ya? Ne cesaret? Hiç taviz verme eğer alttan alırsan yüz bulacak ileride daha kötüsü olur. Hem daha nişanlıymışsınız ayrıl gitsin böyle biriyle ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…