- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi Melos199197
-
Bazen gerçek yaşları o olmuyor :) benim eşim de 29 yaşında ama üç yılda çok değişti. Keza ben de 28 yaşındayım ve ondan çok şey öğrendim.30 yaşına gelmiş ve olgunlaşmamış birini olgunlaştırmaya mı uğraşacak konu sahibi saçmalık ötesi resmen...
Siz insanların yanında belli etmek istememişsiniz ama nişanlınız gayette belli etmiş. Ne olursa olsun ailenize laf yaptırmayın benim en ince noktam ailem o yüzden çok takılırdım.Ben insanların yanında belli etmemekten yanayim.
Bir sorun olur , konuşur halledersin.
Bir daha olur ise ilişkiyi gözden gecirirsin ama o henüz o olgunluğa erisememis.
Zaman zaman böyle yapıyor.
Çok sık değil ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
Erkeklerin 3 yaşında yeğeni bile çok kıymetli oluyor .Benim annem ne kadar ters ne kadar sinirli bi kadindir ama esim agzini acip tek kelime etmez edemez paralarim. Taviz verme surtsun burnu ayni kelimeyi acaba sen onun babasina kullansan ne yapar merak ediyirum
Çünkü yanımızda misafirlerimiz vardı.
Bende çok takıldım.Siz insanların yanında belli etmek istememişsiniz ama nişanlınız gayette belli etmiş. Ne olursa olsun ailenize laf yaptırmayın benim en ince noktam ailem o yüzden çok takılırdım.
Bu bi hata değil. Bana kalırsa kendinizi üzmeyin. Karşıdaki insanın yaptığı hata çok büyük elbette ama bırakın bi düşünsün. Bazen bize büyük yanlış olan onlara basit gelebiliyor ya da onların çok kızdığı şeyler bize saçma geliyor. Belki de yanlış birşey söylemedim olanı söyledim diye düşünüyor olabilir. Ve bu durumda kendini değil sizi hatalı görebilir. Siz sessizliğinizi koruyun elbet iletişime geçecek ve sorunu çözeceksiniz.Ben çocuk gibi herşeyini düşünüyorum.
Çok ilgileniyorum.
Hata burda sanırım
Küfür etmedi .yani?
siz onun babasına küfretseniz o misafir var diye peşinizde dolanır mıydı?
aradaki bağlantıyı anlayamadım. yanınızda misafir olunca ne yaparsa yapsın peşinden mi gideceksiniz?
Birbirinizi iyi yönde değiştirmeniz güzel fakat konu sahibinin nişanlısı ailesine laf yapıyor bir de üzerine trip yapıyor. Konu sahibi ise millet bakıyor diye adamla konuşmaya çalışıyor. Kimse kimsenin ailesi hakkında bir şey diyemez izin vermemeli.Bazen gerçek yaşları o olmuyor :) benim eşim de 29 yaşında ama üç yılda çok değişti. Keza ben de 28 yaşındayım ve ondan çok şey öğrendim.
Küfür etmedi .
Farklı bir kelime kullandı.
Neden peşinden gideyim ki ?
Milleti boşverin siz kendinize ilişkinize karşısınızda ki insanın davranışlarına bakın.Bende çok takıldım.
Onların ağzına laf vermek istemedim .
Kesin arkamızdan araları cok kotuydu birbirlerinin yüzüne bile bakmadilar dicek
Yanımızda misafirler vardı..işte ben de onu diyorum, neden gittiniz? tam 3 kez.
Yanımızda misafirler vardı..
Onların yanında öyle olmak çok ayıp kavgani kimse yokken yaparsın.
Şimdi ben ne dediğini burda anlatamıyorum o yüzden konu hava da kalıotamam da siz düşünene kadar o düşünsün. yani ben anlamıyorum adam kötü laf etmiş babanıza. hala misafire ayıp olmasın diye yanına gidiyosunuz. neden? misafir babanıza olan saygıdan daha mı önemli?
Şimdi ben ne dediğini burda anlatamıyorum o yüzden konu hava da kalıo
Size özelden yazdım .anlatın o zaman.
Evet kullanmamali..ailene karşı bir kelime kullanmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?