- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Melos199197
-
Bu noktada yapacağınız şey sukunetinizi bozmamak olmalı. Özür beklemeyin ama adımı o atsın. Bırakın konu hiç yaşanmamış gibi davransın siz uzatmayın hatta şaşırsın bile neden bana tepki göstermiyor diye. Aranız düzeldiğinde ne kadar üzüldüğünüzü anlatın. Sırf sen hatanı kendin anla diye sustum ama anladın mı beni üzdüğün için üzüldün mü bunu göremiyorum bu yüzden beni seviyorsan bana değer verdiğini göstermelisin. Beni kırdığında özür dilemeyi bilmen lazım biz aynı hayatı paylaşacağız aramızda gurur olmamalı. Gibi bir konuşma yapabilirsiniz. Erkekler uzayan konulardan kaçmak için herşeyi yapıyor. Ama kendileriyle ilgili bir konu olunca da düzeltmeden peşinizi bırakmıyor. Böyle saçma bir hayat :)Bugün oldu .
Sabah kahvaltıya gitmiştik ve şu an konuşmuyoruz
Onun için o kadar çaba sarfettim bu ilişki için neler yaptım su an bana böyle davranması beni çok üzdü ve bu yüzden konuşmamak daha iyi sanırım.Bu noktada yapacağınız şey sukunetinizi bozmamak olmalı. Özür beklemeyin ama adımı o atsın. Bırakın konu hiç yaşanmamış gibi davransın siz uzatmayın hatta şaşırsın bile neden bana tepki göstermiyor diye. Aranız düzeldiğinde ne kadar üzüldüğünüzü anlatın. Sırf sen hatanı kendin anla diye sustum ama anladın mı beni üzdüğün için üzüldün mü bunu göremiyorum bu yüzden beni seviyorsan bana değer verdiğini göstermelisin. Beni kırdığında özür dilemeyi bilmen lazım biz aynı hayatı paylaşacağız aramızda gurur olmamalı. Gibi bir konuşma yapabilirsiniz. Erkekler uzayan konulardan kaçmak için herşeyi yapıyor. Ama kendileriyle ilgili bir konu olunca da düzeltmeden peşinizi bırakmıyor. Böyle saçma bir hayat :)
Ama lafa geldi mi mangalda kül bırakmaz.Suç bastırıyor. Mahcubiyetini örtbas ediyor. Olmamış, olgunlaşmamış bir erkek..
Sakın alttan alma. Ailene saygısızlık yapmaması gerektiğini anlamış en azından..
Ama lafa geldi mi mangalda kül bırakmaz.
Ben seni alttan alıyorum ben idare ediyorum der.
Hep öyle oluyor canım. Eşime yanlışlıkla birşey diyeyim kendi hatasıyla ilgili. Benim görmezden geldiklerimi saysak bitmez diye başlar. Bi kendilerinin yaptıklarını büyük görüyorlar kronik sorun.Ama lafa geldi mi mangalda kül bırakmaz.
Ben seni alttan alıyorum ben idare ediyorum der.
Ona değil kendime üzülüyorum.."Laf var icraat yok" de sen de..
Öyle düşünme hiçbirşey boşuna değildir. Allah her zaman karşılığını verirOna değil kendime üzülüyorum..
Boşuna o kadar emek harcamisim
Etrafima bakıyorum .Hep öyle oluyor canım. Eşime yanlışlıkla birşey diyeyim kendi hatasıyla ilgili. Benim görmezden geldiklerimi saysak bitmez diye başlar. Bi kendilerinin yaptıklarını büyük görüyorlar kronik sorun.
Aslında evet yapılaak ilk hareket buymuş ama olan olmuş şimdiden sonrası önemli. Ve dediğiniz gibi olgunlaşmamış bi kişi var karşıda bunu nasıl düzeltebilir nasıl onu kısa zamanda olgunlaştırabilir bu düşünülmeliAileni kesinlikle ezdirme laf dahi etmesine izin verme yoksa daha da cok yüz bulur konuşur. Hem suçlu hem güçlü , neden üstüne gittiniz ki bırakıp gitseydiniz ergenliğinden çıkamamış koskoca adam.
Ben insanların yanında belli etmemekten yanayim.Aileni kesinlikle ezdirme laf dahi etmesine izin verme yoksa daha da cok yüz bulur konuşur. Hem suçlu hem güçlü , neden üstüne gittiniz ki bırakıp gitseydiniz ergenliğinden çıkamamış koskoca adam.
İşte biz iyi davranıyoruz yüz veriyoruz ondan oluyor. Ama öyle deme bence karşılıklı saygı olmalı ezerek ya da umursamaz davranarak yaşayacağın bir adamı istemezsinEtrafima bakıyorum .
Kadınlar eşlerine nasıl davraniyor ve kocaları agizlarinin içine bakıyor.
Şans yok
Ona değil kendime üzülüyorum..
Boşuna o kadar emek harcamisim
Çünkü yanımızda misafirlerimiz vardı.hatalı olan oysa neden 3 kere peşinden gidiyosun?
30 yaşına gelmiş ve olgunlaşmamış birini olgunlaştırmaya mı uğraşacak konu sahibi saçmalık ötesi resmen...Aslında evet yapılaak ilk hareket buymuş ama olan olmuş şimdiden sonrası önemli. Ve dediğiniz gibi olgunlaşmamış bi kişi var karşıda bunu nasıl düzeltebilir nasıl onu kısa zamanda olgunlaştırabilir bu düşünülmeli
O zaman doğru olanı yapmışsın boşver o düşünsünÇünkü yanımızda misafirlerimiz vardı.
Ben çocuk gibi herşeyini düşünüyorum.İşte biz iyi davranıyoruz yüz veriyoruz ondan oluyor. Ama öyle deme bence karşılıklı saygı olmalı ezerek ya da umursamaz davranarak yaşayacağın bir adamı istemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?