Nişanlımin yaptıkları çok üzgünüm..

Suç bastırıyor. Mahcubiyetini örtbas ediyor. Olmamış, olgunlaşmamış bir erkek..
Sakın alttan alma. Ailene saygısızlık yapmaması gerektiğini anlamış en azından..

Bugün oldu .
Sabah kahvaltıya gitmiştik ve şu an konuşmuyoruz
Bu noktada yapacağınız şey sukunetinizi bozmamak olmalı. Özür beklemeyin ama adımı o atsın. Bırakın konu hiç yaşanmamış gibi davransın siz uzatmayın hatta şaşırsın bile neden bana tepki göstermiyor diye. Aranız düzeldiğinde ne kadar üzüldüğünüzü anlatın. Sırf sen hatanı kendin anla diye sustum ama anladın mı beni üzdüğün için üzüldün mü bunu göremiyorum bu yüzden beni seviyorsan bana değer verdiğini göstermelisin. Beni kırdığında özür dilemeyi bilmen lazım biz aynı hayatı paylaşacağız aramızda gurur olmamalı. Gibi bir konuşma yapabilirsiniz. Erkekler uzayan konulardan kaçmak için herşeyi yapıyor. Ama kendileriyle ilgili bir konu olunca da düzeltmeden peşinizi bırakmıyor. Böyle saçma bir hayat :)

Onun için o kadar çaba sarfettim bu ilişki için neler yaptım su an bana böyle davranması beni çok üzdü ve bu yüzden konuşmamak daha iyi sanırım.

Suç bastırıyor. Mahcubiyetini örtbas ediyor. Olmamış, olgunlaşmamış bir erkek..
Sakın alttan alma. Ailene saygısızlık yapmaması gerektiğini anlamış en azından..
Ama lafa geldi mi mangalda kül bırakmaz.
Ben seni alttan alıyorum ben idare ediyorum der.

Ama lafa geldi mi mangalda kül bırakmaz.
Ben seni alttan alıyorum ben idare ediyorum der.
Hep öyle oluyor canım. Eşime yanlışlıkla birşey diyeyim kendi hatasıyla ilgili. Benim görmezden geldiklerimi saysak bitmez diye başlar. Bi kendilerinin yaptıklarını büyük görüyorlar kronik sorun.

Aileni kesinlikle ezdirme laf dahi etmesine izin verme yoksa daha da cok yüz bulur konuşur. Hem suçlu hem güçlü , neden üstüne gittiniz ki bırakıp gitseydiniz ergenliğinden çıkamamış koskoca adam.

Hep öyle oluyor canım. Eşime yanlışlıkla birşey diyeyim kendi hatasıyla ilgili. Benim görmezden geldiklerimi saysak bitmez diye başlar. Bi kendilerinin yaptıklarını büyük görüyorlar kronik sorun.
Etrafima bakıyorum .
Kadınlar eşlerine nasıl davraniyor ve kocaları agizlarinin içine bakıyor.
Şans yok

Benim annem ne kadar ters ne kadar sinirli bi kadindir ama esim agzini acip tek kelime etmez edemez paralarim. Taviz verme surtsun burnu ayni kelimeyi acaba sen onun babasina kullansan ne yapar merak ediyirum

Aileni kesinlikle ezdirme laf dahi etmesine izin verme yoksa daha da cok yüz bulur konuşur. Hem suçlu hem güçlü , neden üstüne gittiniz ki bırakıp gitseydiniz ergenliğinden çıkamamış koskoca adam.
Aslında evet yapılaak ilk hareket buymuş ama olan olmuş şimdiden sonrası önemli. Ve dediğiniz gibi olgunlaşmamış bi kişi var karşıda bunu nasıl düzeltebilir nasıl onu kısa zamanda olgunlaştırabilir bu düşünülmeli

Ben insanların yanında belli etmemekten yanayim.
Bir sorun olur , konuşur halledersin.
Bir daha olur ise ilişkiyi gözden gecirirsin ama o henüz o olgunluğa erisememis.
Zaman zaman böyle yapıyor.
Çok sık değil ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.

Etrafima bakıyorum .
Kadınlar eşlerine nasıl davraniyor ve kocaları agizlarinin içine bakıyor.
Şans yok
İşte biz iyi davranıyoruz yüz veriyoruz ondan oluyor. Ama öyle deme bence karşılıklı saygı olmalı ezerek ya da umursamaz davranarak yaşayacağın bir adamı istemezsin

30 yaşına gelmiş ve olgunlaşmamış birini olgunlaştırmaya mı uğraşacak konu sahibi saçmalık ötesi resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…