• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın yurtdışına gitme durumu

Hanımlar merhaba ...nişanlımın işi dolayısıyla 8 aylığına yurtdışına gitme durumu var ..gitmesede olur ancak o Benim için fırsat hem daha çok para vericekler baya rahat ederiz evlendiğimizde diyor ..siz olsanız gönderirmiydiniz ?
Ne güzel bir fırsat. Neden göndermeyesiniz ki? Ayrıca güven sorununuz varsa zaten, neden nişanladınız o ayrı konu..

Sizin ,%100 güvenliğiniz bir erkek varsa çerçeve yapıp asın duvara.
Şayet ben hiç kimsenin eşine ,nisanlisina %100 güvenliğini bilmem.
Yuzde yuz guvenmek kavraminin ici herkese gore farkli. Sevgilisini yuzde yuz aldatmayacak erkek cok ama bu bir erkegin bir kadini ya da bir kadinin bir erkegi sonsuza kadar sevecegi anlamina gelmiyor. Romantik degil tabi soylediklerim ama hayat ve insan olmak boyle bir sey. Sonsuza kadar sevmek de mumkun tabi ama bireyin kendisinin bile ongorup garanti veremeyecegi bir durum.

Evet gitsin mutlaka 8 ayda para biriktirsin evlenince rahat edersiniz para muhim. Nisanliyken gitmesi daha rahat evlenince hele bir de çocuk olunca herşey daha zor. Eğer imkaniniz varsa arada siz de gidersiniz

Bizim iş yerinde millet bana veya eşime yurtdışı görevi çıksa da azıcık para biriktirsek, farklı yerler görsek diye bekliyor. Benim öyle bir durumum olsa engel olmaya çalışan kişiye çok pis kinlenirdim. Siz çalışıyor musunuz?
Derdiniz aldatılmaksa arkadaşların dediği gibi güvenmediğiniz biriyle evlenmeyin. %100 güvenmemek kimseyi aldatılmaktan korumaz. Benim engellememle aldatmıyorsa ne anlamı var?

Evliyken gönderdim
Eşin için iyi bir fırsatsa engel olmamalısın
Ayrıca karakteri olmayan adam iki sokak ötedede yapacağını yapar

Bizim iş yerinde millet bana veya eşime yurtdışı görevi çıksa da azıcık para biriktirsek, farklı yerler görsek diye bekliyor. Benim öyle bir durumum olsa engel olmaya çalışan kişiye çok pis kinlenirdim. Siz çalışıyor musunuz?
Derdiniz aldatılmaksa arkadaşların dediği gibi güvenmediğiniz biriyle evlenmeyin. %100 güvenmemek kimseyi aldatılmaktan korumaz. Benim engellememle aldatmıyorsa ne anlamı var?
Ben çalışıyordum bıraktım hukuk okumak için hazırlanıyorum ..aldatılmak degil aldatsa burdada olur ruhum duymaz..güzel giden ilişkim varken bozulur diye korkuyorum birde oranın şartlarını beğenir gidelim derse gitmek istemiyorum ..azıcık para fazla olucak diye olan huzurumuz kaçsın istemiyorum

Güzel balonlu kağıda sar, dikkat kırılır etiketi de yapıştır öyle gönder, bişeycik olmaz.
sırf kendi düzenin bozulmasın diye adamın işine taş koymak nedir ya. sen bilirsin ben her türlü kararında yanındayım dersin biter gider.
birey olun arkadaşım. kimse kimsenin ne sahibi ne tapulu malı.
adam düşünür taşınır isterse gider. ona göre 8 ay nasıl görüşebileceğinizi, ne sıklıkla ziyaret edebileceğini planlarsınız. ya da gitmek istemez ve kendi kararını verir. sen sadece "nişanlının" kararını desteklersin.

nişanlım yok, olursa da özgür bir birey olduğunu ben de biliyorum ama ileride eşim olacaksa alacağı kararlarda söz hakkım olacağını düşünüyorum aynı şekilde onun da benim kararlarımda söz hakkı olur. ben istemezdim gitmesini. kadın gider ama erkek için maalesef gönül rahatlığıyla gitsin, diyemem. böyle bir ayrım yapabiliyorum çünkü maalesef öyle şeylere şahit oldum ki. keşke olmasaydım ama oldum o yüzden hayır ısrar ederse de ayrılırdım.

Hanımlar merhaba ...nişanlımın işi dolayısıyla 8 aylığına yurtdışına gitme durumu var ..gitmesede olur ancak o Benim için fırsat hem daha çok para vericekler baya rahat ederiz evlendiğimizde diyor ..siz olsanız gönderirmiydiniz ?

8 ayı kabul ettikten sonra oldu bana 16 ay ...evlendikten 1 ay sonra bi 8 ay daha gideyim sonra hiç gitmiycem diyor ben ne yapayım bu adama çok sinirlendim
Haydeeeee yorum yapın

Back
X