Nisanlimla anlasamadik. Fikrinize ihtiyacim var

Adam istemiyor araya bi de aileleri sokuyosun ya adamın babasına ne söyleyeceksin merak ediyorum.Nişanlanmayı biliyosun ama hala en ufak şey de çocuk gibi anneler babalar işin içinde.

Ailenizi bu kadar karıştırmayın bence işe. Evet çok güzel bir fırsat ama istemiyorsa huzursuzluğa gerek yok. Nişanlanırken yurt dışı işine güvenerek nişanlanmadınız sonuçta. Kararı verecek olan sizsiniz aileniz size karışabilir mi bilemem ama ikinize birden karışması normal değil.

Ben gitmezdim. Esiminde gitmesini istemezdim. Esimle de gitmek istemezdim.

Nisanliniz hakli hic bir para burda ailenizle ilgili kaciracaklarinizi geri getirmez. Yanlizliga care olmaz. Gurbete care olmaz

Birde kendi istemiyor siz neden hala kp ilemi gorussek diyorsunuz. Cocukmu adam istemiyor iste.

Bana kayinpederim boyle bi is soylese cok bozulurdum . Nisanlinizin tavri cok sakin kiymet bilin

sen de kendi annenden babandan etkileniyorsun sonuçta. kayınbabana filan bu konuyu açma ikiniz arasında karar verilecek birşey. çocuk gibi şikayet mi edeceksin

Bence zorlama. Sonra işler istediğiniz gibi gitmezse bir daha seni suçlar durur. Yer bitirir beynini. Hayatini mahveder. Canından bezdirir. Pişman olursun. Kafanı taşlara bile vurabilirsin. Ama iyi olursa senden iyisi olmaz.
Ne demişler kötü olursa kuldan iyi olursa Allah'tan.

ben olsam giderdim. sizin icin harika bir fırsat olur. hem baska bir ülkede yasarsınız hem diliniz gelisir hem de maddi acıdan da cok avantajlı.

Bence kesinlikle git ,bu hayatta erkeklere göre plan yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum .
Sonradan pişman olmamak için başvur ..

işte senin düsünceni önemsemiyor demektir bu

Hayatimizda ilk kez böyle yapti. normalde hayatima dair hep birlikte karar aliriz birbirimizi dinleriz..

Huzursuzluk cikartmayiz zaten sadece istemiyorum diye kapattigina bozuldum.
Ailelerimiz de aslinda hic karismazlar 9 yildir birlikteyiz. bir cok şeyi kendimiz tercih ettik. benim ailemde ilk kez böyle bir sey söyledi is ile ilgili. onun da babasi aslinda olumlu bakar hatta niye firsati teptiniz bile diyebilir.
Tekrar herhalde sormam ama biraz düşünsün de isterdim acikcasi..

Bence kesinlikle git ,bu hayatta erkeklere göre plan yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum .
Sonradan pişman olmamak için başvur ..

Bu tek basima verebileceğim bir karar degil. evlenecegiz bir süre sonra.. gelecek yılın planini birlikte yapabiliriz o acida.

sen de kendi annenden babandan etkileniyorsun sonuçta. kayınbabana filan bu konuyu açma ikiniz arasında karar verilecek birşey. çocuk gibi şikayet mi edeceksin

Şikayet degil hani böyle bir sey var siz ne dersiniz demek bana cok garip gelmiyor. Çünkü nisanlim da babama sorar bir sey oldugunda.. iliskilerimiz daha rahatladi çünkü.

Canım bu konularda benim eşim de böyle. Erkekler biraz daha garanticidir bize göre. Şu an işi var, yükselme durumu var...
Benim eşim şehir dışına bile yerleşmeyi kabul etmez kolay kolay işini bırakıp. Sen de üstüne gitme bence biraz onu da anlamaya çalış.

Daha nisanlisiniz gelin ata binmis ya kismet demis Ben olsam kendi kariyerimi dusunur giderdim gelince evlenirsiniz

8 yil çıktık 1 yildir nisanliyiz. elbette ya nasip demis ancak onsuz gidebilecegim bir durum değil kendim icin. birlikte nikahimizi yapıp gidersek giderim. yoksa yine onunla muhtemelen ayni kurumda calismaya baslarim.

Cok Teşekkür ederim su perisi.:) tabiki anlayamadigim icin sordum zaten bende. buraya..
Israr etmem o da ilk kez böyle bir konuda tersleyince üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…