Nisanlimla anlasamadik. Fikrinize ihtiyacim var

Bir de dönünce ev alınacak yani 400000 tl civarında para getireceksiniz iki kişi 12 ayda

Ayda 20bin TL birikim olacak orada yeme içme vs dışında

Anladığım kadarı ile de öğretmensiniz

Cidden devlet yeni mezun birini gönderip bu kadar parayı hangi işi yaptırıp da veriyor

Hem mülakatla alacaklar, hem kesin gidecekmiş gibi plan yapıyorsunuz.Ortada torpil var yani ?

Bence de gitmeyin, hem sizin aranız bozulmasın.Hem başkalarının hakkına girmeyin.

Hayır kesin gidecek değiliz. ancak nisanlimda bende bir yere basvurmadan önce ince ayrıntılı herseyini düşünüp planlariz.

Cv gönderdigimiz her yere bugüne kadar böyle yaptık.

Ki bu kurumun yöneticisi benim hocam ama torpil isletmez. cok şükür torpil kullanmadim da bugüne kadar.

Ancak o paylaşım yaptığı icin ailem görüp göndermiş. makul olduğunu düşünerekte bize iletmisler.

Yok o kadar değil. bizim burda 400000 degil evler :) gidilen bölgeye göre degisiyormus maas durumu.

Bu suclamalariniz biraz agir geldi.
Çünkü ben öyle biri degilim diğer mesajlarimda da görmüşseniz..
Isi özel bir kurum olduğu icin daha rahat teklif ettim. gidelim diye israr etmedim. teklif ettim reddetti. sadece ilk kez hic sorup etmeden reddettigi icin kötü hissettim.
Babalarimizla da iliskilerimiz sikayet etmek modunda değil danismak adina olur her zaman..

Ya kurum atama acmazsa?
Ben de gitmezdim sanırım eger iyi bir kurumda çalışıyorsam, sevmem de düzen degistirmekten. bence nişanlınızı zorlamayn.

Ya kurum atama acmazsa?
Ben de gitmezdim sanırım eger iyi bir kurumda çalışıyorsam, sevmem de düzen degistirmekten. bence nişanlınızı zorlamayn.

Yok zaten zorlamam. dinleyiP konussaydi sebeplerini anlatsaydi aklima takilmazdi da iste niye öyle yaptıysa..

Bir kez daha anladim ki anlasamamak anlik bir şey :)
Bugün geldi düşündüm biraz dedi. mantıklı aslinda ama dönüşü korkutuyor iyice araştırıp cv gönderelim ikimizde dedi.

Aslında gidelim yada gitmeyelim demesi değildi de mevzu.
Sadece söylediklerini düşündüm. o gün cok hizli kapattım konuyu demesi yeyti bana. Çünkü sadece birbirimize danışıo düşünelim dediğim bir konu idi. bu açıdan mutlu oldum.

Şansinizi birkez daha deneyin.
Sonuçta zor olabilir ama güzel bir işmiş bir kez daha konuşun

Hangi kurum, ne is yapacaksınız tam olarak? Onu bir bilsek de ona göre yorum yapsak.

Ben olsam gitmek isterdim.Gitmek istemiyormuş malesef.Neden istemiyor?Çok güzel bir deneyim olur.Bedavadan yurtdışı gezisi.Tarzlarınız farklı sanki.

İstemedigi seyi yapmasin sonra yine siz ikiniz papaz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…