ne ile gidiyorsunuz ylsy mi bu?
Hem mülakatla alacaklar, hem kesin gidecekmiş gibi plan yapıyorsunuz.Ortada torpil var yani ?
Bence de gitmeyin, hem sizin aranız bozulmasın.Hem başkalarının hakkına girmeyin.
Bir de dönünce ev alınacak yani 400000 tl civarında para getireceksiniz iki kişi 12 ayda
Ayda 20bin TL birikim olacak orada yeme içme vs dışında
Anladığım kadarı ile de öğretmensiniz
Cidden devlet yeni mezun birini gönderip bu kadar parayı hangi işi yaptırıp da veriyor
Adamin memnun oldugu bir isi ve devam ettigi bir okulu varmis. Mecbur mu elindeki her seyi birakip yurtdislarinda macera aramaya yahu? Her sey para degil yani. Sizi burada tutan isiniz gucunuz yoksa gidin de, kimseyi isini gucunu birakmak istemiyor diye suclayamaz ve zorlayamazsiniz. Bir de cocuk gibi babasina mi soylesem diyorsunuz. Ilginc. Sizi fazla bencil buldum. Gidin kendiniz, yurtdisinda calisin gelin, sonra evlenirsiniz isiniz bitince. Evlilik kacmiyor.
Ya kurum atama acmazsa?
Ben de gitmezdim sanırım eger iyi bir kurumda çalışıyorsam, sevmem de düzen degistirmekten. bence nişanlınızı zorlamayn.
Yok zaten zorlamam. dinleyiP konussaydi sebeplerini anlatsaydi aklima takilmazdi da iste niye öyle yaptıysa..
Şansinizi birkez daha deneyin.
Sonuçta zor olabilir ama güzel bir işmiş bir kez daha konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?