- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Nişanlın kendine görebilen yapıyor ,seninle oturup konuşmuyor bile bu konuyu.Bu tek basima verebileceğim bir karar degil. evlenecegiz bir süre sonra.. gelecek yılın planini birlikte yapabiliriz o acida.
Şimdi oradan dönünce iş garantiniz olsa bence oda giderdi ama dönünce iş garantiside yok o yüzden biraz zor gibi.Cok Teşekkür ederim su perisi.:) tabiki anlayamadigim icin sordum zaten bende. buraya..
Israr etmem o da ilk kez böyle bir konuda tersleyince üzüldüm.
Şimdi oradan dönünce iş garantiniz olsa bence oda giderdi ama dönünce iş garantiside yok o yüzden biraz zor gibi.
Nişanlın kendine görebilen yapıyor ,seninle oturup konuşmuyor bile bu konuyu.
Sen iki kişilik düşünüyorsun ama karsındaki kendini düşünüyor ve burda da neler neler okuyoruz adamlarla ilgili .o yüzden ben kariyerimi düşünüp giderdim
Üzülme canım. Senlik bir şey yok inat falan da değil genelde böyleler bu konudaCok Teşekkür ederim su perisi.:) tabiki anlayamadigim icin sordum zaten bende. buraya..
Israr etmem o da ilk kez böyle bir konuda tersleyince üzüldüm.
Kesinlikle katiliyorum.Bence zorlama. Sonra işler istediğiniz gibi gitmezse bir daha seni suçlar durur. Yer bitirir beynini. Hayatini mahveder. Canından bezdirir. Pişman olursun. Kafanı taşlara bile vurabilirsin. Ama iyi olursa senden iyisi olmaz.
Ne demişler kötü olursa kuldan iyi olursa Allah'tan.
Oyleyse neden evleniyor ki, bekar yasasin bi erkege bagli kalmayacaksa evlenmenin anlami neBence kesinlikle git ,bu hayatta erkeklere göre plan yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum .
Sonradan pişman olmamak için başvur ..
evlilik bir erkeğe bağlı kalmak için mi yoksa ortak bir hayatta beraber adım atmak için mi yapılıyor? ne erkek milletiymiş arkadaş onlar olmasa ölüp gideceğiz demek ki.Oyleyse neden evleniyor ki, bekar yasasin bi erkege bagli kalmayacaksa evlenmenin anlami ne
Bir erkeğe bağlı kalmak ile ne alakası var?Evlilik demek kendi isteklerinden vazgeçip ,eşiyle konuşamayıp ,eşinin konuları kestirip atması sonucu herşeyi kabullenmek mi?Oyleyse neden evleniyor ki, bekar yasasin bi erkege bagli kalmayacaksa evlenmenin anlami ne
Ayrıca bağlı kalmak nedir ya ?böyle boyundurluk altına girmek için evlenir mi insan ?evlilik bir erkeğe bağlı kalmak için mi yoksa ortak bir hayatta beraber adım atmak için mi yapılıyor? ne erkek milletiymiş arkadaş onlar olmasa ölüp gideceğiz demek ki.
senin isim seçimin bile bir erkeğe bağlı kalarak aldığına göre sorum da manasız kalmış olacak galiba
Ayrıca şunu da diyelim o zaman ; kocam o benim döver de sever de ,isterse gider isterse gitmez ..ben hayatımdan vazgeçeyim ama kocama bağlı olayım .ayrıca o çok bağlı olunan kocalar acaba eşlerine ne kadar bağlı ??Ayrıca bağlı kalmak nedir ya ?böyle boyundurluk altına girmek için evlenir mi insan ?
Ayrıca bağlı kalmak nedir ya ?böyle boyundurluk altına girmek için evlenir mi insan ?
Evet ortak bi yasam alani dgru diyosunuz ben buna karsi gelmiyorum ama en ufak bi kararsizlikta byle evlenmeyin yada kendi hayatiniza bakin demek ne kdr dgru arada sevgi var birliktelik var.bence konusarak anlasarak duzeltilecek seylerde var.evlilik bir erkeğe bağlı kalmak için mi yoksa ortak bir hayatta beraber adım atmak için mi yapılıyor? ne erkek milletiymiş arkadaş onlar olmasa ölüp gideceğiz demek ki.
senin isim seçimin bile bir erkeğe bağlı kalarak aldığına göre sorum da manasız kalmış olacak galiba
Evet ortak bi yasam alani dgru diyosunuz ben buna karsi gelmiyorum ama en ufak bi kararsizlikta byle evlenmeyin yada kendi hayatiniza bakin demek ne kdr dgru arada sevgi var birliktelik var.bence konusarak anlasarak duzeltilecek seylerde var.
Ismime takilmaniz beni hic rahatsiz etmiyor.siz anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.
Olayi saptirmayiniz lutfen.bizlerde kendi ayaklarimizin uzerinde duruyoruz cok sukur ama sevgi ve saygi bagi uzerindeAyrıca şunu da diyelim o zaman ; kocam o benim döver de sever de ,isterse gider isterse gitmez ..ben hayatımdan vazgeçeyim ama kocama bağlı olayım .ayrıca o çok bağlı olunan kocalar acaba eşlerine ne kadar bağlı ??
tmm siz haklisiniz.bu ortak alana nişanlı eğer saygı göstermiyor ve önce benim dediğim olsun sonra sen diyorsa zaten bir bağdan söz edilemez.
erkekleri tepemize çıkaran kadınlar oldukça burada her gün 10 aldatma,5 şiddet,3 ayrılık ve daha nice konular okumaya devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?