Çok kötü bir durum ya. benim arkadaşım da aynı senn gibi hakaretlere marus kalırdı kız 2 dk cevap atmasa hemen kimin koynundasın diye mesaj atardı çocuk. sonuç noldu bitti koptular tamamen kız geri dönüşü olmayan bi yolda ebediyette çocuk her gün ölüyo pişmanlığından.. umarım akkıllanır. üzme kendini erkkler sinirlenince öfke kontrolü yapamıyorlar. ama senin ki de fazla açılmış. her şey gönlünce olsun.
canım hakketen de direk grünce adını diğer konularından hatrladım...şöyle profilini karıştırıp açtığın konulara bakınca taşlar yerine oturdu ... benim anlamadığım erkekler ilişkinin ilk zamanlarında kızın aklını çelmeye çalışırken aranışmaktan sorulmaktan sürekli görüşmekten konuşmaktan hoşlanıyorlar bu şeyler onları boğmuyor da neden artık nişanlandıktan sonra boğuluyorlar anlamıyorum... artık şımarıyorlar sanırım karşılarında kızları çantada keklik görüyorlar... sonra ilgi batar oluyor... sizin duruma gelince canım, keşke onu tüm dünyan haline getirmeseydin keşke kendine arkadaşlarınla bir dünya daha kursaydın...en azından onlarla vakit geçirir biraz açılır içindekilerin hepsini paylaşmak istediklerini hep nişanlına saklamak yerine arkadaşlarınla paylaşırdın... ama tabi keşke demekle olmuyor... içimden bir ses sizin barışacağınızı söylüyor...
çok üzüldüm mübarek gün üzmüş seni.gerçekten ağır laflar etmiş. insan bunu söylerken bir kere değil baya bi düşünür üstelik nişanlısına. ama demek ki sinir sorunu var ve bence bunu çözmeli. bence hiç arama. sonra arar da barışırsanız o da sevginin ve yaşanmışlıkların hatırna, bi psikologa gidin enine boyuna konuşun bu konuyur. Allah yardımcın olsun bir an önce çözersin inşallah sorunu.
Fazlasıyla sinir sorunu var evet ama bu kadarıda çok fazla.. Haddini çok fazla aştı... Onu o kadar çok seviyorum ki, ben resmen onunla büyüdüm o benim herşeyimAma gururum tün duyguların önüne geçiyor... Başkası olsa kendini affettirmek için çaba sarfeder ama o hiç çaba sarfetmedi. Sadece "beni affet" dedi.. Nedir bu yaa.. Onca hakaret "beni affet" demeyle affedilir mi?
canımmm sen de mi((( ben de daha dün ayrıldığım için çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun inşallah belli ki seviyorsun o da seviyor ama çoğu erkek sinirlendiğini zaman ne söylediğini bilmiyor benim nişanlım da öyleydi sinirle bi sürü hakaret ederdi ama çok pişman olurdu...ayrılmasaydık psikoloğa gidecekti ikna etmiştim ama bizimki de bitti işte ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?