Nişanlımla ayrıldık :(

arzu88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
90
0
16
37
İstanbul
İyi geceler değerli arkadaşlarım... Beni önceki yazdığım konularla az çok hatırlayanınız vardır belki... Lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum... Nişanlımla tartıştık, sonra tartışma büyüdü.. Aslında elle tutulur bi sebep yoktu, sadece ben sıkıldığım için sürekli onu arıyordum, o da çalışıyordu ve bu durum onu fazlasıyla rahatsız ediyordu. Dün çalışırken beni saatlerce aramadı, sonra aradı ben de bunca saattir beni arayacak, bana ayıracak 5 dakikan bile yok muydu dedim. Yoktu yoğunum anlamıyor musun dedi, sonra çok üstüme geldi ve tartışmaya başladık. Sonra bana "beni sürekli arıyorsun, sürekli benden şüpheleniyorsun. sürekli seni aldattığımı düşünüyorsun. böyle düşündüğün için artık beni çok boğdun, seni aldatmazsam şerefsizim" dedi O sözünün üstüne telefonu kapattım suratına.. Sonra mesaj attı "sana blöf yaptım ama helal olsun beni 1 kere bile aramadın" diye. O sözünün üstüne bidaha onu arayamazdım ki Mesajına bilerek cevap vermedim çünkü canım çok yanıyordu.. Sonra o gün bir daha hiç konuşmadık.. Ertesi gün oldu yani bu sabah beni aradı, kırgınlığım hala geçmemişti açmadım telefonunu. Sonra mesaj atmış bana "gece kim bilir kimin yanındaydın bu sabah telefonlarımı açmadığına göre dün geceyi biriyle geçirmişsin, işte sen böyle bi kadınsın" dedi Üstüne sinirini alamadı arka arkaya ne hakaretler etti. Bende ona bu ilişkinin bittiğini, böyle bi saygısızlığı asla kaldıramayacağımı söyledim ve ayrıldık Sonra bana mesaj attı sinir anıyla çok kötü şeyler söyledim seni çok seviyorum dedi.. Sonra da beni affet yazdı... Ama ben o hakaretlerin o sözlerin üstüne ölmeden mezara girmiş gibi oldum ve ona hiçbir şekilde artık "biz" olamayacağımızı söyledim. O da bana iyi peki madem öyle sen bilirsin ama sonra çok pişman olursun ve pişman olduğunda ben bıraktığın yerde olmam dedi... Hiç cevap atmadım o da ondan sonra hiç aramadı bir daha... Yüreğim yanıyor onca yılımı verdim ben ona Bu saatten sonra ne olacak bilmiyorum onu deli gibi sevdim ama bu kadar hakaretide asla kabullenemem. Çok mutsuzum saatlerdir gözümden akan yaşlar bitmek bilmedi nasıl olur da sevdiğim adam bana öyle çirkin şeyleri yakıştırır Bunca yıllık ilişkimizde ona asla ihanet etmedim, bu sözleri asla haketmedim ben asla Bir gecede yaşlandım resmen, çok kötüyüm

Son düzenleme:
Çok kötü bir durum ya. benim arkadaşım da aynı senn gibi hakaretlere marus kalırdı kız 2 dk cevap atmasa hemen kimin koynundasın diye mesaj atardı çocuk. sonuç noldu bitti koptular tamamen kız geri dönüşü olmayan bi yolda ebediyette çocuk her gün ölüyo pişmanlığından.. umarım akkıllanır. üzme kendini erkkler sinirlenince öfke kontrolü yapamıyorlar. ama senin ki de fazla açılmış. her şey gönlünce olsun.

canım hakketen de direk grünce adını diğer konularından hatrladım...şöyle profilini karıştırıp açtığın konulara bakınca taşlar yerine oturdu ... benim anlamadığım erkekler ilişkinin ilk zamanlarında kızın aklını çelmeye çalışırken aranışmaktan sorulmaktan sürekli görüşmekten konuşmaktan hoşlanıyorlar bu şeyler onları boğmuyor da neden artık nişanlandıktan sonra boğuluyorlar anlamıyorum... artık şımarıyorlar sanırım karşılarında kızları çantada keklik görüyorlar... sonra ilgi batar oluyor... sizin duruma gelince canım, keşke onu tüm dünyan haline getirmeseydin keşke kendine arkadaşlarınla bir dünya daha kursaydın...en azından onlarla vakit geçirir biraz açılır içindekilerin hepsini paylaşmak istediklerini hep nişanlına saklamak yerine arkadaşlarınla paylaşırdın... ama tabi keşke demekle olmuyor... içimden bir ses sizin barışacağınızı söylüyor...

yaa çok ağır laflar bunlar orda sen değil kim olsa ayrılırdı çok hatalar yapmış sevgilin bence tepkinde son derece haklısın

O da bana "kimin koynundasın" dedi ama yazmaya parmaklarım, söylemeye dilim varmadı burada Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, senin de herşey gönlünce olsun

çok üzüldüm mübarek gün üzmüş seni.gerçekten ağır laflar etmiş. insan bunu söylerken bir kere değil baya bi düşünür üstelik nişanlısına. ama demek ki sinir sorunu var ve bence bunu çözmeli. bence hiç arama. sonra arar da barışırsanız o da sevginin ve yaşanmışlıkların hatırna, bi psikologa gidin enine boyuna konuşun bu konuyur. Allah yardımcın olsun bir an önce çözersin inşallah sorunu.

Eski konularıma tekrardan bi göz atıp konuya hakim olduğun için çok teşekkür ederim, yorumun benim için çok değerli allah senden razı olsun.. Evet ben nişanlımı hayatımın tam merkezine koydum.. Kendimden vazgeçtim, eski konularımı da okuduğun için biliyorsun arkadaşlarımdan bile vazgeçtiğimi Çok yalnızım... O çalıştığı için kafasını bi şekilde dağıtıyor işi dolayısıyla çok yoğun çalışıyor başını kaşıyacak vakti yok.. O benden daha kolay atlatacak, belki de çok fazla kendiyle baş başa kalamadığı için bu yaşananlar kafasına dank etmeyecek bile Çünkü hatasını anlaması için yalnız kalıp düşünmesi gerekiyor ama onun hatasını anlamaya bile vakti yok Ama ben? 4 duvar arasındayım.. Sadece onu düşünüyorum düşündükçe yüreğim yanıyor

Son düzenleme:
yazdıklarınızı okurken sizin yaptıklarınıza misilleme yapmış,neler yaşattığınızı anlamanızı sağlamaya çalışmış gibi geldi..tabii bana yanlışta gelebilir,okumadan okumaya değişiyor...her nedeni ne olursa olsun kırılmakta incinmekte haklısınız..asla aramayın,beklemede kalın siznişanlınız için bitmmişseniz kendisini affettirmenin yolunu bulur ama bimişseniz sizin içinde hiç varolmasın..

Tatlım aranızda saygı kalmamış malesef..

Saygı bitince sevgide biter..

Şu an canın yandığı için böyle düşünüyo olabilirsin.

Ama ömrünü paylaşacağın insan sana 'gece kiminleydin' diyebiliyosa güven diye birşey kalmamıştır ve en sağlıklısı tamamen bitirmen sanırım..

ohoooo daha nişanlıyken böyle davranan adamdan hayır gelmez,senin için zor bir durum ama gerçekten taktişr ettim akıllı kızmışsın ayrılmakla doğru bir karar vermişsin......insan sevdiğine böyle bişeyi nasıl yakıştırır anlayamıyorum....eşimle 5 yıllık flört dönemimiz oldu üniverstedeyken ve ben erkek arkadaşlarımla dahi cafede oturup oyun oynardım ses çıkarmazdı dediği tek şey ben diğer inanları bilmem seni bilirim sana güvenim sonsuz çünkü sen hem kendine hemde bana saygı duyuyosun derdi...yani en başka sana saygı duymuyo canım,sevmeye gelince kimse mangalda kül bırakmıyo malesef...sevmek nedir ya?insan sevdiğini üzermi,böyle çirkin şeyleri nasıl söyler...bırak gitsin güzelim,başta neyse sonda da aynıdır.eşimle 8 yıllık evliyiz ve hiç değişmedi....kendine bir iş bul ,kafanı dağıt ve geçmişi düşünmemeye çalış..yoksa çok yıpranırsın..değmezmiş tamam senin verdiğin yıllarına ,emeklerine ama artık bunları düşünme kendine edersin...hakkında hayırlısı olsun..ama tahminim şu ki yarın yada öbür gün ellerinde çiçekler dayanır kapına tabi bu konuda yorum yapamam bundan sonrası sana kalmış

Fazlasıyla sinir sorunu var evet ama bu kadarıda çok fazla.. Haddini çok fazla aştı... Onu o kadar çok seviyorum ki, ben resmen onunla büyüdüm o benim herşeyim Ama gururum tün duyguların önüne geçiyor... Başkası olsa kendini affettirmek için çaba sarfeder ama o hiç çaba sarfetmedi. Sadece "beni affet" dedi.. Nedir bu yaa.. Onca hakaret "beni affet" demeyle affedilir mi?

kimin koynunda olduğum seni ilgilendirmez deseydin keşke..
ama insan sevdiği kişiden böyle sözler beklemediği için şoka giriyo.
eğer affedersen muhtemelen daha ağır sözlerle geri gelecektir nişanlın. yine de hakkında hayırlısı olsun.

Ah canım ya sana üzülme desem de boş ki nişanlın öyle bir laf etmiş ki insanın hem sinirleri tepesine çıkar hem de kahrolur nasıl böyle bir cümle kurabiliyor diye.
Ne mesaj, ne arama hiçbir şey yapma bırak aklı başına gelsin biraz.
Bir laf ağızdan kolay çıkar ama o lafla kırdığın gönlü düzeltmekte epey zaman alır.
Eğer seni gerçekten seviyorsa ne kadar uzun sürerse sürsün çabalar eder ve senin kırık kalbini düzeltmeye çalışır.
Sabırlı ol sen sadece..

canımmm sen de mi ((( ben de daha dün ayrıldığım için çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun inşallah belli ki seviyorsun o da seviyor ama çoğu erkek sinirlendiğini zaman ne söylediğini bilmiyor benim nişanlım da öyleydi sinirle bi sürü hakaret ederdi ama çok pişman olurdu...ayrılmasaydık psikoloğa gidecekti ikna etmiştim ama bizimki de bitti işte ((

canım benim emin ol bu böyle devam ederse sendeki sevgide biter. üstelik kendine saygında kalmaz. bak aklın yolu bir arama sen. arayıp doğru düzgün özür dileyip konuşalım halledelim demedikçe arama ve iletişim kurma. bu çok çirkin bi üslup. bişeyler bitecekse bile yaşananların hatrına iyi biter. bunun bi de geri dönmesi olabilir diye bakılacak yüz bırakılır. sadece kalp ve sadace mantıkla yürümez ilişkiler. ikisi de uyumlu olacak. hadi sana deseydi ki kiminle geziyosun ki bu bile ayıp ama derdim ki o da senin ne yaptığını görmeni istedi. ama ne demek o laf ya. madem öyle birisin gelmesin bi daha kapına. kusura bakma çok sinirlendim. çünkü saygısız sevgi olmaz. o bi süre devam eden bi tutku olarak kalır..

annemin bi lafı vardır. eviliyken de nişanlıyken de kızımın bi hatası olursa ona ne hakaret edebilir ne de vurabilir. aldığı kapıya getirir ben terbiyesini veririm diye. ben anlamıyorum daha nişanlılyken bu nasıl bi laf böyle...

Son düzenleme:

Allah seninde yardımcın olsun Niye bitti bilmiyorum ama ortada çok büyük kırgınlıklar olmadığı sürece sakın bırakmayın birbirinizin ellerini. Ben bugüne kadar onun nelerini yedim yuttum ama bu son olay patlama noktasıydı.. İnşallah barışırsınız yürekten söylüyorum bunu. Güçlü ol lütfen Dile kolay kalbe zordur söylemesi ama başka çaremiz yok

Son düzenleme:
İnsan sevdiğine nasıl bu lafları eder aklım almıyor.
Bu kadar kolay mı bunları söylemek.
Nasıl yakıştırıyor size.
Barışırmısınız bilmem ama sonrasına dair endişelerim var.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

Her birinizin yorumları ayrı ayrı değerli benim için.. Allah hepinizden razı olsun derdime ortak oldunuz, fikirlerinizi paylaştınız. Konuşmak gerçekten rahatlattı beni.. Bakalım sonumuz ne olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…