canım bence de hemen bişey söyleme ailene nişanlın da belki kötü bi dönemden geçiyodur bunalmıştır belki de bu yüzden öyle davrandı ama ben seni sevmediğini düşünmüyorum açıkçası bi de bunlarda hiç anlamadığım bi erkeklik gururu var ! şu an sinirli olabilir gurur yapıyor olabilir ama biraz kendini dinleyince yani buna zaman bulunca işte o zaman anlayacaktır senin yokluğunu....sen kendini çok üzme dicem ama biliyorum işe yaramicak sen ben ve bizim gibi olanların tek yapması gereken Allaha dua etmek ve sabırla beklemek...Kun fe yekun diyor ayette Allah ol derse herşey olur biz yeter ki sağlam duralım Allaha inanmaktan ve sığınmaktan vazgeçmeyelim elbet Allah bir kapı açacaktır ve bizim için de "ol" diyecektir....Ailelere henüz birşey söylemedik... Hayır bi daha ne özür diledi ne de aradı.... Biraz daha bekleyeceğim, kafasını biran evvel toplayıp gönlümü almaya çalışmazsa ailelere açıklayacağım durumu...
Canım şimdi sen ,
Nişanlına benle ilgilenmiyosun,bana vakit ayırmıyosun,beni sevmiyosun, sen bişeyler karıştırıyosun gibi
Herşeyin altında bişey arar tarzınla soru sormuş sorgulamışsın ya ona güvenmiyormuş gibi
Karşındaki insan sana sadıksa değer veriyorsa bu yüklenmeler onu yıpratmış ve yormuş
Sana seni sevdiğini inandırmaya çalışmaktan yorulmuş..Nişanlanmış daha nasıl belli etsin seni sevdiğini
Mecbur mu senle bi hayat kurmaya istemese sevmese değer vermese sana güvenmese bu yola başkoyar mı ?
Sen ona sürekli birşeyler karıştıyo gibi davrandığın için,
Sana kendi hissettiklerini hissettirmek istemiş, Sevgilinin sana güvenmemiş ve kuşkulanmış olması ne kadar kötü bir duygu gör diye
Ki bak ne kadar kötüymüş gördün mü :)
Fakat bunun ayarını biraz kaçırmış farkında olmadan kelimeyi ağır seçmiş..
Ders vermeye çalışırken Saygısızlık yaptığını farkedememiş sanırım..
Bişey olmaz biraz inan nişanlına bence çok yorma...
Karşılıklı güzelce konuşun ailelere de söylemeyin çünkü barışacaksınız.. :)))
Ben iyiyim hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için... Yaşanan o kötü olaydan sonra ona olan tavrımı çok net bi şekilde ortaya koydum. Bir daha beni aramamasını söyledim ama kapıma geldi, özürdiledi. "Affet beni, sen bana cevap vermedikçe çıldırmıştım ağzımdan istemeyerek o sözler çıktı. Ben seni kaybetmeyi göze alamam, yaşanan bu olaydan sonra senin gerçekten değerini anladım" dedi. Bana o kadar güzel sözler söyledi ki herşeyi unuttum ve hemen yumuşadım. Kıyamadım ilişkimize ve onu affettim. Bir daha bana hiçbir şekilde küfür etmeyeceksin, hakaret etmeyeceksin dedim, tamam dedi. Ama gelin görün ki onun o şirin halleri en fazla 1 hafta sürdü. Şimdi tekrardan eski haline döndü. Yine bana karşı çok kaba, yine kırıcı. Yine baskıcı, yine yıkıcı... Yine kıskanç, yine ağzı bozuk....
Artık gerçekten mutlu olmadığımı hissediyorum. Evlilikten korkmaya başladım... Böyle bir insanla bir ömür geçmeyeceğini anladım. Ama yine de ayrılamıyorum.. Bi şekilde bitirmem gerek artık bu ilişkiyi, ama ne zaman bitirmek için cesaret toplasam geçirdiğimiz onca sene, yaşadığımız onca şey geliyor aklıma ve vazgeçiyorum ayrılmaktanArtık yaşadığım bu ilişki bende hastalık haline gelmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?