- Konu Sahibi sevimistanbul
-
Hesaplaşınca ne olacak? Ne geçecek elinize?
Yakıştıracak mısınız kendinize.
Neden duruşunuzla ona ders vermeyi denemiyorsunuz?
Farkınızı göstermeyi
şuan söz konusu eltin gibi görünüyor ama en büyük sorun kayınvalide sorunu sana siddetle kayınvalidenle yaşamamanı tavsıye ediyorum gerekirse ayrıl cunkı evlendıkten sonra buraya bir daha konus acarsın bu sorunla ılgılı ve dönüşü olmaz eşinde evlendikten sonra annesine daha cok düşer emin ol tanıyamazsın bile burda kime sorsan aynısını söyler cok değişiyorlar o yüzden iyi düşün annenle yaşamak istemiyorum cunkı bır evde ıkı düzen olmaz de gerekcelerını acıkla evlendikten sonrada bununla ılgılı sorun olmasın de sımdıden herşeyi aklına yerleştir evlendikten sonra söylesende fayda etmıyor cünki yolun başındasın daha.. kayınvalidenle ilgili konunu okudum ama yorumlara kapatıldığı ıcın buraya yazıyorum..
o kadar bunaldımki... bazen ona der vermek istiyorum..
canım çok üzüldüm yaşadıklarına fakat yanlış yoldasın çok sevdiğin belli yoksa bunlar saçma konular kalbini kırmaya değmicek işler nişanlında sonuçta o aileden şimdi hoş ama evlenince hayatın zindan olacakmış gibi geliyo hiç bir özgürlüğün kalmıcakmış gibi geldi huzur çoook önemli bir evlilikte hele sorunlar sürekli eşiinin ailesinden çıkıyosa problem katlanır daha bunları aşamamış nişanlın yarın öbür gün ailem dicek bişey yapamam sonuçta yinede burunlarını sokuyolar hele bide aynı evde faalan yaşıcaz diye anladım sakınnn
aklını peynir ekmeklemi yedin kızım sen huzursuz bir ortamda ilerde çocuklarını nasıl büyütürsün her an burun buruna düşünemiyorum hayatınon hatasını yapmadan kafanı iki elinin arasına al ve çoooooook iyi düşün derim sevgi neki kalp kırıla kırıla sevginin S si bile kalmıyo emin ol ben 13 yıllık evliyim ve çok güleryüzlü ve herkesle iyi geçinen biriyimdir ama sabretmek yıllar içinde sende bir çok problem çıkmasına sebep veriyo hayata bir defa geliyoruz seviyorsun diye sakın alttan alma hep buna alışır oldu sinirliyim der askerde psikolojim der yeme bunları kafaları bozulunca ağzına gelen herşeyi sölerse kalbini kırarsa bu her daim böle olcaktırr insanların karakterleri değişmez bunuda sakın unutma canım senin ne eksiğin var sürekli iyi geçinmek için sen neden çabalıcaksın bırak insan lar senin değeriinin farkına varsınlar en öncede sen ................
Benim anlayamadığım belki de kaçırdım kusura bakmayın neden nişanlınız kendi işini halletmiyor? Sizi arayana kadar kardeşiyle konuşmuyor da sizi araya sokuyor?
bilenler bilir eltimin bana neler yaptığını, hoş yenileri eklendi, büyük kaynımla fotoğraf cektirmemizi bile alşıp farklı boyutlara taşıdı..
nışanlandım bi kez bile arayıp hayırlı olsun demedi nışanad gelmedi.. iyikide gelmedi zaten aramasını beklemiyordum, nışandan bi kaç ay sonra nasılsın diye arayıp zeytin dalı uzatınca
bende nışanlımın o kızdan uzak durlarına aldırış etmeyip tekrar onla iyi olmaya calıştım..
sorun şu : nışanlım şuan uzun dönem asker, burdan aldığı para ile düğünümüzü yapmaya calışcaz
onların olduğu şehirde bi çocuğa 7 bin kredi cekip vardi çocuk bu para hayvancılık yptı
1 yıl boyunca ve nışanlıma 14 bin verecekti bizde kalan ihtiyaclarımızı bu para ile yapacaktık
velhasıl çocuk bizi
2 aydır oyalıyo nışanlım çok üzülüyo ben üzülüyorum
en güzel zamanlarımız üzülmekle geciyo
çocuk ya parayı göndermesse düğünümüzü yapamassak diye..
çocuk telefonlarını açmıyonışanlımda kardeşine ( eltimin eşi ) gdip o çocuğu görmesini söylüyo
benden rica etti evi arayıp söylermisin kardeşim gelmişse o çocuğa gidip parayı sorsun die..
bende aradım eltim çıktı, nasılsın iyiyim sen nasılsın filan
nışanlımın söylediklerini iletip bana o çocuğun telini werirmisin dedim
o kadar kötü durumdayım ki paylaştım
bana '' veremem, utku ile halledin ( utku kaynım oluyo )
ben karışamam, ikinzin arasında, beni igilendirmez, utku versin '' dedi
ya utku zaten o cocuğun telini bana atmıştı fakat silindi dedim yok veremem dedi..
10 dk sonra kaynım iki telimede o çocuğun telini attı.
nışanlıma bu durumu anlattım
bana o kadar büyük tepki verdki nasıl o kızla muhatap olursun,
nede seviyosun kendini aşalatmayı,
sanane o çocuğun telinden
ben kendim halledemiyorummuda sen cocuğun telini istiyosun beni küçük düşürüyosun
ki burda cok ağır lafla etti ben damıtarak size anlatıyorum
nışanlım delirmiş gibi bana çok büyük hakaretler etti
eltimi,n beni bu şekilde küçük düşürme cabalrına kızdı
birde çocuğu ben arayıp paa soracağım zanneti ki ben ilerde lazım olur diye aldım.
bugünde dayanamayıp kaynıma biz aile deilmiyiz. eltimin bu şekilde tepki vermesine anlam veremedim
onun bana çocuğun teli vermesi neden aranızda sorun oluyo diye sordum
kaynım teli evde bırakmış eltim cevap yazdı
bu ikimizin arasında kaynıma neden soruyomuşum falan....
keşke yazsaydım sen neden aramızda sorunları bütün akrabalara yayın yapıyosun diye..
acıklama yaptım ben senle paylaşıyorum bana ben veremem utku ile hallet diyosun sen olsan kırılmamısın yazdım.
ya birde düğün tarihinde bizden duymadığüı şeyleri nışanlımın amcalarına aktarıp nışanlımla ikimizi küçük
düşürmeye çalışıyo.. nışanda sana şunu taktılar bana takmadılar yok işte k. walidecin sana
ciciler alıyo filan sacma sapan şeyler....
şimdi size sorum şu
nışanlım beni çok kırdı, tamam asker, parasını alamıyo oda bunalıyo ama çok çok ağır konuştu bana...
beni sırf incitmek için o benim param sanane bile dedi..
ben onun için 1 + a ev bakıyorum düğünümü ortalama bi yerde yapıyorum
sahte bilezikler alıyorum düğünde bana taksın diye.
kendi aldığım şeyleri aileme o almış gibi gösteriyorum
kayınwalideme bile altınların sahte old. söylemiyorum.. her türlü maddi sıkıntıya göğüs geriyorum...
hiç haketmedim onun söylediklerini.
şuan aramıyo bende aramıyorum, ama dayanamıyorum ne yapmam lazım ??
eltime nasıl olmam gerek ?? hep iyi oldum ama hep iyilikten maraz doğar lafını ezberletti bana...
ve nışanlımla kişisel bi problemimiz yok bütün sorunlar ailesinin sorumsuzluğu yüüznden...
k.walidem askerdeki oğlunu arayıp bi kez bile oğlum bu düğünü nasıl yapacaksınız demez mesela....
nışanlıma nasıl davranmalıyım ?? aramayayım hatasını anlasın mı ???
bende ağır konuştum benim ailemin bi sürü şey yaptığının onun ailesinin pasifliğini ve bunca kötülüklerine rağmen birde k.walidemin benle yaşama tutkusunu yüzüne vardum
nışanlıma bende ağır konuştum... ah ya... oysaki ben her zmn dikkat ederim söyleidklerime...
cünkü bi anlık söyleidklerimizin gersek olabileceğini düşünenlerdenim..
evrene olumsuz frekans göndermeye korkanlardan yanioff kafayı yedim üzütüden
okuduğum secretten cok etkilendim
şimdi ne yapsam nışanlımla konuşmak çözmek istiyorum ama
çok küfürlü konuştu akşam, nasıl yutabilirim onları ??
özür dilemsi lazım ama tık yokşuan telim kapalı ama iş telim açık
merak etse onu araronuda yanlışlıkla aradı kapalıydı Allah'tan ne yapayım ben ya
k.walide hem bi arayıp ne yapacaksınız kızım demez
ama evlenince benle yaşamak ister
elti zehirli bi yılan
kayın elti ile evlenmeden önce aynı yaşta olmamıza rağmen bana yengem yengem eltiden sonra bana
mesafeler
bide dün nışanlım en sonunda utkuyu aratacaksın bana diyeceğimki bidaha cnozlem ( rumuzumu yazdım) ararsa acma .. bunu yaptırcan dedi..
ne kadar aşağılık bi cümle...
ailesine cok değer werdim ama görülen o ki nışanlımında burnunu kaldırdım
ne yapağım Allah'ım yardım et.. çok kırgınım
kaynım bana göndermişti telim bozulunca tüm nolar silinmişti
kısaca özet geceyim eltim farklı face acıp nışanlımla beni ayırmaya calıştı, nışanlım ortaya cıkardı ama kimseye bişey demedik
birde evinde çizilen tenceresini benim üzerime attı, ben büyük elti ile iyi anlaşıyomuşum onla
mesafeliymişim.. neler neler... anlatamam size.. arkamdan konuşmaları.... off offf
alesi ile tanışmadan önce ne mutluyduk nışanlımla:
herkeze merhaba konuyu tesadüfen gördüm ve açtığın diğer konularıda üşenmedim okudum sürekli bir elti bir kaynana derdi yazıp durmuşsun çoğuda inan tuafbir konuda kaynananla oturup sabaha kadar ağlıyorsunuz gözünüze uyku girmiyor bir konuda ben kaynanam ne yapıcam öle böle şöle kötüleyip duruyorsun bir konuda nişanlından soğuyorsun bence birde dönüp kendine bir bakmalısın ne isteyip istemediğimi bir ölcüp tartmalısın bende nişanlıyım suan düşündüğüm tek sey nişanlım ve ben.. bizim evlilik hayatımız yok kayınvaliden yok eltim yok kaynım değil bunları düşünürsek işin içinden hiç birimiz çıkamayız.... sana nacizane fikrim eltinle irtibatını kes herkez için hayırlısı bu yoksa daha çok yılan eltim kötü kaynanam diye konu acarmısn
Utku sizin kaynınız mı, nişanlınız mı?
Bir konuda sözlüm, bir konuda kaynım diye geçiyor da..
sen niye bu kadar taviz verdinki kendinden sahte bilezikler , alınmış eşyaları onlar almış gibi göstermek bunlar ancak seni yıpratır inanki kimse kıymet bilmiyo kaldıki elti ve kaynana faktörü ömür boyu yakanı bırakmıcak onlarla baş etmeye dayanabilecekmisin sevdiğin adamda gün geliyo yanında olamıyo bak şimdiden küfürler başlamış ilerde neler yaşarsın düşünebiliyomusun bence arama sonuçta sen kötü bişey yapmamışsın hatasını anlasın ve özür dilesin Allah yardımcın olsun kötü insanlarla uğraşmak çok güç
ayayyay cnmm en son cumlen sperrrr...alesi ile tanışmadan önce ne mutluyduk nışanlımla ne dooru bılafff....emınım herkess olmasa da cogunluk ole düşümuodurr....bnde ole dşünüğorummm..hele bıde ben evlıyımmm...ayhhh daha beter evlenınceee...gttıydın gtmedıydınn geldıydın baktıydın slm bverdıydın....yan baktıydınn şöle gıyındıydınnnnnnnnbıs de hem nısanlılıkk hmde evlılıkte kii hala zmn zmn oluooo yaşıossss aile
sorunu malesef oluooo.birbirimısı cok sevıoruss ama aıle olayıı işin ıcıne grdımıı sınırler fırlıoo..onların sorumsuzlukları ve de yalanlarıu akla gelıoo.amaa sen onlara nıspett sımsıkı sarıl nişanlınaaaaaaaaaaaaa....ama kndınden tavız vermeeeeççsahte altın olayını fılann yapma yada aılene yalan soleme lutfenn tavsıye sana....yapmısın bundan snra yapma..altın taksa ne takmasa ne mılletın agzının laf yapması cok da muhım deıl bsverrrr...ama sen onların yanında cnm askım dee..onlar kötu seyler solese sen ypamss bennmm askım öle seyler deeee...emın oll çatlarlarr ve bırakırlar ugrasmayıı ugrassalar da bosa oldugunu anlarlarrayhh cok eglencelı oluoo öleeeeeee...larsındakıler fesatlıklarından dudak yerken ızlemesiiii allahım sabır ve mutluluk versın cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?