- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Esyaların hepsini ben alamam durumum yok evıde cok once almıs zaten hala borcunu oduyo ki durumu da musaıt hem borc odemeye hem esya almaya. Esyaları da o kız gıbı hepsini sen al demedim ortak alalım dedim ona alabiliyorsa banada alabilir benceAdam ev almis kredi oduyorsa siz de gidip esyalari alin bari,hayat musterek.
Aynen canım ya benım sucum ne bide kırıldığım İcin suclu ben oldumHaklısın bence senin suçun ne ayrılınca satsaymış eşyaları
Şaka yaptım ayağına yatmış baktı tutmuyor durduk yere daha fazla hırs çıkartıp arama demiş aklınca seni korkutup ya tamam haklısın olsun eşyaları kullanırız dedirtme çabası net yaniAynen canım ya benım sucum ne bide kırıldığım İcin suclu ben oldum
Esyalarin hepsini alamayacak durumdaysaniz hepsini almasini karsi taraftan da beklemeniz dusuncesizlik. Ona yaptin bana da yapacaksin demek zaten fiyasko olur. O zaman oturup anlasin,misal degistirilecek ev esyasi 40 bin tutuyorsa 30binlik kismini siz alin,kalanini es adayiniz tamamlasin.Esyaların hepsini ben alamam durumum yok evıde cok once almıs zaten hala borcunu oduyo ki durumu da musaıt hem borc odemeye hem esya almaya. Esyaları da o kız gıbı hepsini sen al demedim ortak alalım dedim ona alabiliyorsa banada alabilir bence
Kullanmam canım bende onceden herseyı alttan alıyordum bundan sonra alıcam tepeme cıktı resmenŞaka yaptım ayağına yatmış baktı tutmuyor durduk yere daha fazla hırs çıkartıp arama demiş aklınca seni korkutup ya tamam haklısın olsun eşyaları kullanırız dedirtme çabası net yani
Yarıyarıya diye konustuk zaten o evi bekarken aldı ben hak bile talep edemem yani evliyken alsaydık haklısınız ortalasa oderdık zatenEsyalarin hepsini alamayacak durumdaysaniz hepsini almasini karsi taraftan da beklemeniz dusuncesizlik. Ona yaptin bana da yapacaksin demek zaten fiyasko olur. O zaman oturup anlasin,misal degistirilecek ev esyasi 40 bin tutuyorsa 30binlik kismini siz alin,kalanini es adayiniz tamamlasin.
İyide zaten öyle diyor ya bölüşelim demişEsyalarin hepsini alamayacak durumdaysaniz hepsini almasini karsi taraftan da beklemeniz dusuncesizlik. Ona yaptin bana da yapacaksin demek zaten fiyasko olur. O zaman oturup anlasin,misal degistirilecek ev esyasi 40 bin tutuyorsa 30binlik kismini siz alin,kalanini es adayiniz tamamlasin.
Aynen canım ben o kızın neden artıklarını kullanayım yanıBilemedim ne diyeceğimi ama çok çirkin bir davranış olmuş . Eski eşyaları size kullandırmak istemiş , olmayınca da R yapmış. Ne komik bir şaka bu böyle.
Allahım ne çirkin muhabbetler bunlar...
Aynen dedim ortaklaşa alalım dedimİyide zaten öyle diyor ya bölüşelim demiş
Ev konusunda illa hak talep etmek gerekmiyor. Sonucta siz de oturacaksiniz orada,kira odemekten kurtularak siz de maddi menfaat saglamis oluyorsunuz otomatik olarak. Neyse esyalari yari yariya anlastiysaniz sorun kalmamis. Onemli olan sizin anlasmaniz cunkuYarıyarıya diye konustuk zaten o evi bekarken aldı ben hak bile talep edemem yani evliyken alsaydık haklısınız ortalasa oderdık zaten
Ne yapmısımda kurtulmuş ya sizin basınıza boyle bısey gelse eminim sizde kabul etmezsinizAdam kurtulmuş mübarek günde.
Evi sana mı sorup almış ta borç ödüyorum diye hava atıyor acaba ? Onun amacı belli seni yıldırıp eşya işinden vazgeçirmekAynen dedim ortaklaşa alalım dedim
O zaman sorun kalmiyor zaten. Meseleyi halletmislerİyide zaten öyle diyor ya bölüşelim demiş
Anlasmıstık alalım tamam dedi hepsini alayım dedı hatta ben de hayır yarıyarıya alalım dedim sorunda bu zaten basta tamam diyip sonra donmesıEv konusunda illa hak talep etmek gerekmiyor. Sonucta siz de oturacaksiniz orada,kira odemekten kurtularak siz de maddi menfaat saglamis oluyorsunuz otomatik olarak. Neyse esyalari yari yariya anlastiysaniz sorun kalmamis. Onemli olan sizin anlasmaniz cunku
Halletmemişler işte ya adam sorun yaratıyor olay o halledilse kadın niye gelip konu açsınO zaman sorun kalmiyor zaten. Meseleyi halletmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?