Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde babam yok canim ceyız parası alcam ondan yarıyarıya alalım esyaları dedim

Yani beyaz eşyayı niye kullanmak istemiyosunuz ben onu anlayamadım,sevdiğiniz insanı bu kadar darlamak neden.Bu kadar naz kapris yapmayın bence,beş on sene kullanır her şeyi yeniden alırsınız yazık günah nişanlınıza da,eşya için kavga etmeyin

Beyaz esyayı kullan dedi annemde kullancam ama yatak odası koltuk takımı kullanmam annemde istemiyor ona almıs lar ıcınde kalır yarın evine evim gozuyle bakamazsın kıskanırsın dedı ama beyaz esyaları kullan dedi

İyide kadın ilk başta eşyaları kullanmak istemediğini söylemiş . Adam kabul etmiş nişanlandıktan sonra ne değişti de bu düşünceden adam vazgeçti
Valla hiçbir erkek sıfır aldığı eşyaları çöp fiyatına elden çıkarmaz
Şimdilik he diyeyim sonra nasılsa kredi ödüyorum yapamıyorum der diye düşünmüştür
Benim de zamanında böyle bi talibim olmuştu
Durumu çok iyiydi evi arabası var borcu harcı yok ama nişanlanmış eşyalar alınmış nişan bozulunca evi kapatmışlar eşyalar içerde duruyormuş falan hoş çocuktu ama mantığıma yatmamıştı çünkü kendi zevkimle aldığım eşyalar değildi başkası almıştı bunu da komşumuz iletmiş onlar da yenisini alırız demişler ama tabiki inanmadım kimse enayi değil neticede.

Kullanmayin canim,ama bunlarin hepsini ilk mesajinizda yazsaniz durumunuzu daha kolay anlariz.
Dedim ya esyaları alıp koyalım dedi bende nikah olmadan esya alamam suan canım durumum yok ceyız parası alıp alalım dedim hemde dugun tarihi konusmadık o oturacak sımdılık alıp koyamam yanı eve esya

Aynen canım o da basta tamam dedi iste sonra kavga kıyamet bende kullanmam is bozulursa bu yuzden bozulsun

Valla yanlış anlamayın da ben olsam hiççç kıskançlık filan yapmam eşyaları kullanır çocuklarımı doğurur üzerinde tepe tepe kullanırım 10 sene sonra da ennn güzellerini alır evimi baştan aşağı dizerim.İnan bana eşya için kavga etmene değmezzz.Sadece nişanlına de ki bu eşyaları 10 sene kullanır sonra atar yenisini alırım.

İşte dönek demekki bir öyle diyor bir böyle . İlerde başka konular içinde bir öyle der bir böyle

Ben kullanmam canım yani hem zevkime hitap etmiyor hemde oncekı nısanlısına aldıgı esya sonucta kabul etsem benımde cebime para kalır ama ben tasın altına elimi koyuyorsam o da koysun ki durumu var benim durumumda yok babamdan ceyız parası alcam onla yapcam

Ben senin yerinde olsam sadece mutfak ivir zivirlarini alirim tencere tabak bilmemne baska da hicbise almam
Ceyiz parasina dokunma bence. Karşındaki uyanık sen de akıllı ol. Kapris oyle yapılmaz boyle yapılır. Haketti bence.

Kıskançlık bunun neresinde ki herkes kendi zevkine göre eşya almak ister öyle 10 sene sonra filanlar da hikaye hiç öyle değişmiyor eşya filan. Onu geç adam ilk başta tamam dediği şeye artık yok diyor neden çünkü dönek

Ben senin yerinde olsam sadece mutfak ivir zivirlarini alirim tencere tabak bilmemne baska da hicbise almam
Ceyiz parasina dokunma bence. Karşındaki uyanık sen de akıllı ol. Kapris oyle yapılmaz boyle yapılır. Haketti bence.
Canım adamın umurunda olmaz ki o esya olmus bu esya olmus ben keske demek istemiyorum bir kere oluyo bu isler

Elini taşın altına koyma. Gurur bu zamanda bir işe yaramıyor. Evliyim. Yok halimle bende biseyler yaptim. Benim esimin de babasi yok ama esimin durumu cok iyi cok şükür. Bana simdi ne diyor biliyor musun 10 bin lira para mı ki bir çarşıya cik bilgisayar al gitti işte. Para babası kodoman. Ben gurur yapip almıştım zar zor 10 bin bulmustum evlenirken.. alma bise beni ilerde anlayacaksin

aynen canim bide bana diyor ki herkes sana imrenerek bakıcak goruceksın sana herseyın en iyisini yapıcam gorduk en iyisini yaptı

Eğer eşyalar gerçekten zevkine hitap etmiyorsa bir şey diyemem,hani diyosun ya nişanlımın durumu iyi diye ona istinaden eşyalar da kötü olmaz diye yorum yaptım sen bilirsin tabiki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…