Hayırlısı olmuş canım. Adam arızalı biri belli. Hiç olgun değil. Allah kurtardı seni, olaya böyle bak. Annene mesaj atması da ben tam bitirmedim mesajı vermek , adım atmanı hatta yalvarmanı sağlamak için bir taktik. Yani sen demek ki bitirmedi diye düşünecek, onun şartlarını kabul edeceksin. Beklediği itaati göremediği için de ayrılmayı seçti.
Benim eski nişanlı de bana ayrılık mesajı yazmıştı. Düşün yani düğüne 10 gün var ve adam senden mesajla ayrılıyor. Bari azıcık cesaret sahibi ol da ara söyle. Ben de aramadım, içimde kalmışları mesajla yazıp eyvallah dedim.
Biz düğüne 10 gün kala ayrıldığımız için daha farklıydı. Ailem onun ailesini aradı, hayırdır nedir bu gibisinden. Onlar telefonu açmadı. Bakar mısın şu tavra? Ne kadar çirkin. Sonra şahsiyet watsapp'ını falan sildi. Sırf ben merak edeyim, onu arayayım diye. Noldu elinde patladı. Ben ona yalvarmadım da aramadım da. 15 gün sonra köpek gibi pişman oldu. Bir de yazmış ki ben senden yapıcı bir adım bekledim. Yahu salak herif, sen ayrılalım diyorsun, ne yapayım paçana sarılıp "Nolur beni terk etme mi? " diyeyim.
Aman kendine hakim ol sakın arama bir daha, mesaj atma, kendini tamamiyle gizle, rehberinden sil ve güçlü dur. Aptallığına yansın. Senin gibi anlayışlı kızı bulmuş da bunuyor.