- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Ya o evıde o kızla evlenmek İcin almıs canım yanı benlik hıcbısey yokkı ben ona kızıyorum zaten evlenince ortak oderdık zaten simdi ben nısanlı olduğum insanın borcunu odeyemem kıEvi sana mı sorup almış ta borç ödüyorum diye hava atıyor acaba ? Onun amacı belli seni yıldırıp eşya işinden vazgeçirmek
Daha önce nişanlandığını dün öğrenmedin sanırım?Ne yapmısımda kurtulmuş ya sizin basınıza boyle bısey gelse eminim sizde kabul etmezsiniz
Ya o evıde o kızla evlenmek İcin almıs canım yanı benlik hıcbısey yokkı ben ona kızıyorum zaten evlenince ortak oderdık zaten simdi ben nısanlı olduğum insanın borcunu odeyemem kı
Zaten hep böyle olur sen fedakarlık edersin tamam mı eşyaları yarı yarıya alalım dersin o bi havaya girer . Aslında al eşyaların hepsini diyip kenara çekilmek lazım öyleleri nasıl oluyorsa daha kıymetli oluyorYa o evıde o kızla evlenmek İcin almıs canım yanı benlik hıcbısey yokkı ben ona kızıyorum zaten evlenince ortak oderdık zaten simdi ben nısanlı olduğum insanın borcunu odeyemem kı
Ortaklasa anlastık canım zatenEşyaları kullanmamanızı anlıyorum. Fakatbütün eşyaları bir kişinin almasını adil bulmuyorum.
dark adam evini evlenmeden önce almış ama. Yarın bir gün o evde bu kızın hakkı olmaz ki onu o almış eşyayı sen denemez.Esyalarin hepsini alamayacak durumdaysaniz hepsini almasini karsi taraftan da beklemeniz dusuncesizlik. Ona yaptin bana da yapacaksin demek zaten fiyasko olur. O zaman oturup anlasin,misal degistirilecek ev esyasi 40 bin tutuyorsa 30binlik kismini siz alin,kalanini es adayiniz tamamlasin.
Eskiden kalan esyalari olsun veya olmasin,ben neden hepsini alayim keriz miyim diye dusunerek akli basina gelmis olabilir. Siz kendinizi onun yerine koyun,eviniz var,tum esyalari neden siz alasiniz ki? Ortaklasa almaniz asgari duzeyde iyi olur en azindanAnlasmıstık alalım tamam dedi hepsini alayım dedı hatta ben de hayır yarıyarıya alalım dedim sorunda bu zaten basta tamam diyip sonra donmesı
Oturmucaz yani zaten aldıgı evle tayin cıkan yerin alakası bile yoko zaman o evde de oturmayacaksınız dimi ?
bunu da konuştunuz mu?
İyide kadın ilk başta eşyaları kullanmak istemediğini söylemiş . Adam kabul etmiş nişanlandıktan sonra ne değişti de bu düşünceden adam vazgeçtiDaha önce nişanlandığını dün öğrenmedin sanırım?
Adamla tanıştığında daha önce nişanlandığını eşyaların bile alındığını önceden alındığını biliyordun bile bile kabul ettin
Adam kredi ödüyor hala tüm eşyalar sıfırdan olsun istiyorsun
Adam da onu zorlayan birinden ayrılarak kendine iyilik yapmış bu kadar net
Adam ortaklasa alalim cumlesini sonradan soyledi diye elestiriliyor sanirim.Halletmemişler işte ya adam sorun yaratıyor olay o halledilse kadın niye gelip konu açsın
Evde hakki olmayacak diye dusunmuyorum ben,o evde konu sahibi de oturacak,bu da evlilik suresince maddi menfaat saglamak oluyor bir yerde. Kira odemeyecek.dark adam evini evlenmeden önce almış ama. Yarın bir gün o evde bu kızın hakkı olmaz ki onu o almış eşyayı sen denemez.
bide ilk başta söylemiş kız kullanmam diye, kabul etmiş.
konu sahibi; bence yatak odasını falan kullanmak istememek hakkın. Ama bak beyaz eşyalara falan, begendigin mutlaka vardır ki kullanırsın sonra 5 yıl falan sonra ister istemez bozuluyor çoğu elektronik, değiştirirsin. Yani şansın varsa bozulur
Bide adama ac onları kullan, evlenmeden tekrar değiştirelim demen saçma olmuş. Kim olsa kabul etmez bunu. Adam bekar evi dizecek diye eşyaları yok pahasına satar kullanirsa. Bi koltuğu buzdolabı falan beğen, açsın kullansın yani
Yanı soyle soyluyım beyaz esyaları kullancam zaten iste tabak catallarıda gunluk kullanayım misafiri de kendim alayım dedim ama ben bu durumda ona esya alıp al kullan diyemem dugun tarihı konusulmadı bısey olmadıdark adam evini evlenmeden önce almış ama. Yarın bir gün o evde bu kızın hakkı olmaz ki onu o almış eşyayı sen denemez.
bide ilk başta söylemiş kız kullanmam diye, kabul etmiş.
konu sahibi; bence yatak odasını falan kullanmak istememek hakkın. Ama bak beyaz eşyalara falan, begendigin mutlaka vardır ki kullanırsın sonra 5 yıl falan sonra ister istemez bozuluyor çoğu elektronik, değiştirirsin. Yani şansın varsa bozulur
Bide adama ac onları kullan, evlenmeden tekrar değiştirelim demen saçma olmuş. Kim olsa kabul etmez bunu. Adam bekar evi dizecek diye eşyaları yok pahasına satar kullanirsa. Bi koltuğu buzdolabı falan beğen, açsın kullansın yani
Hayır ya alakası yokkiAdam ortaklasa alalim cumlesini sonradan soyledi diye elestiriliyor sanirim.
Oturmucam canım ev tutucak yazdım yani tayin cıkan yerle ev alınan yer farklıEvde hakki olmayacak diye dusunmuyorum ben,o evde konu sahibi de oturacak,bu da evlilik suresince maddi menfaat saglamak oluyor bir yerde. Kira odemeyecek.
Oturmucaz yani zaten aldıgı evle tayin cıkan yerin alakası bile yok
Ortaklaşa alalım dedim ben zaten hatta beyaz esyaları kullanalım dedim o yatak odası nolcakmıs ben kullanamam kusura bakmasınEskiden kalan esyalari olsun veya olmasin,ben neden hepsini alayim keriz miyim diye dusunerek akli basina gelmis olabilir. Siz kendinizi onun yerine koyun,eviniz var,tum esyalari neden siz alasiniz ki? Ortaklasa almaniz asgari duzeyde iyi olur en azindan
Aynen canim esyaları da ortak alalım dedim bıdebeyaz eşyaları kullanabilirsiniz.
ama eski nişanlının zevkinin koltuğunda niye oturasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?