Tek araba olunca illaki sorun çıkıyor. Ayrıca evlendikten sonra edinilen mal olunca sizin yada eşinizin üzerine olması farketmeksizin ortak oluyor zaten. Haliyle farketmiyor ruhsatta yazanın adınız olması. Şu an halihazırdaki aracınız evlensenizde sizin,boşanacak olsanız da sizin,aradaki fark bu.
Başkasına bu yorumu yapmazdım muhtemelen ama sizin arabanızı sattırıp kendi arabasını babasına hibe edeceğini söyleyen biriydi bu adam. Tabi ki geri adım atmış sizden tepki görünce ama geri adım atarken bile sizin arabayı satmaktan falan bahsediyor,alınacak tek arabadan. Çok iyi bir izlenim almıyorum ben bu durumdan. Evlendiğimizde eşimin,evide vardı arabası da,oturduğumuz ev onun mesela halihazırda,ben evlenirken hesap yapamazdım evin üzerine söyle yapalım,böyle yapalım diye ev benim değil eşim teklif etti hatta istersen satalım tadilatlı bir yer bakalım ,oturalım dersen istediğimiz gibi yaptırırım demişti,ben oturalım dedim,konumu güzeldi,site icinde,havuzlu vs yaptırdık zevkimize göre oturuyoruz. İlerde satıp farklı bir semte gecme imkanımız var,yeni alınacak evin kimin uzerine olduğu farketmeyecek ki. Bu ev eşimin,oturup hesap yapmadım satsın alsın ikimizin üzerine olsun şu bu diye. Küçük hesaplar yapmıyorum zira. Benim için önemli olan o an ki şartların ne olduğuydu,kirada oturmamaktı. Eş adayınız da ikinizin konforunu önde tutsa araba satalım,tek araba kullanalım demez zaten,kolay mı arabasız kalmak alışana,bence zor.
Nişanlınız küçük hesaplar yapıyor,bir süre birşey alıp satmayın derim evlenince. Bir bakın gerçek duruşunu görün ona göre karar verin.