Nişanlımla kavga ettim benım yüzümden

öncelikle kadınlar biraz gizemli olmalılar diye düşiniyorum erkek herşeyini bilmemeli herşeyine tanık olmamalı. ilişkiyi bu şekilde laçka bir hale sokmamak lazım belli ki seviyorsunuz o da sizi seviyor ki katlanıyor bu duruma :)) o yüzden ilişkinizin gizemini koruyun onu ayakta tutun sıcak tutun.
mesaj hem de 150 insan kafayı yer... gün için de bir kaç mesaj yeterlidir herhalde sabredin işten çıkınca evde olduğu saatlerden yüzyüze telefonla görüşün hem. böyle olursa sizden sıkılıp kaçmaya başlayabilir

ben bu gizem olayını hiç düşünmemiştim haklısınız yapmam gereken şey şu saatten sonra kesınlıkle o

teşekkürler

O boşlu yüzünden mi ki bu durum acaba?

Hattını bedava smslerin olmadığı arayınca da faturanın kabardığı bi hatta geçir :)

fatura düşünmeyi bıraktım hayal edemiyorummmmmmm

milyarlar ya faturalı hattımda var aradada onu kullanıyorum şirketin Allahtan patronlarım sormuyor neden 55 tllık fatura 80 tl geldi diyeeee

canım senin iraden yokmu kendine hakim ol biraz
burdaki insanlar sana tabiki okadar msj atma falan diycek ama bu senin iradene kalmış
engel ol kendine omsj atmadan atmamaya çalış

erkekleri cok SIKMAYA gelmez..
150 mesaj bayagi bi abartmissiniz..:)
ama cok seviyorsunuz belli sevginin karsiligini iyi bi sekilde almak istiyorsan nisanlini mesaj yagmuruna tutmak yerine sevgini az ve oz belli edebilirsin.
kendine ugrasacak bisi bulsan yani yapmaktan hoslandigin ozel bi hobin yokmu onla ugras nisanlinda biraz rahat eder :))

baktın olmuyor dayanamayıp yine mesaj atmaya başlıyorsun hemen kontürlü hat al mesaj aboneliği felan yapma. kontür bitince zaten atmazsın :)

(önceki sayfaların tamamını okuyamadım. belki yazanlar olmuştur bende tescillendirmiş olayım :) )

ewet canım tescillendirdin ayyyyy sagolun dert falan kalmadı 3 saattır aramıyorum mesajda atmıyorum oleyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…