- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
oyyyy ölürüm ona çok sevıyorum yaaaaa
onu aramak istediğin zaman uğraşacak bişeyler bul. şimdi senin niye msj atmadığını merak ediyordur. biraz daha dayan o seni kesin merak eder bişeyler yazar.
tatlım yazmakla kalmadı cuma namazına gıtmıstı aradı demekki sabredince oluyomuş teşekkürler yorumlarınız için
öncelikle kadınlar biraz gizemli olmalılar diye düşiniyorum erkek herşeyini bilmemeli herşeyine tanık olmamalı. ilişkiyi bu şekilde laçka bir hale sokmamak lazım belli ki seviyorsunuz o da sizi seviyor ki katlanıyor bu duruma :)) o yüzden ilişkinizin gizemini koruyun onu ayakta tutun sıcak tutun.
mesaj hem de 150 insan kafayı yer... gün için de bir kaç mesaj yeterlidir herhalde sabredin işten çıkınca evde olduğu saatlerden yüzyüze telefonla görüşün hem. böyle olursa sizden sıkılıp kaçmaya başlayabilir
tatlım ne zamandır birliktesiniz
02/01/2008
arada 3 ay boşluk var yalnız tatlım :2:
O boşlu yüzünden mi ki bu durum acaba?
Hattını bedava smslerin olmadığı arayınca da faturanın kabardığı bi hatta geçir :)
canım senin iraden yokmu kendine hakim ol biraz
burdaki insanlar sana tabiki okadar msj atma falan diycek ama bu senin iradene kalmış
engel ol kendine omsj atmadan atmamaya çalış
baktın olmuyor dayanamayıp yine mesaj atmaya başlıyorsun hemen kontürlü hat al mesaj aboneliği felan yapma. kontür bitince zaten atmazsın :)
(önceki sayfaların tamamını okuyamadım. belki yazanlar olmuştur bende tescillendirmiş olayım :) )
ayyy krize girdim gülmekten kızlar sagolun ya aramış dıyor nıye benı aramıyosunnnnnn
ayyy krize girdim gülmekten kızlar sagolun ya aramış dıyor nıye benı aramıyosunnnnnn
ahh şu erkekleeerrr
benimkide aradı hep hesap sorardım nie msj atmadın falan die az önceki msja cvp vermemişte nie veremedini anlatıyo..
biraz sakin olmak lazım kovalanmayı sevmiyolar. kovalıcaklar illa
Allahım ya ne istedıklerını bılmıyolar bazen kovalasınlar bakalım
aynen öyyle. gerci bizde tam ortayı bulamıyoruz baksana bende senini gibi susmazdım şimdi hiç sesim cıkmıyo.:86::86rtası yok
ewet bu çok kötü bır durum offffffffffff napcaz bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?