Nişanlımla kavga ettim benım yüzümden

benim de yengem böyleydi :) dayım ilk nişanlığında oda çileden çıkardı sinirlenirdi ama kestirip atmazlar heralde annemler sinir olurdu bi rahat bırakmazdı ki 2 gün izine yanımnıza gelmişti ben bile yanı başımdayke sesini az duyuyuyodum :)

merak ettim bak şmdi şu msjları

tek olmadıgımı okuyunca mutlu oldum hehe

çalışıyorum canım ben ya ama oda yetmıyor baksana neyse ben bugun aramadım ama o cumadan sonra 4 kere aradı hehehe

iyide farkındaysan bu o söylediğin şeyden çok ama çok farklı bır konu

tek olmadıgımı okuyunca mutlu oldum hehe

çalışıyorum canım ben ya ama oda yetmıyor baksana neyse ben bugun aramadım ama o cumadan sonra 4 kere aradı hehehe

seninki arıyo yine ben 1 haftadır msj atmıyorum farkında bile degil
cok calışıyo napalımm.bende evdeyim kendimi kk'ya adadım takmıyorum hiç bişeyi

1- bu sende bagimlilik haline gelmis.uzman bir dr dan yardim al arkadasim.valla cocuk iyi dayanmis.
2- sorunun sende oldugunu kabul eden ve yaptiklarindan dolayi pisman oldugunu belirten bi mesaj gonder
saka bir yana hem sagligin hem iliskin acisindan yazik alla eklemlerine yazik.

yok canım benım kıne ıyıde yazsam kötüde yazsam mutlaka cevap werırde dün bir patlama yaşadı ama genede benı kırmadı şükür Allahım

iyide farkındaysan bu o söylediğin şeyden çok ama çok farklı bır konu

o zamanda onu sıkmıştın bunu kendinde söylüyodun
sürekli arıyorum aramasam belki barışıcaz o zaman koşucak peşimden ama kendime hakim olamıyorum diyodun
burda herkes sana bişiler söyledi yardımcı olmaya çalıştı o zamanda ...

hehe ya aslında takıntıda yapmış olabılırım ama hanı bu tek taraflı bır sey degıl bence oda gun içinde baya arıyor mesaj atıyor ilgilenıyor benımle yanı ama demekkı benım gözüm aç hep daha fazlasını mı beklıyorum ne ama şunun bılıncındeyım ve onada söyledım ben bu konuda gerçektenn çokkkk haksızlık yapıyorum :26: :26: :26: :26:

he işte yengen den bıle beterımdır ben bence

ha bu iyi bir şey mı dıye sorarsan hiç iyi bir şey değilll

aysencim farkındaysan bu cok farklı bır konu eger eskılere takılıp kalmak ıstesem eskı konumla burda yazardım yorumların için sagol

he işte yengen den bıle beterımdır ben bence

ha bu iyi bir şey mı dıye sorarsan hiç iyi bir şey değilll

canım inş. kısa sü,rede düzeltirsin herşey senin elinde tüm irdene bağlı ama ben inanıyorum güçlü bir kızsın halledersin
herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın

canım inş. kısa sü,rede düzeltirsin herşey senin elinde tüm irdene bağlı ama ben inanıyorum güçlü bir kızsın halledersin
herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın

sagol desteğin için halloluyor sanırım sabahtan berı hıc aramadım o aradı buraya yazmaktan onu aramaya fırsat kalmadı bayıldım bu işe

sagol desteğin için halloluyor sanırım sabahtan berı hıc aramadım o aradı buraya yazmaktan onu aramaya fırsat kalmadı bayıldım bu işe

haa bak bizle takıl o aklına daha az gelir sen başarıcaksın bu kadarıda iyi ama varya çok şekersin tüm ciddiyetimle söylüyorum.inan nişanlında son anda patlamış ilk başlarda kendini tutmuşya

haa bak bizle takıl o aklına daha az gelir sen başarıcaksın bu kadarıda iyi ama varya çok şekersin tüm ciddiyetimle söylüyorum.inan nişanlında son anda patlamış ilk başlarda kendini tutmuşya

ya ben aslında onun gene baya bır gıtcegını düşünuyodum da trafıkteydı adres arıyodu 15 dakkanın içinde 6 kere arıyınca dayanamadı garibim galıbaa oyyyy ölürüm ona çok sevıyorum yaaaaa

sagol tatlım sende cok şekersin sagol yorumların için

onu aramak istediğin zaman uğraşacak bişeyler bul. şimdi senin niye msj atmadığını merak ediyordur. biraz daha dayan o seni kesin merak eder bişeyler yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…