Nişanlımla kavga ettim :(

Zamane gelinleri de bir tuhaf.
Kaynanaların işi de zorlaştı haa!

Yahu size verilen değer sokağa atılan para ile mi ölçülüyor?
Salon ucuz olsun oraya vereceğimizi kızın koluna altın yapalım daha iyi diye düşünmüştür.
Tam da benim kafam.

Her şeyin kavgasını etmeyin yahu..
Bir kaynanayı savunduğuma inanamıyorum bu arada :D

aramız düzeldi zaten.. dediği şey ne olur ise olsun bizi ihanetten baska yıkamaz dedi. mutlu olucaz ben emınım dedi..

Zaten nerde kibar, iyi huylu adam böyle kaprisli ellere yar olsun.
Nerde naif, tokgözlü kadın, o da hanzoların elinde hiç olsun.

Mutluluklar dileyeceğim ben de ama size pek güvenemedim. Oğlan çok üzülmese bari :işsiz:

çok alıngansınız bence nişanlınızın gönlünü alın.

Bu konudan ayrı ayrı gidilip uzun süre görüşmeyelim denmez...
Ben bu konudan dolayı demedim . Ben nişanlma sadece kırıldım dedim ( belki kırılacak bir şey yok ama benm tuhafıma gitti) onun bana annem cahil kadın senn benm gibi ince düşünemez vs yok kızkardesmn düğünnde hiçbişiy yapılmadı vs diyince sinirlendim ben orada ben sadece içimi paylaştım ona evlendiğimzde böle de olacak bşy olacak ben ona içimi açıcam baskasına değil şikayet olarak değil dertleşme mabnda söyledim . Kardeşime de yapmadık diince 10yıl öncesi ile kıyaslayınca sinirlendim ben .

Kendinizi satın alınacak bir eşya gibi falan mı görüyorsunuz. Ucuza kapatmak ne demek yahu. Ayrıca kadın birşey dememiş ama ismi kayınvalide olduğu için her söylediğinde bir art niyet aranıyor işte napıcaksın. :D

Bunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
Garibine gitmesin, heveslisin elbette anlıyorum seni ama biliyorsun huzuri birsürü para harcanıyor, hatta para eriyip gidiyor, insanlarda o yüzden memnun olmuşlardır, herşeyi büyütme, kırılmak için bahane arama, mutlu olmak için sebep ara , keşke ben hiç düğün yapmasaydım o parayı ihtiyaç sahiplerine dağıtsaydım, bugün düşününce daha çok mutlu olurdum

Merhaba kk

Daha önce yazmıştım nişanlmn ailesine oturmaya gittim . Kına gecesinden konu açıldı ortak yapılıyor nikahtan oldgu için öle karar verildi. Nişanlmn kızkardeşi bu tarafta salon tutalım dedi bende bizim o taraftan olsa daha ii olur dedim hem uygun hem organizasyonlu 3-4 bin dedim oradan nişanlmn annesi oooo iyimiş ucuzmuş dedi garibe gitti bu cümle o anda ortada söylenmesi kırıldım açıkçası bu aksamda nişanlmla bunu konustuk kaç gundur durgundum o da konuyu açtı annem onu demek istemedi ucuz diye fln yok diye söylenmeye başladı ben sadece kırıldım dedim tuhafıma gitti bu kadr değersizmiym uluorta söylenmzki dedim ama o açıklama yaptı bir sürü annem para biriktirio altın almak için dedi bi tane fazla olsun diye dedi böle düşünen kadın öle mi düşünr dedi yok kızkardesime yapılmadı böle düşünülmedi dedi kardesin o zaman yapılmamış bende mi istemeyim neden kıyaslıyosun . Uzun bi zaman görüşmeyelim dedim sen bilirsin dedi bu mudur dedi bi kadın bişy söyledi diye aman annen haklı dedim laf etmedim . Size mutluluklr dedim o ayrı gitti ben ayrı gittim :KK43: üzüldüm evet ama daha çok kırılmışm ona takılmadı da söyledikleri canımı acıttı. Yazmadı yazmayı düşünmüyorum . Herkesin söylediklerinde artniyet arama dedi . Ya dedim annendir eyw kırıldm tuhafıma gitti dedim hepsi bu. Annene laf etmiyorum ki dedim. Normalde eve bırakırdı kavga etsekte bu sefer ayrı ayrı gittik..
Evet isteklerini belirtmekte haklisin ama Karsi tarafın maddi gücüne saygı duymalisin. Sonucta o para nisanından çıksa dersin bizim tarafta olsun diye ama ondanda çıkmıyor para bunu bile bilede dedigini diretmek ne kadar dgru bilemedim

Bunu direk uluorta belli etmesi yani be biliyim böle para mevzuları kendi aralarında konussunlr daha ii orada hevesli nişanlı bi kız var garibime gitti
Bence çok fazla büyütmüşsüz kadının tepkisi birden fazla olmuş olabilir ama siz abartmışsınız.Sırf bu yüzden birkaç nişanlınıza durgunmuydunuz nişanlınız size kızmakta haklı

Ben bu konudan dolayı demedim . Ben nişanlma sadece kırıldım dedim ( belki kırılacak bir şey yok ama benm tuhafıma gitti) onun bana annem cahil kadın senn benm gibi ince düşünemez vs yok kızkardesmn düğünnde hiçbişiy yapılmadı vs diyince sinirlendim ben orada ben sadece içimi paylaştım ona evlendiğimzde böle de olacak bşy olacak ben ona içimi açıcam baskasına değil şikayet olarak değil dertleşme mabnda söyledim . Kardeşime de yapmadık diince 10yıl öncesi ile kıyaslayınca sinirlendim ben .
Nışanlının yerinde olsam anneme cahil demezdim bu bir ikinci ise tuhafına gidecek bişey yok kırılacağın bişey de yok kendin çalıp kendin oynamışsın birazda şımarıksın sanki:KK47:

şimdiden böyle dırdır yaparsanız evlenince bu bin katına çıkar
bide ne demek nişanlınıza bir müddet görüşmeyelim diyorsunuz
blöfünüz elinizde patlamış :)

nişanlıız inşallah annesie anlatmaz kadının gözü korkar valla
kötü niyet yok çünkü

ya arakdasim mutlu olmak istiyorsan HE heee deyip gececeksinn duyma görme inlar kv moduna giirp havalanbiliyolar ya suyundan git allahim her kucuk olayda kavga bence caniniz sikiliyor

ya benmi konuyu anlamadim acaba, siz kendiniz bizim orda yapilsin daha ucuz demedinizmi? eee bunun üsütnede kadin oo evet daha ucuzmus demis yani tam olarak sorunu anliyamadim hem kendiniz ulu orta öyle demissiniz ama kadin ulu orta dedi diye kirilmisisniz… acaba sizmi biraz alinganlik yapiyorsunuz? yada tam olarak kirildiginiz nokta ne?

Back
X