Nişanlımla nişan fotoğrafları yüzünden kavga ettik

Tamam da o güne ait fotoğrafınız yok, aradan geçmiş aylar neyin anısı? Nişan anısı değil ki bu.
Ayrıca neden insan bir defa nişanlanıp evlensin, ben 2 kere nişanlandım misal.

Düğüne 4 ay var diyorsunuz. Nişanlınızın şimdiye kadar gelip kendine iş ayarlaması gerekirdi. Ortada ev yok, eşya yok, iş yok. Bunların yanında fotoğraf çok küçük bir detay. Evlenmeden işe girip düzenini kurmazsa evlendikten sonra daha da zorlanacak. Belki de sizin memleketine tayin olmanızı isteyecek. Siz kabul etmezseniz ya buraya gelirsin yada bu iş biter diyecek. Bdv de bu tarz konuların sonu böyle bitiyor çünkü.

Amcamla yengemin düğün fotolarını aynı arkadaşları çekmiş.Nişan ve düğün arası az olduğu için ikiside aynı makinedeymiş.80li yıllar tabii.Fotoğraflar yanmış.Hiç biri kalmamış.
Yengem bütün çocuklarını evlendirdi,torunlara karıştı.Konusu geçse hala içlenir.Keşke giyip tekrar çekilseydim diye.İstiyorsan çektir,ne kadar tutacak sanki,içinde kalmasın.

Şu bir kere evleniyorum diyenler neylerine güveniyor çok merak ediyorum? Senin başına o dalga geçtiğin şeyin gelmeyeceği ne malum ki bence bir kere evlenebileceğiniz bile meçhul şuan. 4 ay kalmis ortada hazırlık yok diyorsun, 9 aydır bir iğne bile mı almadiniz?

Bence evlilikten ne beklediğinizi iyice düşünüp taşınıp yeniden gözden geçirin.

Yani konu sahibi gitmiş ama daha onemli sorunlara oncelik verilmeli.

Nisan fotoğrafı 9 ay sonra cekiliyorsa evlenincede cekilir nisanligini giyip.

Yani kızcağız iki resim çektirmek istemiş o gün olmamış bugün olsun ne olurki.insanlar evlilik yildonumu ne gelinlik giyiyor tekrar nikah bile tazeliği bi genç kızın nisanlisiyla nisan fotoğrafı çekinmek istemesi neyi anormal.düğünden sonra bunu yapması daha garip degilmi.tabi ki herkes yola çıkarken ömürde bir defa oluyor içimde kalmasın diye yola çıkıyor ikinciyi üçüncüyü hesaplayarak yola çıkmıyor kimse

İyide nişan bitmiş gitmiş o güne özel hic bir sey yok simdi bir dıs cekim yapmak sadece nisanda giydiginiz kiyafetleri cektirmekten baska hic bir sey olmayacak...

olacaksa o gun olacakti o...

Ama illa da istiyorum diyorsan masrafi ben karsilayayim de bakalim ne tepki verecek?

Bence albümden önce sizin aşmaniz gereken daha buyuk problemler var...

Herkesin luks anlayışı farklidir. Siz neden nişanı evde yaptınız, salon tutsaydiniz, makyoz ve kuaförler ucreti mukabilinde bayramda da çalışıyorlar hatta başka sehre bile gidiyorlar. Bunlar sizin için luks harcamalarsa, nişanliniz için de foto çekimi luks olabilir. Karşı tarafi da anlamaya çalışın bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…