- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Tamam da o güne ait fotoğrafınız yok, aradan geçmiş aylar neyin anısı? Nişan anısı değil ki bu.Bilmeden konuşma. Ben memurum eşyaları filan herseyi birlikte alacağız. Altın bile istemedik. Onlar istediği kadar yaptılar hiçbir şeyde diretmdim. Öyle biri değilim. Ama anılara önem veriyorum. İnsan bir defa nisanlânir bir defa evlenir. Hayatta bir kez oluyor.
Ne yapmalıyım diye sordum . Benimle gel burda polemik yap diye konu açmadım. Polemik istiyorsan başka konulara git.Ayy Çok çok pardon...
Konuyu acan sensin herkes istediğin cevabı vermeyebilir bunu bilmen lazım
Hmm senin yaran başka imiş. Anladım. Sorun yok.Tamam da o güne ait fotoğrafınız yok, aradan geçmiş aylar neyin anısı? Nişan anısı değil ki bu.
Ayrıca neden insan bir defa nişanlanıp evlensin, ben 2 kere nişanlandım misal.
O nasıl bir mahalle ağzıdır yaHmm senin yaran başka imiş. Anladım. Sorun yok.
Senin geldiğin mahallenin ağzı. Yabancı olmamalı sanaO nasıl bir mahalle ağzıdır ya
Amcamla yengemin düğün fotolarını aynı arkadaşları çekmiş.Nişan ve düğün arası az olduğu için ikiside aynı makinedeymiş.80li yıllar tabii.Fotoğraflar yanmış.Hiç biri kalmamış.Bilmeden konuşma. Ben memurum eşyaları filan herseyi birlikte alacağız. Altın bile istemedik. Onlar istediği kadar yaptılar hiçbir şeyde diretmdim. Öyle biri değilim. Ama anılara önem veriyorum. İnsan bir defa nisanlânir bir defa evlenir. Hayatta bir kez oluyor.
O nasıl bir mahalle ağzıdır ya
Hmm senin yaran başka imiş. Anladım. Sorun yok.
Nişanlısına kocasına ses çıkartamayan gelip burada yorum yapanlara atarlanıyor. Hayır bir şey demiş olsam neyse deIşık hızıyla yolladın kızcağızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?