Nişanlımla nişan fotoğrafları yüzünden kavga ettik

Ya ben konu sahibine üzüldüm, niye bu kadar gömdünüz kızlar? nişan sonra yapılacak diye evde söz yapmışlar o yüzden fotoğraf cekilmemis. Sonra nişan iptal olunca sözü nişan saymislar. İçinde kalmış belli ki. Düğün fotoğrafları hain kuzen tarafından verilmeyen konu sahibine giy gelinligini cektir canım derken bu kıza niye o gün gecmis artık ne anlamı var fotoğrafın dediniz?

Son düzenleme:
Yaaa bebişim adam haklı . Zaten bu döndemde çok dert var ve para gidiyor. Düğünde çekilecekmişsiniz...
Hiç kırmayın birbirinizi böyle zırttan birşey için. Anlayışlı olun.

Nişanlınız haklı biraz fotoğraflarınızı düğününüzde bol bol çektirirsinizde bence siz diğer ev iş onları konuşun bence hepsi bi anda sıkışır dahada eksikleriniz olabilir çünkü

Düğüne 4 ay kalmış ve karşı taraf param yok diyorken gereksiz dedik.
Nişanı falan da erkek tarafı yaparmış onlarda , madem öyledüğün öncesi zorlamanın anlamı yok. Nasıl olsa o güne ait bir anı olmayacak, sonradan çekilmiş olacak; daha uygun bir vakitte çekilebilir.

İsterse dünyanın en gereksiz isteği olsun, eğer bir insan heveslenmişse o yapılmalı.
4 ay önceden yapılacak tek şey salonu tutmak.
Benim de düğünüme 7 ay var tüm işleri son 2 ay kala halleceğim, yani çok da bişey değil 4 ay kalması.
Konu sahibi haklıyken haksız duruma düşmüş 'yaran var vs' bunlar hoş tabirler değil, malum yarın kimin ne olacağı belli değil.
Yine de bu kadar yüklenilmesini gereksiz buldum konu sahibine.
Evlilik nişan düğün söz bunlarda hevesini alamayan insanlar ömür boyu unutmuyorlar, kesinlikle hevesini al her şeyden.
Tabi maddi konuda da nişanlına biraz destek çıkmalısın, belki de maddi yetersizlikten yaptıramıyor.

hayır malesef arayışlardayız henüz, aslında evi tutalım da eşyaları da ona göre alalım diye düşündük, salonun büyüklüğüne göre falan :/
Ev bulma kısmını bence geçe bırakmışsınız. İstediğiniz gibi bir ev bulup tutmak, boya badanasını halletmek, içine girmek bir de üstüne eşya almak için 2 aydan kısa bir süre az, iki ayağınız bir pabuca girer. İstediğiniz gibi bir ev bulmak kolay değil maalesef, hele büyükşehirlerde.

Buna ben de katılıyorum zaten, bazı yorumlar var ne anlamı var kaç ay geçmiş cektirip ne yapacaksın gibi. Onlara diyorum. Yoksa zaten fotoğrafa gelene kadar başka sorunlar var.

aslında başka önemli konular var ve takıldığı çok küçük bir şey
daha kendi nisaninin nasil devam edip etmeyecegi belki olnadigi halde 2 kere nisanlanmis birine senin Yaran belli derse olmaz bence bu yüzden konu sahibine yuklenildu

Açıkcası bana nişan fotoğrafı gereksiz geldi şu an. Düğünde çok daha güzel dış çek
m yapabilirsin gerçeten. İkinci defa böyle bi işe girişmen zaten doğal sürecinde olmayacağı için boşuna masraf.. düğüne yoğunlaş derim

Çok gereksiz meselelere takılıyorsun. Düğünü ve dolayısıyla düğün fotoğrafı olmayan nice insan var .sen nisan fotoğrafım yok diye hayiflaniyorsun.ben nisan yapmadım (maddi problemim olmadığı halde) .sozlendim ve evlendim .biz de uzak şehirlerde yaşıyorduk . Mesafe büyük kavga sebebi zaten . Bide bunları neden dert edineyim ki ? Düğünüm önemliydi , o da istediğim gibi oldu . Yada düğünüm de istediğim gibi olmasaydı takar mıydım? Sağlık ,mutluluk olsun ...8 yıldır hicbir pişmanlığım yok ...

o sözleri bizde çok duyduk inanmıyorum herşey köprüyü geçene kadar...

Nişan olmuş bitmiş adam haklı evet ne gerek var ? Herşey para tuzağı geliyor bana, belliki maddi durumu çok iyi değil ve siz bunu biliyorsunuz.

nişan fotoğrafını diyorsunuz da daha iş çok

yani düğüne 4 ay varsa evi ayarlamanız

nişanlınızın o eve yerleşip iş bulup düzen tutması lazım

düğün günü misafir gibi kendi yaşadığı şehirden kalkıp oraya mı gelecek

sonra izin bitip siz işe dönünce o da evde yeni gelin ev hanımı mı olacak

fotoğrafın bu aşamada gereği yok zira madem sonra çekilecek daha sonra da çekilebilir

bir de mesela başımı bile kuaförde yaptıramadım demişsiniz önemsedikleriniz esaslı unsurlar değil

evlilik sorumluluk ister para ister

benim ailem o şartla verdi vs diyorsunuz

o zaman önce eşin taşınma şartını bir yerine getirsin de foto vs sonraya kalsın

Canim zamanala bu konusma azalıyor konusacak seyler bulamiyor insan bu kadar eger biribirinizi taniyorsaniz sıkıntı yapma belki maddi olarak sıkıntı çekiyordu onada biraz anlayış göster yani konuna bakinca bana cokta anarmol gelmedi böyle seyleri icin tartismaya gelmez

Resim konusunda nisanlin hakli.
Sende bunu akil etmen gerek aslinda. Cekime vericegin parayi kenara koyarsin ev esyasina harcarsin. Yada balayina. Yada uber super bi cekim yaptirirsin dugune ozel o parayla.

Ama diger o ilgisizlikler felan. Bilemedim. Korkuttu bu adam beni.

Valla kendine deger ver .. Iyi düşün.. Yakin arkadasim birak nisani düğünü evlilik yildonumunde bile abiye bi kiyafetle dış çekim yaptılar..
Sen de geri cekil sessiz bekle bakalım.. Kaçan kovalanir hesabı.. Sende konusma bakalim ne olacak..

Belli ki nişanlınız yenı bir şehre gidip orda iş hayatımı devam ettirebilecek miyim? Rahat rahat kazanabilecek miyim sıkıntısına düşmüş.Kira da mı oturucaksınız ? Malum İstanbul zor bir şehir
Nişanlınızı anlamaya çalışın, adam esnafmış.Baska sehıre gıdıp Hele ki İstanbul gibi bir yerde yenıden dükkan açmak,iş bulmak vs. vs. çok ama çok zor. Ne olur ki siz evlenıp Ankara'ya gıtsenız ilerde tekrar Ankara için tercih yapsanız ?

Neden illa İstanbul ?

Bu arada nişanlınızın buradakı iş durumunu bilmiyorum kendımce tahmınlerımdır bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…