Nişanlımla nişan fotoğrafları yüzünden kavga ettik

Konuya çok şaşırdım.
4 ay sonra düğününüz var, orta da hiç bir şey yok, konusu bile geçmiyor sizin derdiniz nişan fotoğrafı. Çok ilginç.
Bu arada ben de evde söz yaptım sonra nişan yapacaktık, kısmet olmadı yapamadık. Ucunda ölüm yok bunun. Düğününüz ve o zaman yapılacak dış çekime özenin..

Nişanlısına kocasına ses çıkartamayan gelip burada yorum yapanlara atarlanıyor. Hayır bir şey demiş olsam neyse de

yaran varmış öğrenmiş oldun

konu sahibesi yorum yazanlara çıkışacağına nişanlına sorsan ya.. 4 ay sonra düğün diyorsunda tarih falan aldınız mı?

Yeni bir hayat kurmak zordur bi de nisanliniz is konusunda sıkıntı yaşayacak. Sizin yerinizde olsam sevdiğim insanla nisan fotolari icin kavga etmektenSe ona destek olurdum
Evlilik hazırlığı yok diyorsunuz ama daha is bile sıkıntılı. Gerekirse düğünü erteledi ve nisanliniza baskı yapmayın derim ben. Erkekler kadinlar kadar güçlü olamiyor çünkü büyük bir sorumluluğun altına giriyorlar

Bu kadar önemliyse nişan fotoğrafları bayramda nişanlanlanmayıp uygun bir tarihte her şeyi tam yapacaktınız. Aradan kaç ay geçmiş, düğün kapıda zaten masraf ayyuka çıkmış adamı yeniden masrafa sokacaksınız. Önemli olan anıysa o gün yaşanılan yeterli , yersiz bir kapris içindesiniz

Bu fotoğrafların sonradan hiç bir önemi kalmıyor yılda bir bile acip bakmıyor insan. Şu sıralarda dış çekimler moda olsa da gereksiz birsey yüzünden tartismissiniz. Büyük şehre gelmekten dolayi cekinceleri olabilir en doğrusu açık açık konuşmak

Kusura bakmayın ama siz kaç yaşındasınız çok merak ettim 4 ay sonra düğün var diyosun bunu neye göre diyosun ben anlamadım benim bildiğim yer tutulur sonra düğün tarihi belli olmuş olur bu imkanlarla 4 ay da nasıl yetiştirecrksiz bu kadar sıkıntının arasında sizin sorununuz nişan fotosu mu yapmayın Allah aşkına

Yol yakınken dön

Nişan fotosundan once nişanlinin tavirlarinin niye degistigi uzerinde durmalisin. Evlenmenize az kalmis iyi düşün yoksa evlendikten sonra yeni evliyim ama hic mutlu degilim diye konu acarsin demedi deme

kızlar benim de 2 ay sonra düğünüm var hatta 2 aydan daha az, bizde de daha beyaz eşya dışında hiçbir şey alınmadı, bu işler için son 1 ay yeterli bana göre ama siz 4 ay sonrasına hazırlık yapılmıyor diye şaşırmışsınız, ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

Biz koltuk takımını sipariş verdik 2 haftayı gecti gelmeesi.geldi ayaklarda sorun çıktı tekrar gitti.yine iki hafta bekliycez.evin halıları stokta yoktu getirtilmesi 10 günü buldu.bu gibi bir sürü durum var açıkcası.eviniz tutuldu mu ?

hayır malesef arayışlardayız henüz, aslında evi tutalım da eşyaları da ona göre alalım diye düşündük, salonun büyüklüğüne göre falan :/

Bu arada konu sahibi, nişan fotoğrafı çokta önemli bir mevzu değil. Nişanlın çok haklı. Şimdi nişan fotoğrafı çektirip, 4 ay sonra düğün fotoğrafı çektireceğinize, nişan fotoğrafından vazgeçip düğün fotoğraflarını çok daha iyi, çok daha kaliteli, çok daha özenli çektirin. Saçmalık yani nişan fotoğrafı diye tutturman.

Bence fotoğraf çekinmekten daha önemli konularınız var oturun güzelce konuşun.Nerde yaşayacağınız, nerde mutlu olacağınız vs. Kendimden örnek vereyim bende eşimi istediğim şehirde yaşamaya ikna ettim ama adam günden güne eriyordu belli etmesede mutsuzdu ve ben onun istediği şehre geldim istediği işi yapmasına destek oldum çünkü hakediyordu ve benim için farkı yoktu iki şehrinde. Demek istediğim bazı şeyleri enine boyuna düşünmek lazım ömrünü geçireceğin adamla daha cok albüm yaparsın. Ha bu telaşlardan değilde süregelen bir mutsuzluksa sakın evlenme yakma kendinide onuda cünkü evlilik güllük gülistanlık değil.

Fotograf olayi bence de gereksiz ama nisanlin esnafmis, nasil senin tayininin oldugu yere gelecek bilemedim... Beyaz yaka, mavi yaka olsa nereye gitse bir sekilde calisir da esnafin isi zor... Sen de pek anlamiyorsun galiba adami. Ben nisanlinin yerinde olsam evlilik isini bir dusunurdum.

En onemlisi beyaz esya zaten. Ev tutulursa, beyaz esya varsa digerleri de sirayla olur. Hic panik, stres yapma canim.

Benim nisanim da evde sadece yüzük takılma şeklinde oldu. Benim de foto yok. Foto olsa ne olacak olmasa. Önemli olan sizin karşılıklı saygı sevginiz. Bence takılma bu konuya. Dugün fotosuna önem verdirdim istediğim gibi oldu ve huzurluyum bu konu da. Siz de öyle yapin dugundeki fotonun üzerinde durun.

Ben atanmak için elimden geleni yaparken atanmışsın ne güzel. Karşı tarafta gelmek zorunda yani. Atanmışsin ne güzel işte maşallah. Niye soğuk davranıyor anlamış değilim. Sonuçta biliyormuş da atanacagini başka şehir olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…