- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Nişanlısına kocasına ses çıkartamayan gelip burada yorum yapanlara atarlanıyor. Hayır bir şey demiş olsam neyse de
Yol yakınken dönArkadaşlar merhaba. 9 aydır nişanlıyım. Nişanımiz evde olmuştu. O yüzden çekim yapmadık bayramdi çünkü açık kuaför yoktu türbanımi kız kardeşim yapmıştı o yüzden evde de çok iyi fotolarmiz yok. Nişanlım başka şehirde ben başka şehirdeyım. 4 ay sonra düğünmuz var. Nişanlımà söyledim nişan için tekrar abiye yi giyeyım oda tabi takım elbisesini ve dış çekim yaptıràlim dedim. Dedi düğüne ne kaldı zaten düğünde çektirecegz tekrar masraf çıkartma filan dedi. Ve de düğün içinde hiçbir hazırlık yaptığı yok. Kafam çok karışık kavga ettik. Çok zoruma gitti. 6 sene görüştük bu günlere kolay gelmedik ama nişan dan sonra çok değişti. Benim atamam oldu İstanbulà. Oda memleketinde esnaf. Düzenini bozup istanbulà gelmek onu korkutuyor galiba. Bazen konuşmalarından bunu çıkarıyorum. Ve beni çok az aramaya başladı. Aramış olmak için arıyor ve hemen kapatıyor. Çok mutsuzum. . . Ne yapmalıyım?
Biz koltuk takımını sipariş verdik 2 haftayı gecti gelmeesi.geldi ayaklarda sorun çıktı tekrar gitti.yine iki hafta bekliycez.evin halıları stokta yoktu getirtilmesi 10 günü buldu.bu gibi bir sürü durum var açıkcası.eviniz tutuldu mu ?kızlar benim de 2 ay sonra düğünüm var hatta 2 aydan daha az, bizde de daha beyaz eşya dışında hiçbir şey alınmadı, bu işler için son 1 ay yeterli bana göre ama siz 4 ay sonrasına hazırlık yapılmıyor diye şaşırmışsınız, ben mi yanlış düşünüyorum acaba?
hayır malesef arayışlardayız henüz, aslında evi tutalım da eşyaları da ona göre alalım diye düşündük, salonun büyüklüğüne göre falan :/Biz koltuk takımını sipariş verdik 2 haftayı gecti gelmeesi.geldi ayaklarda sorun çıktı tekrar gitti.yine iki hafta bekliycez.evin halıları stokta yoktu getirtilmesi 10 günü buldu.bu gibi bir sürü durum var açıkcası.eviniz tutuldu mu ?
Bilmeden konuşma. Ben memurum eşyaları filan herseyi birlikte alacağız. Altın bile istemedik. Onlar istediği kadar yaptılar hiçbir şeyde diretmdim. Öyle biri değilim. Ama anılara önem veriyorum. İnsan bir defa nisanlânir bir defa evlenir. Hayatta bir kez oluyor.[/QUOTE
Gudubetlik yapmak gibi olmasın da insan bi kere nişanlanır bi kere evlenir diye doldurmayın kendinizi. Hayat bu beş kere nişanlanır üç kere evlenir. Söylemeden duramadım
Biran önce tutsanız iyi olur aslında.inanın aksilik olan bir sürü şey çıkıyor ne yazık ki.hayır malesef arayışlardayız henüz, aslında evi tutalım da eşyaları da ona göre alalım diye düşündük, salonun büyüklüğüne göre falan :/
Bence fotoğraf çekinmekten daha önemli konularınız var oturun güzelce konuşun.Nerde yaşayacağınız, nerde mutlu olacağınız vs. Kendimden örnek vereyim bende eşimi istediğim şehirde yaşamaya ikna ettim ama adam günden güne eriyordu belli etmesede mutsuzdu ve ben onun istediği şehre geldim istediği işi yapmasına destek oldum çünkü hakediyordu ve benim için farkı yoktu iki şehrinde. Demek istediğim bazı şeyleri enine boyuna düşünmek lazım ömrünü geçireceğin adamla daha cok albüm yaparsın. Ha bu telaşlardan değilde süregelen bir mutsuzluksa sakın evlenme yakma kendinide onuda cünkü evlilik güllük gülistanlık değil.Arkadaşlar merhaba. 9 aydır nişanlıyım. Nişanımiz evde olmuştu. O yüzden çekim yapmadık bayramdi çünkü açık kuaför yoktu türbanımi kız kardeşim yapmıştı o yüzden evde de çok iyi fotolarmiz yok. Nişanlım başka şehirde ben başka şehirdeyım. 4 ay sonra düğünmuz var. Nişanlımà söyledim nişan için tekrar abiye yi giyeyım oda tabi takım elbisesini ve dış çekim yaptıràlim dedim. Dedi düğüne ne kaldı zaten düğünde çektirecegz tekrar masraf çıkartma filan dedi. Ve de düğün içinde hiçbir hazırlık yaptığı yok. Kafam çok karışık kavga ettik. Çok zoruma gitti. 6 sene görüştük bu günlere kolay gelmedik ama nişan dan sonra çok değişti. Benim atamam oldu İstanbulà. Oda memleketinde esnaf. Düzenini bozup istanbulà gelmek onu korkutuyor galiba. Bazen konuşmalarından bunu çıkarıyorum. Ve beni çok az aramaya başladı. Aramış olmak için arıyor ve hemen kapatıyor. Çok mutsuzum. . . Ne yapmalıyım?
En onemlisi beyaz esya zaten. Ev tutulursa, beyaz esya varsa digerleri de sirayla olur. Hic panik, stres yapma canim.kızlar benim de 2 ay sonra düğünüm var hatta 2 aydan daha az, bizde de daha beyaz eşya dışında hiçbir şey alınmadı, bu işler için son 1 ay yeterli bana göre ama siz 4 ay sonrasına hazırlık yapılmıyor diye şaşırmışsınız, ben mi yanlış düşünüyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?