Öyle ama bu çarşafı kendi egosu için bile istiyor olabilir mismom malesef var böyle dangoz larNe munasebet bu nisanlinla senin aranda olan birsey ailesi niye bilsin. Carsaf adeti mi kalmis! Ne kadar onur kirici..
kızın mülk tapusu gibi bir şey bu ne kadar ayıp yaaevlencen mi bu salak herifle
allahım bi de belgelerle gitmişsin ona ne ya ona ne ki millete açıklama niye yapıyosunuz zorunda değilsiniz siz bunları yaşamaya
Öyle ama bu çarşafı kendi egosu için bile istiyor olabilir mismom malesef var böyle dangoz lar
bu adam 4 yıldır bu kardesimizle beraber ama aklı (varsa tabi) yeni basına geliyor tamamiyle bahane bulmak için uydurmuşBu devirde böyle adeti olan adamla evlenilmez bacım.
hıı ben olayın öncesini bilmiyorum tabii.bu adam 4 yıldır bu kardesimizle beraber ama aklı (varsa tabi) yeni basına geliyor tamamiyle bahane bulmak için uydurmuş
Evlenmeleri bu kafayla zaten cok sacma olur ama bu o kisinin karari hani olurda kiz kabulenip yine evlenirse diye diyorum sonucta hele ki evlilikte erkekler fazlasiyla degisiyor bazen hic tanilmicak hale geliyor kimi leri senelik es lerine nasil iftiralar atiyor. Yapan var yapmiyan var ama o hayatta yapmaz diE kendini kandirmasin zaten hep en güvendiklerimizden hayal kirikligina ugraroz nolur nolmaz alsin kenara koysun ne olup bitecegini kimse bilemez ne zarari var alsin saklasin. Ki ben kendisi olsam git isine diyip tekmeyi vururdum ama herkes bir deilevlencen mi bu salak herifle
allahım bi de belgelerle gitmişsin ona ne ya ona ne ki millete açıklama niye yapıyosunuz zorunda değilsiniz siz bunları yaşamaya
:)Bende o zaman kız tarafı olarak, erkeğin ç*künün resmini balkonumda sallandırmak istiyorum. Bakalım küçük müymüş? Bize yakışmaz küçük pipili damat almak..
Kolay kolay hiç kimseye ayrıl boşan dememişimdir ama böyle bir adetin savunuculuğunu yapan adamdan çatır çatır ayrılınır.
alsın saklasın ama gene o öküzün haberi olmasın yani baksana öküze 11 yaşında kim bilir ne yaşadı konuda yazmıyor kızın yaşadığı şeye saygısı yokki bu öküzün aşık olan adam bu konuyu açmazki hiç bu adam bildiğimiz katışıksız öküz konuyu ısıtıp ısıtıp kızın önüne getirmiş ustune anasını babasını işin içine katmaya çalışıyor konu sahibi biraz dişli olun cesaret edememesi lazım ya nişanlınız denen öküze bu cesareti vermişsinizEvlenmeleri bu kafayla zaten cok sacma olur ama bu o kisinin karari hani olurda kiz kabulenip yine evlenirse diye diyorum sonucta hele ki evlilikte erkekler fazlasiyla degisiyor bazen hic tanilmicak hale geliyor kimi leri senelik es lerine nasil iftiralar atiyor. Yapan var yapmiyan var ama o hayatta yapmaz diE kendini kandirmasin zaten hep en güvendiklerimizden hayal kirikligina ugraroz nolur nolmaz alsin kenara koysun ne olup bitecegini kimse bilemez ne zarari var alsin saklasin. Ki ben kendisi olsam git isine diyip tekmeyi vururdum ama herkes bir deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?