Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Ne munasebet bu nisanlinla senin aranda olan birsey ailesi niye bilsin. Carsaf adeti mi kalmis! Ne kadar onur kirici..
Öyle ama bu çarşafı kendi egosu için bile istiyor olabilir mismom malesef var böyle dangoz lar

Baslatmasin adetinden. Asla bu hakareti kabul etme!
Ben olsam bu zihniyetteki birini de istemezdim ki istememişligim de vardir gecmiste!

Hoop.
Onun annesi neyi bilicekmis?
Ne haddine.
Kafasi guzelmis nisanlinin, nerden almis?

O da bunu kafaya takmış, takıyor ve takacak. Konu burada ailesine açıklamayla bitmeyecek.

Keşke ayrıldıktan sonra tekrardan barışmasaymışsın ama artık çok geç tabi. Şu an o çarşaf konusunda kararlı ol ve bunun seni ne kadar incittiğinden bahset nişanlına. Eğer hala sorun çıkartırsa ayrıl bence, bu yükün altına girip ayrıl demek istemezdim ama sonuçta başka bi sevgilinle falan bişey yaşamamışsın (ki yaşasan da bişey diyemezdi senin özgür iraden) bu talihsiz durum için sana saygı duymalıydı... Duymuyorsa devam etmemeliydi...

İsteğiniz dışında olan bir şeyin neyini kaldıramıyor nişanliniz
Dik durun taviz vermeyin nasıl bir adet bu saçmalıktan ibaret

evlencen mi bu salak herifle

allahım bi de belgelerle gitmişsin ona ne ya ona ne ki millete açıklama niye yapıyosunuz zorunda değilsiniz siz bunları yaşamaya
Evlenmeleri bu kafayla zaten cok sacma olur ama bu o kisinin karari hani olurda kiz kabulenip yine evlenirse diye diyorum sonucta hele ki evlilikte erkekler fazlasiyla degisiyor bazen hic tanilmicak hale geliyor kimi leri senelik es lerine nasil iftiralar atiyor. Yapan var yapmiyan var ama o hayatta yapmaz diE kendini kandirmasin zaten hep en güvendiklerimizden hayal kirikligina ugraroz nolur nolmaz alsin kenara koysun ne olup bitecegini kimse bilemez ne zarari var alsin saklasin. Ki ben kendisi olsam git isine diyip tekmeyi vururdum ama herkes bir deil

Bence carsaf olayi hikaye bu devirde boyle seylermi kaldi.yok artik yani olmadi gerdek gecesi basinizda dursunlar tobe tobe ya.yarin birgun bi sekilde duyulur ailesi tarafindan yada akrabalari tarafindan die anlatmanizi istiyor olabilir.bunu onunla acik konus durum buysa kayinvalidene anlatirsin.seni anlar bagrina basarsa op elini devam et.yok anlamiyacaksa zaten biter yada bitirirsin olur biter canim

ya sen bir kere durumunu ona niye açıklamak ZORUNDA hissettin? sen neysen osun güzelim.
seni, sen olduğun için seven ve hayatını devam ettirmek isteyen karakteri oturmuş, özel hayatınıza saygı duyan bir insanı hakediyorsun.
lütfen dik dur.

Bende o zaman kız tarafı olarak, erkeğin ç*künün resmini balkonumda sallandırmak istiyorum. Bakalım küçük müymüş? Bize yakışmaz küçük pipili damat almak..

Kolay kolay hiç kimseye ayrıl boşan dememişimdir ama böyle bir adetin savunuculuğunu yapan adamdan çatır çatır ayrılınır.

:)

alsın saklasın ama gene o öküzün haberi olmasın yani baksana öküze 11 yaşında kim bilir ne yaşadı konuda yazmıyor kızın yaşadığı şeye saygısı yokki bu öküzün aşık olan adam bu konuyu açmazki hiç bu adam bildiğimiz katışıksız öküz konuyu ısıtıp ısıtıp kızın önüne getirmiş ustune anasını babasını işin içine katmaya çalışıyor konu sahibi biraz dişli olun cesaret edememesi lazım ya nişanlınız denen öküze bu cesareti vermişsiniz

Sen de "bizim ailede erkeğin cinsel yolla bulaşan hastalığı yoktur, iktidarsızlık ve ereksiyon problemleri yoktur" diye rapor isteme adeti var ailemin karşısına öyle çıkman lazım" de.
Çarşaf adeti bahane,diyelim ki ailesi çok cahil ve laftan anlamayan tipler, istese ailesini kandırır iki damla kan değil mi.
Rencide ettirme kendini ne münasebet.Siz herkesten saklamışsınız bu yaşınıza kadar öyle uygun görmüşsünüz. Tüm sülalenin diline düşersiniz üç kuruşluk insanlar arkanızdan laf eder.İftira bile atarlar cahil insanlar çok hassas ve özel bir konu bu. Saygı duymuyorsan nasiptir git kardeşim deyin geçin.

En güzel yıllarınızı bu aileye harcamayın derim. Artık hangi devirdeyiz böyle saçmalık mı olur? Kadınlığı kişiliği o incecik zarda gören zihniyetten korkmak lazım zaten. Evlilik gibi önemli bir adımı atmadan önce iyice oturup düşünün,böyle bir adamı ve ailesini ne kadar çekebileceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…