Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Kesinlikle izin verme.Bunun ikinize özel bir Mahremi var ne demek adet. Yarin evlenince ufak bir tartışma da başınıza kalkar KV kimseye söylemese eşine kızına söyler. Adeti çok takiyorsa düğünden hemen sonra baliyina çıkarsınız .Bu nisanlinin kafasında sorun kalmış size soylemesede bunu halletmesinin bin tane yolu var. Restini çek gerekirse ayrıl bu kadar net edep diye birşey var.Hiç mi dusunmuyor sizin durumunuzu.

öh
kanlı carsaf yuh
eger amacı sadece annesını ıkna etmek olsa ben erkek olarak ne oldugunu bılıyorumm benım erkeklıgıme laf soyluyorsun kanlı carsaf ısteyerek derdı
dıyelım kı bunu dıyemeyecek kadar erkek degıl ! 1 ıgne batırır carsafa kan ısını parmagıyla bulastırırdı

ben takıntılıyım manyagım demıyor annesını bahane edıyor!
sinir oldum resmen yahu

Nisanlin bu olayi surekli sorun eder evlenince emin ol ondan

ailesinin bilmesine ne gerek varmis kendi kendini ezdirme kabul etme.kesinlikle

Seni herhalinle kabul edenn adam bu tarz sacma seyleri one surup sorun cikarmaz aksine cozum arar

Arkadaslar benim dururumuma da cevap verebilir misiniz? Bu kisi beni sevmis olsa soyler miydi? Soyledigini ogrendigimde terk etmistim

Hayır söylemezdi.
Bir erkeğin yapabileceği en adi şekilde davranmış. İlişkinin bitişini haklo çıkarmak için sizin güvenerek paylaştığınız bir sırrı açık etmiş.
Bir insan sır tutamıyorsa eğer ondan kişilikli, karakterli ve düzgün olması beklenemez.
Terk etmekle en güzelini yapmışsınız.

Burdakileri okuyunca karşıma boyleleri cikicak diye ödüm kopuyo sevgilime de soğuk oluyorum artık burdaki konulardan yola çıkarak sorular soruyorum ona böyle olur mu falan diye paranoyak oldum iyice ya

Bu şimdiden sorun yapıyorsa , yarın senden hevesini alınca hep öne sürecek sakın sana yakınlık gösterip ,beraber olma kendini kullandırma uzak dur bu seni üzecek gibi

Çok saçma çok cahilce çok mantıksız çok onur kırıcı bu ya
Bi de anlamadığım mesela kızlık zarı esnek olan , ya da ilişkide kan gelmeyenler var . Zaten bi kaç yerde okumuştum o zar değil etmiş ve eğer ordan damar geçmiyorsa veya ilişkide kadın yeteri kadar hazır olursa kanama olmayabilirmiş .Yani böyle durumda olan bi kız evlense yandı demek ki ! Ya test yaptır derler ya da annesinin kapısının önüne !
Siz durumunuzu açıklamışsınız zaten .
İki damla kan için size hayatı zehir eden bi adamla evlenmeyin .
Gerçekten sevse saygı duysa sizi bu kadar üzmez hatta konuyu açmazdı bile .

böyle adet mi kaldı hala ya?asla konuşmasınlar nişanlın seni tanıdığı halde bunu kafaya takıyorsa ailesi daha cok takar eminim.bi filmde adam elini kesiyordu kan için o aklıma geldi

Ne kanı ne çarşafı ya hangı zamanda yasıyoruz bunu soran kayınvalıde kaldımı bu dunyada.eger bunu kaza sonu kaybetdıyını bıldıyı halde hala mızmızlanıyorsa nıye evlenıyorsun bu adamla bu omur boyu kardesım omur boyu

Eşinle ikinizin arasında olmalı böyle adet mi kalmış pardon kaçıncı yılda yaşıyoruz.

Nısanlın boyleyse aılesı nasıl acıklayın duymayan kalmasın madrm sevıyor deger verıyor ona gore davransın sız yınede annıze danısın ama bu adetler kaldımı dıye sormadan edemıyor ınsan

Kanli carsaf adetimi hala bakireligi bu kadar önemseyen aileler kaldimi yaa
Bence kabul etmemelisin bu kadarida fazla!!!

Anliyorum ki zevk icin kaybetmemissin sen kizligini ve bunu delillerle mahkeme kagitlariyla ona sunmussun o da buna saygi gösterip bir sekilde örtebilir bu sacma sapan kanli carsaf olayini...

Resmen ailesi onaylamasa bir solukta bitirecek bu iliskiyi oyle hissediyorum...

İkinizin arasinda kalmasi gerektigini ,yasadiginin cok kolay bir sey olmadigini, bu sekilde davranarak o olayin üstüne bir de kendisinin yaptigi bu sacmaligin canini acittigini aciklamalisin ona ve o bunu idrak etmeli !!!

yahu ALLAH akıl fikir versin bunlara
bu arada sizede geçmiş olsun saçma sapan bi adet çok meraklı ise bileğini kessin tövbe

yahu haram böyle şeyler herşeyden önce karı koca ilişkisini dışarıdakilere ispat ne demek

Okuyamadım bütün sayfaları diyen olmuştur kesin ama kendi kaldıramıyp pısırıklığından, ayrılcaksa bile bunu ailesinin üstüne atmaya çalışıyo.

Bu adam hiç bir şeyin sorunluluğunu alamaz evlenip kendinizi ziyan etmeyin.

Ne kanlı çarşafı ya kimde kaldı bu. Ayıp bidefa. Bakııınnn karımın kızlık zarının kanı!!!
Ayıp yazık günahhh...

Allah aşkına yapmayın
Mahremiyet diye bi şey var
Kime ne kan var yok
Nişanlın hangi devirde kafada yaşıyor
Hoş devir ne olursa olsun bu kadar özel bi şeyi insanlara göstermek kadar iğrendiğim hiç bişey yok

Aramizdaki ne zman kavga olsa soylerdi. Herseyimizi annesine anlatirdi. Kaldi ki hayatindaki herseyi annesine danisirdi. Ben bastan bunun efendi saygili agzini tutan aydin biri sanmistim. Sonradan bana yobaz odun okuz yonunu gosterddi. Bilseydim boyle oldugunu asla sirrrimi paylasmazdim.

Beni herkese rezil etti. Umarim bana yaptiklarinin bedelini beni anarak kotu sekilde oder.

sadece kocan bakabilir ona günah diye biliyorum baskasinin bakmasina..hersey kizlik kanimi ya kizligini koruyup her halti defalarca yiyenlerde vardir. bence terket o gerikafaliyi

Şimdiden böyle sorunlar çıkarmaya başlamışsa gelecek çok sağlıklı görünmüyor bence . Değer veren kişi böyle olmaz evlenmeyi bir daha düşün derim. Bu arada annene falanda böyle birşey söyleme işler daha çok çıkmaza girebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…