Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Ben 2 ay oldu ayrilali. Ben bakire olmadigimi sevgilime soylemistim. Sorun olmayacagini soyledi. Ama arada hatirlatiyordu. Bazen kabullenemiyorum diyordu kafasina takiyormus. Bu benim sorunum asmaya calisiyorum gerekirse psikologa giderim diyordu. Her neyse gunler geciyordu bana namussuzmusum gibi davraniyordu. Bir arkadasimla bulusacaktim izin vermedi ben de bulusmak icin soz verdim gitmem gerek dedim. O gun kavga ettik. Kavga sonrasi beni terketti. Ailesi beni biliyordu annesine ayrildigini soylemis bir de bakire olmadigimi anlatmis. Ayrildigimiz gunun sabahina bana ulasti baristik. Ailem seni istemiyor kavga ettim onlarla bsni uzdugunu dusundukklerinden istenmiyorsun diye komik bir bahane uydurmus. Yani bakire olmadigimi soyledigini bana soylemddi. İstenmiyordum bakire olmadigimi alenen annesi babasina anlatmis bunu aylar sonra ogreniyorum. Cok pisman oldugunu soylemisti soyledigi icin. Cok zor gunler gecirdim.

Sakin sakin buna izin verme. Benim bakire olmadigimi butun cevresine anlatmis arkadas olsun akraba olsun rezil etti beni herkesse. Sozde seviyordu. Sevmek bu muydu?

Allahim bizi böyle cahil insanlardan korusun

Yalniz konu sahibinden ses yok

Kendi bakir mi acaba? Böyle zihniyete yazıklar olsun. Kadın kızlık zarıyla dursun ama istediği o..luğu yapsın o Zaman mı kıymetli olacak? Gece gece sinirim hopladı.

pofff..mağaradamı yaşıyolar yaaa.
kanlı çarşaf adeti mi kaldı.
ne salakça.

Bence bu adam bunu beyninin bi yerinde daima tutacak belki bu zamana kadar dana hiç bir şekilde yansıtmadi yüzüne vurmadi ama bu teklifi bile ilk sinyalleri verdiğinin göstergesi. Evlendikten sonra daha aağır şekilde karşına çıkabilir hele ki ailesi bilirse daha kötü olabilir... Evlilik çok farklı hic bir erkek evleninceye kadar gerçek yüzlerini göstermezler istersen on yıl gez toz nişanlı kal ama evlenmeden taniyamazsin . sen durust davranmissin ama kkarşındaki bu teklifle bile seni hak etmediğini göstermiş .... Hata yapma kardeşim çok iyi dusun.....

Evlenmeyin. Madem aranızda bu derece zihniyet farkı var. Sizin evliliğinize 1 hafta veriyorum. 1 hafta içinde pişman olmaz, iyi ki bu aileye gelin girmişim derseniz dişimi kırarım. Herkes belliyken bile bile kabul edip aralarına girerseniz onlardan evlilik sonrası sakın şikayetçi olmayın. Adam daha önce de bu konuda sınırlarını zorlamış. Anlamamış, devam etnmişsiniz. Şimdi biraz daga zorluyorlar. Her şey ortada. Köprüden önce son çıkış bu, haberiniz olsun.

Arkadaslar benim dururumuma da cevap verebilir misiniz? Bu kisi beni sevmis olsa soyler miydi? Soyledigini ogrendigimde terk etmistim

Bence yol yakınken terk edin.. hiç mi Allah korkusu yok insan utanır birini böyle bir konuda bu kadar zorlamaya.. şu başınıza gelenin onda birini yapmayacak erkekler de vat bu ülkede hiiiç uğraşmayın bunla da ailesiyle de resmen gerikafalılık yobazlık..

en iyisini yaparsin bizi habersiz birakma

Sen bu evlilikten cok cekersin canim surekli yuzune vurulur. Evlenmeden sana sahip ckmayan adam evlendikten sonrada cikamaz. Oyle sacmalikmi olur oyle adetmi kalmis. Sen benim helalimsin olene kadar aramizda diyip alnindan opecegine sacma sapan seylere basvuruyor.. Memlekette ADAM kalmadi.... Yazik.

Mahremiyet denen bisey var Allah askina... Sizin ne yasadiginizi sizden baska birilerine gostermenin mantigi ne cozemiyorum :/ Bu aptal adetleri bulan bulmus (hangi kafayi yasamissa) zaten , bari devam ettirmeyip mahremiyeti koruyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…