Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Bence ayrıl. Bunlar halden anlayacak insanlar değil. Yarın bir gün karşına ne ile gelirler bilinmez. Dürüstlüğünü takdir ettim bu arada. Helal olsun.

Böyle saygısızca bir şeyi asla ve asla kabul etme. Gerikafalılık değil resmen örümcek kafalılık. Var say ki, bahsettiğin olayla değil kendi isteğinle kaybettin kızlığını. Bu sadece seni ve onu ilgilendirir. O ne öyle kusurlu mal alıyormuş gibi hareket ediyor. Bu tabiri kullandığım için kusura bakma ama nişanlının davranış şekli bu. Dediğim gibi asla ve asla kabul etme. Sen yine gidip belgeleri göstermişsin. Ben onu bile yapmazdım açıkcası. Bu arada benden sana tavsiye, her ne kadar sorun yapmıyorum dese de sorun yapıyor ve ileride de yapacak haberin olsun. Bunları kaldırabileceksen evlen. O kanlı çarşaf denen ilkel ötesi adete gelince, madem böyle bir adetleri varmış, ailelerinde ilk delikanlılığı o yapsın da bari o saçma sapan, kadını aşağılayan adeti ilk o kaldırsın ailesinden. O kadar da erkekliği yoksa hiç olmazsa iki damla kanı kendi damlatıversin çarşafa. Ama dediğim gibi bunlara aslında hiç gerek yok. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Sakın kendini bu şekilde küçük düşürme.

Ne sacma bir adettir. Bence taviz vermeyin. Bu konu dilden dile dolaşır. Önce kv sonra kp sonra gorumce elti kayin duyar. Sonra teyzeler yengeler vs.. başta kabul etmis. Erkek adam sözünde durur sesini çıkarmaz. Ailesine de ben gordum çarşafi det bitirir..

Küçükken ne geldi başınızada kızlığınızı kaybettiniz ayrıca kayınvalideniz bilse bu olayı asla kabul etmez

Ya ne dikbaşlılığı ya! Sakinliğin beni çıldırttı!! Hadsiz terbiyesiz! Anasına babasına anlatacakmış!! Defolsun gitsin! Ne zannetmiş kendini ya rezil pislik!
Keşke ikinciye konuyu açmasa idin söylemişsin olmuş gitmiş işte.sen fırsat vermişsin ona üstünde konuşabilme hakkı varmış gibi hissettirmişsin.
Sen kimbilir neler yaşadın 11 yaşında bilmiyorum ama sevgilin yaşadığın olayı sana unutturmak yerine hala kanlı çarşafın peşinde! Alsın o çarşafı uygun yere koysunlar!

Ayrıl demiyorum ama annelerin işi kızlık zarı mı
Yani nişanlına göre problem yok ama annesigile göre sorun olabilir ne hakla sorun olabilir

Evlenme!Cok sinirlendim sanki adam cok buyuk fedakarlik yapiyor seninle evlenerek.Yil 2016 dagda mi yasiyor bunlarKv.burnundan getirir ilerde 7 sulale ogrenir.Tekmeyi bas bu filmlerde yasayan adama.Kendini bi b..k sanmasin

Evlendikden allah bilir kac sene sonra kötü bi durumda bence ailesi bunu yeri geldimi yüzüne bile vururlar böyle cok kisi duyduk tanidik vs. Carsaf adetini devam etiren cahil dik kafalilardan her türlü hakareti beklerim. yeri geldimi sinirli aninda bile dedigim gibi misal "oglum seni bakire olmadigina ragmen aldi" veya nebilim nisanlin kendisini veya ailesi oglunu hep daha üstün göreceklerdir. Böyle komik, sacma, insanin özeline hakaret olan adeti uygulama kapasitesi olan insandan her türlü cahiligi beklerim. Ben sen olsam kendime olan saygimdan dik kafaligima devam ederim ve bu adeti hakaret olarak görürüm hickimseye birsey kanitlamali deilsin allah seni biliyor sen basta kac kere bu konuyu ona hatirlatarak görevini yapdin 2 senedir bildigine ragmen daha yenimi aklina adet geliyor. Böyle özel sana ayit olan sey birak sende kalsin. Ve bir ortak nokta bulun. Herseyin cözümü ayrilik deildir onlarin böyle adeti varsa sizdede böyle adet yok. Kabul etmeyin bence annen annesiyle konusup böyle birseyi hicbkr sekilde kabul etmiyeceginizi belirtin ve bunun sadece senin ve esinin özeli oldugunu aciklasin. sonucta nisanlinda ömrü boyunca hicbir kiza el sürmemis ak kasik deildir herhalde

Ülke nereye gidiyor Allahım!!! Bakire olmak kızlık zarı ile aalakalı bir konu değil. Yoplumumuz okadar yobaz ki isterse 5üniversite bitirsin gene yükselemiyoruz. Kardesim bakire daha önce cinsel anlamda ilişki yaşamamış bayana bakir ise daha önce ilişki yaşamamış erkeğe denir. Kızlık zarı falan bunun neresinde? Bazisinin zarı geniş oluyor ilişkide kan dahi gelmiyor. Zaten geln kan öyle çarşafa yumruk büyüklüğünde lek birakacak sekilde değil. Çok az bir miktar geliyor oda iliski sirasinda gorunmuyor bile. Anca böyle bodozlama girerse erkek ani oldugu için bir iki lamla carsafa dusecek kadar gelir. Evlenecek yaşa geliyorsunuz ve kendinizi tanımıyorsunuz ilişki nedir bilmiyorsunuz. Senin yanındaki o herifte önce sorun yok diyip sonradan iğrenç iğrenç adetlerini savunuyorsa yol ver gitsin yani. Güzelim sen bakiresin. Daha önce bir erkekle cinsel birlikteliğin oldu mu olmadı? Sende basa basa bakire degilim bak bu sorun olurmu diye niye soruyorsun? Vucudunuzu taniyin önce. Zarı genis olan ilk gece kan gelmeyince nasil inandiracak ozaman bakire oldugunu? Sizinki böylesacma bir mantığa çıkıyor. Lütfen Evlenecek kapasiteye sahip olun öyle evlenin.

Bende bunu kast ettim zaten kusura bakmayin yanlis anlasilma olmasini istemezdim türkiyede yasamiyorum türkce kullandigim kelimeler sizinki gibi genis deil ama kast etmek istedigim zaten kizlik zari mi yada ne diyosunuz ben cinselli kesinlikle kast etmedim tekrar özür dilerim

yine de evlenirseniz ve hani olurda gercekden böyle konuyla karsi karsiya gelip yüzüne vururlarsa kizlik zari yerine bakire deildin iftiralara ugrarsan ben sen olsam daha evlenmeden test yapardim yedekte tutardim. Türkiyede adi ne bilmiyorum ama burda kadin doktoruna vs gidip kontrol edio belge istiyebiliyorsun hic cinsel iliskiye girmedin diye. Sonucta doktor ikisinin arasindaki farki taniyor. Belgeyi al her durum icin kenara koy sakla

Hala böyle şeyler var malesef ama bunu aranızda halledebilirsiniz yalandan kan sürebilirsiniz yada kızlık zarı dikiliyo diktirip bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz

Nisanliniz o kadar cahil ki diyecek söz bulamıyorum.
Nişanlina bu olayı söyledikten sonra ailesini ne ilgilendirir!
Ki o kanlı çarşaf bagnazligida ikinizin arasında olan en özel en mahrem şey.
Nisanliniz size asla değer vermiyor.
Hadi annen söyledi annesine ooo ne dedikodular dönecek daha siz evlenmeden.
İlerde başında kalkarlar,inanmazlar da vs vs.

Böyle biriyle asla ve asla evlenmezdim

ayrıca müslümanlık sa örf se adetse mesele bir erkegin de bakir olması gerekiyor hemen irtibatı nı kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…