Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Sana şu an bunu düşündürüyor olması bile haksızlık, kesinlikle sağlam dur, onun annesini ilgilendirmez bu olay, hem insanlara güven olmaz ne malum ileride senin başına kakmayacakları??

yok artık bu kadar özel ve üzücü bi konuyu herkesin duymasına ne gerek var
ne haddineymiş kayınvalideye de anlatalım demek
kusura bakmasın ama nişanlınızın gram beyni yok
yarın öbür gün en ufak bi sorun yaşasanız onun ailesiyl o insanların bu durumu hatırlatmaya kalkmayacakları ne malum
çok sinir oldum

Geri kafalılık başka bişey değil kızlık zarı doğumda bozulan insanlar var ya bence uzak dur o aileden demekki kızlık zarı esnek olan biryle evlense adam ilk gece kan gelmese tutup kolundan baba evine gönderecek kanlı çarşafta neyin nesi ya hem dinen günahı çok büyük bakanada baktıranada..

Cok özür diliyorum kaza falanmi gecirdin ? Yoksa daha kotu birsey mi? Cevap vermek istemezsen saygi duyarim.. Tekrar ozur dilerim..

Diğer nickiniz neydi ?

İkinci defa evraklarla birlikte gitmeniz sonucu bu şekilde sonuçlanmış.
Neyin ispatı bu Allah aşkına , neyi kime ispatlamaya çalışıyorsunuz ?

Bu kadar üstelemenin sonucunda o da bu haddi kendinde bulmuş.. Hadsiz ve saygısız bir adam bu.

" Kanlı çarşaf " gibi bir tabiri kullanan adamcık ile evlenmek bir yana selam bile vermemeniz gerekiyor.. Ancak biz ne desek biliyorum ki yine ispat yoluna gidip evleneceksiniz. Ne diyeyim hayırlısı.

Kendinize saygı duyun ve bu adamı susturun. Nişanı atın . Gitsin o çarşafı sergilemeyi kabul eden , bunu da geçtim bu kelimeyi kullandıktan sonra onunla evlenecek birini bulsun..

nişanlın bu adeti 4 yıl önce bilmiyor muymuş kusura bakma ama bildiğin bahane arıyor

O adam seni sevseydi seni ilk başından bırakmazdı. Zaten bunu anlatmak cok büyük bir şey senin icin.Bir de o adamin öyle seni birakip geri dönmesi onun sevmedigini gosterir. Seni sen olduğun icin sevenlerle ol,vajinani sevenlerle degil.sakın o adamla yola çıkma yeri gelir başına kakar.ailesi ve adetleri de tuhaf anladigim kadariyla. Unutma bu beden senin.kimseye hesap vermek zorunda degilsin.bunu nisanlina soylemeyebilirdin. Soylemek ya da soylememek senin tercihin. Beden senin bedenin. Kendini sev arkadaşım. Birak kimse seni sevmesin ama sen kendini sev. O adamla da gelecegi dusunme bence.Oyle dönek adamdan koca olmaz.

bence annesi ve adetler bahane

Tam bir rezalet bu gelenek olayı, kim kimin kanlı çarşafını görmek ister ya, onların ailede de akıl yok heralde.

Bu nasıl bir sevdiğini hiç yerine koymak içim sizladi. Sen de bu rezillige boyun egiyorsan hakkettigini yasa inanılmaz delirdim igrenclik bu

Istesen nisanlinla bile paylasmayabilirdin ki sonuna kadar hakkın. Kimsenin sana o travmayi tekrar yaşatmaya hakkı yok. Kimseye anlatmak zorunda değilsin. Anlatma da zaten. Senin özelin bu. Kaldı ki biriyle beraber olman neticesinde olmuş olsaydı bile kimseye hesap vermek zorunda degildin. Bence sorun olur mu diye sorarak nisanlina gereginden fazla söz hakkı vermissin bu konuda.

Valla diyecek laf bulamiyorum bu devir de kanli carsaf adetimiz var diyo damat adayi pes yani....O damat adayinin agzina kurekle vuramadiniz mi

Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Kimsenin bilmediği, sizi derinden etkileyen bir ozelinizi paylasmissiniz ama o baska seylerin pesine düşüp millete anlatma derdinde. Size gram saygısı yok,olsa böyle şeyleri (kanli çarşaf gösterme, anneden bir nevi onay alma vs.) aklindan bile geçirmezdi. Lütfen kendinize bunu yapmayın ve ayrılın.

bu saygısızlıktır terbiyesizliktir iğrenç bir şey adet adı altında yapılan iğrenç bir olay ben senin yerinde olsam ne kendime ne de aileme böyle bir saygısızlık yaptırmam ne münasebet annen onun annesine açıklama yapıcak büyük konuşmıyımda kızım bana gelicek nişanlımın ailesi kanlı çarşaf istiyor diyecek paralarım tittirsin gitsin cehennemin dibine!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…