Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Birde madem çok önemliymis ozaman elini kessin çarşafa sürsün bu da kan size desin ozaman

Ay vallavarrr kv min kv si istemisti kvdem utanarak istemişti azarlayıp vermştım alsın gözleri görecakse iğrenç bi adet gerçekten...

Bi çok bölgede var malesef hala
Benim eşim karadenizli annesi biz tekken duyurdu bana adettendir sakla bakalım diye
Eşime söyledim bu ne demek diye
Annesini çağırdı ille kan görmek isterseniz ben dökerim cahil cahil konuşmayın dedi de sesleri çıkmadı bi daha
Sende sakın kabul etme
Zaten bilmesi gereken tek kişi eşin annesine neymiş

Bence de ailesine anlatmış sizden ayrıl.ak mi istiyor nedir annesi topu bana at ben hallederim demiş olabilir.
Kesinlikle soylediklerini yapmayın dunurler oturup sizin zarinizi mi konuşacak yani, sonra konu büyür bütün sülale duyar. Bence net çizgini ciz ya kabul et ve tekrar bu konuyu açma ya da ayrilalim de taviz verme.

Bu adeti biliyorum.. Ama büyük sorun degilki arkadsdim la kocasi daha önceden gerdeğe girdikleri icin:) suni kan çarşafa dokmusler göstermişler gorumceye .. :)

Kesinlikle açıklamayın. Kim bilir kimlerden ne laflar duyulur. Nişanlının kafasını hiç beğenmedim. Emin misin bunu öneren biriyle evlenmeye? İleride daha da sorun çıkarmasın?

Bence konu sahibi kabul edicek. Bu zamana kadar sesini çıkartmadığına göre. Mahkeme sonuçlarını götürüp hala göstermesi .Ne kadar gurur kırıcı bir şey bu. Nişanlınızın içine sinmemiş ki bu durum konusunu açıp duruyormuş.

Çok haklısın sakin geri adim atma bu konuda. Batsın öyle adetler ki ben senin yerinde olsam bakire bile olsam kabul etmezdim. Bunun kadar rezil bise goremiyorum. Her yerde soylenen bi gercek var ve bu gerikafalilar bunu anlamiyor ama herkesten kan gelecek diye bisey yok. Ailesi de sorarsa aciklamasi bu olsun.

D Dorescn , senin yerinde olsam böyle bir herifle evlenmem. O seni sevmiyor, bir kizlik zari ile evlenecek galiba.

Ben ilk evlendiğimde benim bir arkadaşın annesi sormuştu çarşaf istediler mi diye, ne olduğunu bile anlamamıştım. Yok çarşafa girmemi filan istemediler, benim giyimime karışmazlar filan demiştim. Sonra konunun gidişatından kastettiğinin bu bahsedilen mesele olduğunu anlayıp çok utanmıştım. Bahsi bile ne kadar ayıp. Çok özel konular bunlar, o adam önemliyse parmağını kessin adam. Bir de millete söyleyelim demiş, ne kadar ayıp ya. Daha baştan Eşinin en özelini saklamayan, anama babama söyleyelim diyen bir adam. Çok kızdım ben ya. Belki kendisi mesele ediyordur, ayrılmaya çalışıyordur böyle yaparak.

Bu ne yahu başlarım öyle adete ben. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.

tövbe est ya. türkan şoray gibi elinden kan akıtmayı filan da mı akıl edemiyor hadi illa şartsa? o olayı anlatması mı şart illa ki. hem sizin kızlığınızdan ailesine ne? ailesi niye bu durumu bilecekmiş? bilirlerse anlayışlı olacaklarını nereden biliyor? acaba ayrılık için bahane olabilir mi bu?

yani bi insan bir şeyi istiyorsa onu riske atmaz. ay sinirlerim tepeme çıktı ya!

Bu konuyu okuduktan sonra hymenoplasty yaptıran hanımlara bir daha yollu gözüyle bakmayacağım. Hepsinden özür diliyorum.Haklılar. Hakedene hakkını veriyorlar. Kız çocukken travma yaşamış, yaralarına merhem olacak yerde çirkin şeyler istiyorlar. Bu adam olmamış, daha adam değil, bulana kadar beklesin konu sahibi. Sizden ayrılıp sahibinden çok kullanılmış, kızlık zarı sağlam bulsun.

Pardonda onun annesine neymiş senin bacak aran? Bu ne terbiyesizlik ya. Tiksindim şuan resmen! Üstelik açıkcası ben evlenmeden önce ilişkiye girilmesine filan karşıyım bu anlamda geri kafalıyım bakireliğe önem veririm ama sizin durumunuz çok başka.Yaraya merhem olacağına bu ne saygısızlk bu ne hadsizlik bu nasıl bir IQ. yazıklar olsun diyorum sadece.

Onun ailesine ne senn ozelinden . Ne cirkin bisey oyle kanli carsaf falan hayir sunuda anlamiyorum nisanlin biliyosa digerlerinin illa bilmesi gerekmiyo bnce boyle bi adamla evlenmeden once baygi bi dusun derim evlendikten sonra keskelerin olmasin o keskeler cok can yakiyo cok yipratiyor insani emin ol . Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallh .

Bu Nişanlıdan vazgeçmenizin (Sadece kendi ailenize sebeplerini izah ederek) ve bunu ivedilikle yapmanızın kesinlikle hayrınıza ve de " gerekli " olduğuna inanıyorum.. Aileler arasında konuşulacak bir konu değildir bu.. Keşke nişanlınız artık nerede ise evlilik tarihine gelinmişken bahsettiğinde çarşaf konusundan keşke hemen orada yüzüğünü verip, takı vb ne varsa ertesi günü evine göndermiş olsaydınız.. Neyse, Allah'tan hala geç değil ..

Sakin sakin sakin. Annesine ne siz soyleyin ne de kendisi soylesin ne de sizin ailenizden biri soylesin.

Siz gerekeni yapip bilmesi gerekene yani nisanliniza aciklama yapmissiniz.

Nereden bileceksiniz yarin birgun ailesinin bu durumu sizin yuzunuze carpip sizi uzmeyeceklerini?

Yanlis anlamayin bu yuze carpilacak bir olay degil sizin sucunuz yok ama insanlar cahil olunca uzulen siz olursunuz.

Kesinlikle ailesine birsey soylemesini istemediginizi kendi ailenizinde bu konuyu acmayacagini soyleyin.

Gerisi artik ona kalmis. Ayrilirsa ayrilsin. Ileride daha fazla uzuleceginize simdi uzulun daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…