Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Yıl 2016 halan kızlık zarı, hala kanlı çarşaf. Lütfen yapmayın bunu kendinize. Nişanlınız ve saygıyı hakediyor ne sevgiyi.
Ne demek ya kanlı çarşaf, başınızdan böyle bir şey geçmemiş olsa bile ne demek herkes görecek. Çok onur kırıcı bir şey bu. Çok küçük düşürücü. Berbat... Bunu kendinize yapmayacaksınız değil mi?

Ha şunu da belirteyim konu sahibi bu adamdan ayrildin diyelim ilerde evlenceğin adama bu olayi anlatmana gerek yok o gece senden zaten yine kan gelicek buna eminim degilmi kizlar?

Seviyorum ama evet bu saygısızlık karşısında daha fazla onunla olmak istemiyrum
gerçekler acıdır canım ama o seni gerçekten sevseydi bunu sorun etmezdi..sen çok çok daha iyilerine hak ediyosun senin istemin dışı başına gelmiş talihsiz bi olayı bu kadar büyüten bi insan seni haketmiyor sen onu kandırabilirdinde hiç söylemez gidip kızlık zarını dikdirebilirdin ..millet pavyondan çıkartıyo alıyor eşi yapıyor senin nişanlın neyin kafasını yaşıyor anlamadım ..

Ha şunu da belirteyim konu sahibi bu adamdan ayrildin diyelim ilerde evlenceğin adama bu olayi anlatmana gerek yok o gece senden zaten yine kan gelicek buna eminim degilmi kizlar?
bencede öyle canım ama arkadaş belliki dürüst biri ama karşındaki ö..z olunca ..

muhtemelen nisanlimizin aklında farklı soru işaretleri var belki de güven problemi.siz ona gerçeği anlatmış alternatif sunmussunuz zaten.Ne annesine ne de bir başkasına lütfen açıklama yapmayın. Evlendiginiz de bu durum sizin önünüze gelebilir farklı ithamlarlada karşılaşabilirsiniz.
Nişanlın farkında olmadan sana sinyal vermiş bu konu da kafam karışık diye.sizin bunu iyi değerlendirmenin lazım .Emin olun mesele anne ya da aile meselesi değil nisanlinizin bakış açısı şüpheleri meselesi.

Ne alaka erkek isterse o carsafi bi sekilde halleder bu devirde oyle biseymi kaldi ayrica bu kadar ozel biseyi ailesine duyurmak istemeside bi tuhaf yani evlendinizde de her ozelinizi ailesine yansitacak zannimca cok sacmalamis bnce

Bakire de olsam göstermezdim sözünüzden sonra çok akıllı uslu bir hanım olduğunuz intibası uyandı bende.
Aileyi hiç ama hiç ilgilendirmez.
Ha derdi çarşafsa kessin kendi gırtlağını kanını akıtsın çarşafa.
Ha kendi kanına kıyamıyorsa size de kan heaabı soramaz sorduramaz.

ben erkek olsam sizene karımın kanından derim ne sacma ayıp yahu iki kisinin arasında kalması gereken seyler bunlar

kaçıncı yüzyıldayız ama hala birilerinin mağara hayatına geri dönmesi gerekiyor gerçekten.. kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin

Bu size hakaret resmen. Anasına neymiş bekaretinizden vs. Bu sadece sizi ilgilendirir. Bana kalırsa nişanlıyu bile ilgilendirmez. Bir zar vs olayına çarşaf olayına takılıyorsa nişanlınız yuh olsun onada. İnsanda az akıl olur. Bu kadar salaklık olmaz. Evet kesinlikle salaklıktır bu. Nişanlınız ölümüne saçmalamış. Terbiyesiz! Ne demek annen annemle konuşsun!

Gelmeyebilir de.
Herkesten gelmek zorunda değil.
Bakire olduğu halde bile gelmeyenler var.

Ama gelebilir de.

Bence bu kadının özelidir.

Sevdiğin adam sana bunu ilişkinin başında çat diye soruyorsa hiç durma ayrıl bir şey demeden.
Sana ilerleyen süreçte bunu soruyorsa ya da çok önemsiyorsa paylaş için rahat olsun.
Ama adam bunun konusunu bile açmıyorsa, senin açmana hiç gerek yok.

Ben böyle düşünüyorum.

Tatlım bende aynısını yazdım sonuçta ilişki yaşamayan kızlarda her şekilde kan gelir.bencede anlatmasına gerek yok.

Kesinlikle bahane nişanlın seni zerre sevmiyor belki vicdan yapıyor sen bitir istiyor öyle böyle annemle konuşsun diye işi yokuşa sokuyo, arkadaşımda evlendi malesef onun kocasının ailesinde de bu adet varmış ama kocası düğünden önce annesiyle konuşmuş , sakın sabah kapıma dayanıp çarşaf istemeyin. sorun çıkarırım kalbinizi kırarım demiş konuyu kapatmış, adam olan öyle yapar senin nişanlın adam değilmiş ayrılmakla en doğrusunu yaparsın.

Düşündükçe sinirleniyorum. Yazıp yazıp siliyorum. Çok ağır sövesim var nişanlına. Biri bana böyle bir teklifte bulunsa sorgusuz sualsiz ayrılırım ya. Sevgim nefrete dönüşür. Ben ayrılmazsam annem, babam ayırır zaten. Çarşafı bile annesine gösterme zorunluluğu hisseden adamdan eş olur mu sence? Böyle sevgi mi olur? Evlilik geçer mi böyle bir aile ile?
Üzülerek söylüyorum ama nişanlın SENİ SEVMİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…