Nişanlımla yaşadığımız kızlık zarı krizi!!

Bak canım kusura bakma ama nisanlin cahillik yapıyor benimde bulunduğum yerde böyle adetler var ama evlendigim gün kesinlikle carsafimi kimseye gostermeyecegim dedim esimde destekledi tabiikide bunu benim bilmem yeter dedi

Sakın ailesini karıştırmayın.Benim kocam beni bildikten,kabul ettikten sonra kime ne.Nişanlının ileride kalbini kıracak söz söylemeyeceğinden emin misin.Erkek bu,belki bunu bahane yaptın ,başkasıylada ilişkiye girdin diyebilir,o karakteri gördüm anlattıklarında.Aileler girerse araya kendi düşünmesede ailesi aklına fitne solar.

Anasindan mi korkuyo nedir sacmalamasinlar Allah askina boyle adet mi kaldi hem bunu simdi adet diye direten yarin ne adetler getirecek karsina bunu dusun canm o seni yeterince tanimis ama sen onu ailesini Adetlerini taniyabildin mi

Yorumların hepsini okuyamadım ama buna izin verme belki de bu bi bahane bilemeyiz ama ne gerek var belki ilerde eşin olacak kişi değil ama ailesi yüzüne vurursa! !
Dik dur

ya bu zar ne kadar aptalca o zarın işlevi küçükken kız çocuklarında o bölgenin mikrop kapmamasını sağlamaktı. namus olayına döndü artık bu konuda sinirlerim zıplıyor nasıl bi zihniyet bu yahu!?

Hiç böyle bir adeti yapan arkadasım eşim dostum olmadığı gibi bu yasıma kadar ilk kez sizden duydum.
Köyde bile olmuyor böyle birsey artık.KÖYDE BİLE
Yani nişanlın ayrılacak bahane arıyor
Hiç zannetmiyorum böyle bi adeti olduğunu acıkca yalan söylüyor ailesinide katarak

Sen nişanlını seviyorsun ama nişanlın seni sevmiyor. Kanlı çarşaf olayı bahane -ki bu ihtimal daha yüksek ayrılmak istiyor bence.
Hadi diyelim bahane değil hadi hala m.ö kafasında yaşayan bir aile (sende bile bile kendini ateşe atıyorsun) yine seni sevmiyor. Seni küçük düşürüyor. Senin bir et parçası olarak görülmene izin veriyor.

Senin bekaretinden ailesine ne. Kime aciklama yapmak zorunda hissediyor kendini. Kendisi sindiremiyorsa yol alsin.

Arkadasim bu adamin ipini sal gitsin bundan koca olmaz yasadigin seyi saklamadan paylastin sen aileleri tanistirmaya karar verince mi anlattin başından geçeni o niye yumurta kapıya dayaninca anlatiyor carsaf merasimini?

Boyle adetli insanlardan uzak durunuz. Sonra evliliğinizde de bunun problemini yasarsınız. Karşı tarafta ailesine beyaz çarşafını gösterebilecek Bi kız bulsun. Bu erkeklere bir çift lafım varda burda söylemiyorum maalesef

Ne çirkin şeyler bunlar ya. Utanmayacaklarmı o kanlı çarşafa bakarken? Bakire dahi olsanız bunu istediklerinde karşı çıkmalısınız zaten . Ne münasebet yani.
Ayrıca neden ailesi bilecekmiş,sizin için travma belki bu,ne alaka ailede dahil olacak olayın içine,onları ilgilendirmez ki zaten yarın öbürgün lafını etmeyeceklerinin garantisi yok ki. Size inanmaz gibi ailenize sorma,söyletme çabası çok çirkin.

Yazıp yazıp siliyorum ya..
Çarşaf nedir ya ailesine ne?
Sizin durum açıklandı diyelim bunu bütün aile duyacak doğal olarak bi kv ile bitmeyecek kayınbabanın yüzüne bakarken utanacaksın o sana bakarken ne düşünecek nişanlın ailesinin gözünde bu duruma düşmeme nasıl izin verir???
Senin dürüstlüğünü ve sevgini hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…