- 20 Kasım 2018
- 14.503
- 55.157
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Saf, masum, sana? AhshdhdBi an bana diyosun sandım
Napayim ağzımı büze büze mi gezeyim ahshdhErkeklerde el ve ayak, kadınlarda ağız ve dudak. Dayılar burayı okuyosa oralara baksınlar dsdhs
Geleceksen, hamamda sana kese yapıcam ve gelin ağdası şeklinde komple pırıl pırıl ağda yapıcam. Masaj yağı ile de kuku masajı. Yoksa kabul etmem.Gezmeyi cok severim. Kayseri'ye yolum duserse aha buraya yaziyorum valla gelecegim yanina. Kukumu göstermeye degil ama ha ahshh
Tovbeler olsun ahshdh forumdan yakin arkadaşlarım oldu da bu derece yakini hic olmadi ahshdhhdGeleceksen, hamamda sana kese yapıcam ve gelin ağdası şeklinde komple pırıl pırıl ağda yapıcam. Masaj yağı ile de kuku masajı. Yoksa kabul etmem.
Bunu atladım sanırım, yavaş sert moduna ve ruh haline göre değişir, ikisini de sevebilir aynı anda isteyebilirsin. Parmak hesabını bayadır yapmıyorum yakında karşılaştırma yapar yazarımYavaş yemek yiyen adam yavaş mı sevişecek, bu iyi mi, kötü mü? Ya bir de baş parmağı ile işaret parmağı arası pipisinin boyunu mu gösteriyor, gerçek mi?
İyiki etiketledin bu konuyu kaçırmak istemezdim adamın ayak numarası 46dan küçükmüymüş ve elimizde hangi bilgiler var?
Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi misiniz? Ayakkabı no 41-42 N'olacak şimdi?İyiki etiketledin bu konuyu kaçırmak istemezdim adamın ayak numarası 46dan küçükmüymüş ve elimizde hangi bilgiler var?
Bak yine bana yollu muamelesi yapıyosun gelen giden şaşırdımı yapıştırıyor. Geçen de böyle olduSaf, masum, sana? Ahshdhd
Ciddiyim.Şaka mı yapıyorsunuz, ciddi misiniz? Ayakkabı no 41-42 N'olacak şimdi?
İyiki etiketledin bu konuyu kaçırmak istemezdim adamın ayak numarası 46dan küçükmüymüş ve elimizde hangi bilgiler var?
Elimizdeki bilgiler bunlar kuşumKayseriliyiz, hepimiz yemek yemeği severiz. Akrep burcu, 1,70 boy, hafif göbekli 75-80 kilo, yemek seçmiyor, her şeyi yiyor. Sakin ve tadını çıkararak yavaş yavaş yiyor. Dans etmedik, biz zaten dans etmeyiz, karşılıklı oynarız düğünlerde. Yumuşak ve kibar. Etraftaki insanlara nazik, titizliği var ama işiyle ilgili galiba . Otel şoförü, hep temiz giyinmek, tıraşlı olmak, aracı temiz tutmak zorunda. Trafik kurallarına harfiyyen uyuyor. Elleri ayakları normal, dikkat çekici derecede büyük veya küçük değil. Bunlardan nasıl sonuç çıkaracaksın, çok merak ediyorum .
Yok, yok buna inanamam. Zorla bana kontrol ettireceksiniz. 1,70 boy, 75-80 arası kilo. El ayak normal.Ama 3.bacak coğrafyadır diyebiliriz.
165lik patron vardı bizim meğerse çorap sıkıştırıyormuş.
Avuçlasak dolu dolu gelir gibi duruyordu ama arkası boşmuş
Eli damarlı mı? Yüzük parmağı işaret parmağından ne kadar uzun?Yok, yok buna inanamam. Zorla bana kontrol ettiteceksiniz. 1,70 boy, 75-80 arası kilo. El ayak normal.
El damarları belirgin değil ama hafif şişman. Deri altı yağ dokusu iyi. belki ondandır. Yüzük parmağı işaret parmağından 1 cm kadar uzun galiba. yeni yüzüklü olduğumuzdan parmaklarımıza bakıp duruyoruz.Eli damarlı mı? Yüzük parmağı işaret parmağından ne kadar uzun?
Hahahhaahhah sapsalBak yine bana yollu muamelesi yapıyosun gelen giden şaşırdımı yapıştırıyor. Geçen de böyle oldu
Shower ve grower diye iki tip pipiden bahsedilir. Gosteren ve buyuten diye cevireyim kabaca.Yok, yok buna inanamam. Zorla bana kontrol ettireceksiniz. 1,70 boy, 75-80 arası kilo. El ayak normal.
Ciddiyim.
Boyu kısa olupta bacağına bağlayacak derecede olan yok mu?
Ama 3.bacak coğrafyadır diyebiliriz.
165lik patron vardı bizim meğerse çorap sıkıştırıyormuş.
Avuçlasak dolu dolu gelir gibi duruyordu ama arkası boşmuş
İnternet geçmişine bakıp mast sıklığına bakmalıyız.El damarları belirgin değil ama hafif şişman. Deri altı yağ dokusu iyi. belki ondandır. Yüzük parmağı işaret parmağından 1 cm kadar uzun galiba. yeni yüzüklü olduğumuzdan parmaklarımıza bakıp duruyoruz.
195 tecrubemle sana katılıyorum.Fenerbahçe basketbol takımından bi sevgilim olmuştu kızlar o zaman aşırı uzunların kuşu minik olur diye dalga geçiyodu, ne onun ne diğer +190 larınki küçük değildiArap ve Kürt ayrımı da var dsdhsa
Allah Allah, inik hali kalkmaya başlayınca 1,5 - 2 misline büyüyor diye biliyordum. Hatta bazı arkadaşlarım, sönük hali önemli değil kalkınca 10 cm'yi geçiyorsa rahat ilişki kurulur diyorlardı.Birinde penisin yumusak ve erekte hali arasında cok boyut farki yoktur, neyse odur.
Digerinde yumusak hali kucuktur ama erekte olunca büyür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?