- 20 Kasım 2018
- 14.503
- 55.160
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Bu arada gecen günkü bahsi kazandin soylemis miydim ahshhddKız ben de bi acaba oldumBen de yavaş yerim ama sert severim bilemedim. Demek ki kadınlarda tam tersi
Tabii ki, çok vajina görmüşlüğüm yok bu konuda sen daha bilgilisin dsdhsa ama baya çeşidi var sanırım merak edilir illa. Kalçayı, göğsü de ediyodur. Sen olsan etmez miydinYaaaa hocam bir de onun benden beklentileri, sormak istedikleri, benim vücudumda merak ettikleri vardır. O da benim vajinamı merak ediyor mudur?
Bu arada gecen günkü bahsi kazandin soylemis miydim ahshhdd
Aslında vajinaların yarısı birbirine çok benziyor ama diğer yarısı gerçekten kişiye özel ve farklı farklı. Şişmanlık, zayıflık, doğum sayısı, yaşlılık, hormon bozuklukları ve genetik yaratılışı görünümü etkiliyor.Tabii ki, çok vajina görmüşlüğüm yok bu konuda sen daha bilgilisin dsdhsa ama baya çeşidi var sanırım merak edilir illa. Kalçayı, göğsü de ediyodur. Sen olsan etmez miydinErkekler daha çok performans ve boyut kaygısı taşıyor yetebilecek miyim diye. Kadınlar zaten o kültürde yetiştirilmediği için başlarda çok beklenti olmuyor belki sadece vücut şekli.
Hahaha nazar degmesin tututu kem gozlere şişSeninki de biraz başa kakma, göze sokmaya giriyor kanka. Açın halinden tok ne anlar dsdhsa
Benimki agdaci onayli cok sukur. Cv'me bunu da ekleyeyim.Tabii ki, çok vajina görmüşlüğüm yok bu konuda sen daha bilgilisin dsdhsa ama baya çeşidi var sanırım merak edilir illa. Kalçayı, göğsü de ediyodur. Sen olsan etmez miydinErkekler daha çok performans ve boyut kaygısı taşıyor yetebilecek miyim diye. Kadınlar zaten o kültürde yetiştirilmediği için başlarda çok beklenti olmuyor belki sadece vücut şekli.
Öyle derler, yemek yeme tarzı insanın karakterini yansıtır öyle düşün. %100 değildir ama. Bir de yazacaktım unuttum, kafanda çok büyütüyorsun haklı olarak ama o kadar da şey bi olay değil ya çok aşık olmadıkça özellikle ilkse. Yani rahatla, çok beklentiye girme ki hayal kırıklığı yaşamayasınYavaş yemek yiyen adam yavaş mı sevişecek, bu iyi mi, kötü mü? Ya bir de baş parmağı ile işaret parmağı arası pipisinin boyunu mu gösteriyor, gerçek mi?
Aslında vajinaların yarısı birbirine çok benziyor ama diğer yarısı gerçekten kişiye özel ve farklı farklı. Şişmanlık, zayıflık, doğum sayısı, yaşlılık, hormon bozuklukları ve genetik yaratılışı görünümü etkiliyor.
Sana benim de onay vermem gerekiyor, Kayseri^ye yolun düşerse sana bir güzellik yaparım.Benimki agdaci onayli cok sukur. Cv'me bunu da ekleyeyim.
Hahaha nazar degmesin tututu kem gozlere şiş
Yok kız şaka yapıyorum işin heycanlı kısmını anlatmıyosun ki önemli olan devamı nasıl oldu. Görmeden inanmamBenimki agdaci onayli cok sukur. Cv'me bunu da ekleyeyim.
Neyse ki foto at demedin ahshdhdSana benim de onay vermem gerekiyor, Kayseri^ye yolun düşerse sana bir güzellik yaparım.
Detay vermeyeyim ama guzel olduYok kız şaka yapıyorum işin heycanlı kısmını anlatmıyosun ki önemli olan devamı nasıl oldu. Görmeden inanmam
İnternete asla foto atmam, kimseden de istemem. Ama merak etmiyor değilim. Genç kız kukusu, benim gibi bir ağdacı tarafından test edilip onaylanmalı.Neyse ki foto at demedin ahshdhd
Orayı değil ama suratını atabilirsin mesela ben ağız yapından anlarımDetay vermeyeyim ama guzel oldu
Görmeden ne kiz video mu atayim. Zaten her an ifsa videom patlayacak diye korkuyorum
Ya bu arada gercekten cok tatli bir kadinsin. Cok iyi, pozitif bir enerji veriyorsun bana, soylemeden gecemedim.Sana benim de onay vermem gerekiyor, Kayseri^ye yolun düşerse sana bir güzellik yaparım.
Gezmeyi cok severim. Kayseri'ye yolum duserse aha buraya yaziyorum valla gelecegim yanina. Kukumu göstermeye degil ama ha ahshhİnternete asla foto atmam, kimseden de istemem. Ama merak etmiyor değilim. Genç kız kukusu, benim gibi bir ağdacı tarafından test edilip onaylanmalı.
Yok kız şaka yapıyorum işin heycanlı kısmını anlatmıyosun ki önemli olan devamı nasıl oldu. Görmeden inanmam
Evet, yine benim konumda ne dönüyor, anlayamıyorum.Detay vermeyeyim ama guzel oldu
Görmeden ne kiz video mu atayim. Zaten her an ifsa videom patlayacak diye korkuyorum
Ağzımdan nasil anlayacan lan kukumda diş mi var ahshdOrayı değil ama suratını atabilirsin mesela ben ağız yapından anlarım
Üç günlük dünya işte, birbirimize hoş sada olalım.Ya bu arada gercekten cok tatli bir kadinsin. Cok iyi, pozitif bir enerji veriyorsun bana, soylemeden gecemedim.
Umarim yanlış anlamazsin bu kelimemi ama saflığın cok hosuma gidiyor, masum olarak kullandım bunu. Hic bozulmasın kalbin
Bi an bana diyosun sandımYa bu arada gercekten cok tatli bir kadinsin. Cok iyi, pozitif bir enerji veriyorsun bana, soylemeden gecemedim.
Umarim yanlış anlamazsin bu kelimemi ama saflığın cok hosuma gidiyor, masum olarak kullandım bunu. Hic bozulmasın kalbin
Erkeklerde el ve ayak, kadınlarda ağız ve dudak. Dayılar burayı okuyosa oralara baksınlar dsdhsAğzımdan nasil anlayacan lan kukumda diş mi var ahshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?