Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Yaaaa hocam bir de onun benden beklentileri, sormak istedikleri, benim vücudumda merak ettikleri vardır. O da benim vajinamı merak ediyor mudur?
Tabii ki, çok vajina görmüşlüğüm yok bu konuda sen daha bilgilisin dsdhsa ama baya çeşidi var sanırım merak edilir illa. Kalçayı, göğsü de ediyodur. Sen olsan etmez miydin Erkekler daha çok performans ve boyut kaygısı taşıyor yetebilecek miyim diye. Kadınlar zaten o kültürde yetiştirilmediği için başlarda çok beklenti olmuyor belki sadece vücut şekli.

Aslında vajinaların yarısı birbirine çok benziyor ama diğer yarısı gerçekten kişiye özel ve farklı farklı. Şişmanlık, zayıflık, doğum sayısı, yaşlılık, hormon bozuklukları ve genetik yaratılışı görünümü etkiliyor.

Benimki agdaci onayli cok sukur. Cv'me bunu da ekleyeyim.

Yavaş yemek yiyen adam yavaş mı sevişecek, bu iyi mi, kötü mü? Ya bir de baş parmağı ile işaret parmağı arası pipisinin boyunu mu gösteriyor, gerçek mi?
Öyle derler, yemek yeme tarzı insanın karakterini yansıtır öyle düşün. %100 değildir ama. Bir de yazacaktım unuttum, kafanda çok büyütüyorsun haklı olarak ama o kadar da şey bi olay değil ya çok aşık olmadıkça özellikle ilkse. Yani rahatla, çok beklentiye girme ki hayal kırıklığı yaşamayasın

Benimki agdaci onayli cok sukur. Cv'me bunu da ekleyeyim.
Sana benim de onay vermem gerekiyor, Kayseri^ye yolun düşerse sana bir güzellik yaparım.

Sana benim de onay vermem gerekiyor, Kayseri^ye yolun düşerse sana bir güzellik yaparım.
Ya bu arada gercekten cok tatli bir kadinsin. Cok iyi, pozitif bir enerji veriyorsun bana, soylemeden gecemedim.

Umarim yanlış anlamazsin bu kelimemi ama saflığın cok hosuma gidiyor, masum olarak kullandım bunu. Hic bozulmasın kalbin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…