- 20 Kasım 2018
- 14.503
- 55.161
- 598
- 35
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Ulan yarina fikfik ayarladim mutlu musunuz. Gunahini size yazdiracagim zalım kadinlar.Şu yanlar varya dalak ve karaciğerin olduğu nasıl tarif edeceğimi bilemedimoralar güzel oluyor bence bi de sırt bi de aşşağı kenarlar
Ben zaten çoktan ayarlamıştım, fikfikli konulara girmememiz lazım, inatla buralardayız neyse ki adam çuval pozisyonunu kabul ettiUlan yarina fikfik ayarladim mutlu musunuz. Gunahini size yazdiracagim zalım kadinlar.
Istemsizce cikiyor. Cok sessiz olman gerekirse kendini tutman veya agzini kapatman gerekiyor ama sessizlik gerekmiyorsa o sesler cikiyor bir şekildeBu ablaya muzip muzip baksak da o inlemelerin nasıl çıktığını merak ediyorduk. Hala da merak ediyorum, isteyerek mi, kontrol dışı mı? Sevişmeleri bitince üç kız kendi aramızda dakikalarca o sesleri çıkarıp konuşmaları taklit edip gülüşüyorduk.
Sen evlisin ama, gerekli malzeme elinin altinda (hem mecaz hem gercek anlamda ahshd)Ben zaten çoktan ayarlamıştım, fikfikli konulara girmememiz lazım, inatla buralardayız neyse ki adam çuval pozisyonunu kabul etti
İkisi birden sanırımSevişmeyi gerçekten çok merak ediyorum. Öpüşme hissi, oral, yalama, okşama falan. Kendinden geçme, inleme. Komşu sexinden gelen inlemeler... Bu arada öncelerden yazdığım, aslında çoğu kişinin rahatsız olduğu ama bizim zevkle dinlediğimiz bir yorumumu alıntılayayım.
Bu ablaya muzip muzip baksak da o inlemelerin nasıl çıktığını merak egiyorduk. Hala da merak ediyorum, isteyerek mi, kontrol dışı mı? Sevişmeleri bitince üç kız kendi aramızda dakikalarca o sesleri çıkarıp konuşmaları taklit edip gülüşüyorduk.
Valla sesler çok hoşumuza gidiyordu. Kızlarla duvarın dibine oturup adamı takdir ediyorduk. Kadına verdiği zevke hayrandık. Ablayı sık görüyorduk, çok iyi birisiydi. Abiyi görünce saygı ve hayranlık içindeydik.Istemsizce cikiyor. Cok sessiz olman gerekirse kendini tutman veya agzini kapatman gerekiyor ama sessizlik gerekmiyorsa o sesler cikiyor bir şekilde
Her daimSen evlisin ama, gerekli malzeme elinin altinda (hem mecaz hem gercek anlamda ahshd)
Ahaha yeni gördüm mesajı. Aycan bak biz bunları hep anlattıkBir erkek yemek yiyşinden anlaşılırmış öyle derlerdi büyükler :) yavaş yiyorsa yatağı da yavaş olurmuşhızlı yiyorsa yatagıda hızlı olurmuş
Konunun yoruculuğu ve yorgunluğun gitti mi?Her daim
Üzdü ahshdhdHer daim
Sadece erkekte mi gecerli bu hocam?Ahaha yeni gördüm mesajı. Aycan bak biz bunları hep anlattık
Valla kadınları hiç araştırmadım ama sanırım sadece erkeklerSadece erkekte mi gecerli bu hocam?
Evet, hepsini anlattın, kafama yatmayanlar da var ama hoojjjaaamm.Ahaha yeni gördüm mesajı. Aycan bak biz bunları hep anlattık
Sor balım, arkada çiğköfte yiyodum dikkatimi tam verememiş olabilirimEvet, hepsini anlattın, kafama yatmayanlar da var ama hoojjjaaamm.
Hayir cunku ben yavas yerim, ama...........Valla kadınları hiç araştırmadım ama sanırım sadece erkekler
Yaaaa hocam bir de onun benden beklentileri, sormak istedikleri, benim vücudumda merak ettikleri vardır. O da benim vajinamı merak ediyor mudur?Valla kadınları hiç araştırmadım ama sanırım sadece erkekler
Kız ben de bi acaba oldumHayir cunku ben yavas yerim, ama...........
Etme miiiiiYaaaa hocam bir de onun benden beklentileri, sormak istedikleri, benim vücudumda merak ettikleri vardır. O da benim vajinamı merak ediyor mudur?
Yavaş yemek yiyen adam yavaş mı sevişecek, bu iyi mi, kötü mü? Ya bir de baş parmağı ile işaret parmağı arası pipisinin boyunu mu gösteriyor, gerçek mi?Sor balım, arkada çiğköfte yiyodum dikkatimi tam verememiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?