- 16 Temmuz 2023
- 6.327
- 17.287
- 178
- 29
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Şincik bakın güzel güzel yazacağım.
1) Kan gelmeyebilir. Buna odaklanmayın. Kendinizi kasmazsanız, hymen çok kalın değilse vs kanama olmayabilir. Kanama bekaretin göstergesi değil. Bende sıfır acı olmasına rağmen ekstra bir kanama oldu, tavuk boğazlamış gibiydi ahshfs en hakiki öz bakire bendim diye dalga geçtim hatta. Ama hiç olmaması da çok normal.
2) Ya vajinismus olursam derseniz olursunuzNiye olasınız, kendinizi şimdiden buna şartlayıp bu düşünceyle ilişkiye başlarsanız olmanız muhtemel, gereksiz kasarsınız. Hem zihnen hem fiziken.
3) Acıma konusu da yine büyük oranda size...
Ahshsh ya kendisi az biraz taninan bir bey ve fetişi de biraz spesifik. Şimdi burada eski takildiklarindan biri çıkar, kim oldugunu tahmin eder falan al başına belayiNeden söylemiyorsun neden neden neden uykusuz kaliyorum bunun yüzundenayrıca 15 sayfa ne konusmuş olabilirsiniz
Keske kulağıma soylesenAhshsh ya kendisi az biraz taninan bir bey ve fetişi de biraz spesifik. Şimdi burada eski takildiklarindan biri çıkar, kim oldugunu tahmin eder falan al başına belayi
Bir flörtüm vardı adam 2 metre, eller ayaklar yaba gibi fdsfdsgf,Birbirimizi çıplak görmekle ilgili bir şeyler düşüneceğim. İlk olarak büyüklüğünü anlamaya calısayım bari.
Vardır bir hayır ya. Bu kadar sacma bir sekilde olmayinca ben demek ki boyle olmasi gerekiyor diyorum.Bir flörtüm vardı adam 2 metre, eller ayaklar yaba gibi fdsfdsgf,
bir de öyle azgın ki zaman mekan farketmeksizin her an tepeme binecek,
ayrıca kendi boyu posu gibi diğer her şeyin boyu da mikemmel ahahahaha
günlerce yanımda erekte gezen adam tam ilişkiye girecekken yok oldu bildiğin yok oldu içine kaçtı,
libido falan filan her şey çer çöp oldu yani, ilkinde belki yorgundur heyecanlanmıştır diye düşündüm
farklı bir gün ikinci girişimde de aynısı olunca tabi nasıl kaçtığımı bilemedim, evlenince hemen kaçamazsın da, iyi düşün
sfdsghfsdf bende heyecanlandığı düşündüğüm için ikinci şansı verdim ama verdiğime vereceğime pişman oldumVardır bir hayır ya. Bu kadar sacma bir sekilde olmayinca ben demek ki boyle olmasi gerekiyor diyorum.
Benim de vardi bir tane. Ilk beraber olacagimiz gece. Yatakta film izliyoruz romantik romantik. Yorgan altindan ellesmeler falan. Sonra tuvalete gitti geldi. "Ben uyuyacağım, sen uyurken kapatirsin filmi" dedi, döndü arkasini yatti. Ben şok. Hassas narin yüreğim travma yaşadı ahshd
Sonra en yakin erkek arkadasima sordugumda "muhtemelen fazla heyecanlandi, tuvalette ya erkenden boşaldı ya da tam tersi erekte olamadigini fark etti, sana caktirmadan uyudu" dedi. Tamam da benim orselenmis narin kalbim nolacak be adam ahshdh
Son gorusmemiz oldugunu soylememe gerek yok herhalde
O zaman finito hevesin kaçar. Tedavi olmayı bide red ediyorlar utanıp kusura bakmasınlar o zaman kendileri her kulpu buluyor o zaman kendileri de kadınını mutlu etmek zorunda. Tr kadını kan verir gibi put gibi yatıyormuş oğlum siz işi bilmiyorsunuz. Ne kadar ekmek o kadar köfte.Konuyu hep ona getiriyorum ama ufaklığın o sorunu da vardıAminnn
Yani tamam da ilişkiye evrilmeyecek bir yakın tanıma nasıl oluru düşünüyorum. Perşembe günü buluşup ilçede kaldığı kiralık eve bakıcaz. Belki bu evde evlenerek birlikte kalmaya devam edicez. Cinsellik konusunu o açar mı, bilmiyorum. Söylenenler makul ama hayata nasıl geçirebilirim, onu da bilmiyorum.en azından bir ön sevişme olsa iyi olurdu tamamen ilişkiye girmeden konuşarak anlamak zor.
Mesajlaşmıyor musunuz hiç. Hayaller kurmuyor musunuz? Telde konuşun sonra o yükselme ile buluşunca da birşeyler yaşanıyor zaten. Ön sevişme ya da ilerisi falan.Yani tamam da ilişkiye evrilmeyecek bir yakın tanıma nasıl oluru düşünüyorum. Perşembe günü buluşup ilçede kaldığı kiralık eve bakıcaz. Belki bu evde evlenerek birlikte kalmaya devam edicez. Cinsellik konusunu o açar mı, bilmiyorum. Söylenenler makul ama hayata nasıl geçirebilirim, onu da bilmiyorum.
Dediğim gibi mutlaka bakacağın o şeyleri aynı yatağa girmeden cinsellik yaşamadan anlayamaz kimse. Sen de ancak evlendiğinde anlayacaksın. Çünkü bunları karşındaki kişiye sorsan bile eminim dürüst cevaplar alamazsın. O yüzden umarım senin için güzel olur her şey.Benden önceki cinsel hayatını sormak da bilmek de istemiyorum. Büyük ihtimalle bir şeyler yaşamıstır. Evlilik öncesi yatağa girmek bizim yapımızda pek uygun değil. Tercih etmiyoruz. Çok önemli birkaç şeyi anlamaya calışacağım, evli arkadaşlarım da zaten bunlara mutlaka bak diyorlar; büyüklüğü yeterli mi, iyi kalkıyor mu, erken boşalması var mı, kadını hazırlamasını biliyor mu, bencil mi? Yatağa girmeden anlaşılabilir mi, onu da tam bilmiyorum.
Sizin arkadaşınıza gelince gerçekten sevgilisinin boşalmadığını ancak ilişkide anlayabilirdi. Ayrıldılar mı, tedavi mi ettirdiler?
Ben de heyecanla bekliyorum. Perşembe akşamı sizlere anlatırım. Hem evi bakıcaz hem de onu bi yoklıycam.Persembeyi merakla bekliyoruzAycan Sevgi . Sen elleyince hepimiz ellemis sayilacagiz ahshhd
Bize unutturma çarşambadan buraya gelelim seni bir hazırlayalım önceBen de heyecanla bekliyorum. Perşembe akşamı sizlere anlatırım. Hem evi bakıcaz hem de onu bi yoklıycam.
Biz hazirlarsak hazir bos eve girmişken kizcagiz adamin ustune atlar ya.Bize unutturma çarşambadan buraya gelelim seni bir hazırlayalım önce
Ayy ağdaya giriyorum yazmış çok tatlıBiz hazirlarsak hazir bos eve girmişken kizcagiz adamin ustune atlar ya.
Daha usturuplu hanımlar hazirlasin ahshdh
Usturuplu hanımlar aranıyorBiz hazirlarsak hazir bos eve girmişken kizcagiz adamin ustune atlar ya.
Daha usturuplu hanımlar hazirlasin ahshdh
Ben de dun agdami yaptim fikfik hazirligi. Cillop gibiyim.Ayy ağdaya giriyorum yazmış çok tatlıNe dedikodular dönüyodur şimdi orda bizim ağdacı abla öyleydi en azından erkekler falan dsdhsa
Ohhh yarasınn afiyet olsun şimdidenBen de dun agdami yaptim fikfik hazirligi. Cillop gibiyim.
Evde "ben dönyanın en gözel karısıyam" diye geziyorum ahshdb
Laaaan keske harf yapsaydım gecen konuda konustugumuz gibi ahsbdhhdh
Bir tane asetat kağıdı veya kurabiye kalıbı alıp kenara atmak lazım böyle anlarda elimizin altında dursun dsdhsdsBen de dun agdami yaptim fikfik hazirligi. Cillop gibiyim.
Evde "ben dönyanın en gözel karısıyam" diye geziyorum ahshdb
Laaaan keske harf yapsaydım gecen konuda konustugumuz gibi ahsbdhhdh
O ne içinnn?Bir tane asetat kağıdı veya kurabiye kalıbı alıp kenara atmak lazım böyle anlarda elimizin altında dursun dsdhsds
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?