Nişanlının cinselliği nasıl anlaşılır?

Aycan Sevgi en azından bir ön sevişme olsa iyi olurdu tamamen ilişkiye girmeden konuşarak anlamak zor. Umarım istediğiniz gibi birisi çıkar hakkınızda hayırlısı olsun

Konunun sonu düğün öncesi bu muhabbete dönecek gibi duruyor

Neden söylemiyorsun neden neden neden uykusuz kaliyorum bunun yüzunden ayrıca 15 sayfa ne konusmuş olabilirsiniz
Ahshsh ya kendisi az biraz taninan bir bey ve fetişi de biraz spesifik. Şimdi burada eski takildiklarindan biri çıkar, kim oldugunu tahmin eder falan al başına belayi

Birbirimizi çıplak görmekle ilgili bir şeyler düşüneceğim. İlk olarak büyüklüğünü anlamaya calısayım bari.
Bir flörtüm vardı adam 2 metre, eller ayaklar yaba gibi fdsfdsgf,
bir de öyle azgın ki zaman mekan farketmeksizin her an tepeme binecek,
ayrıca kendi boyu posu gibi diğer her şeyin boyu da mikemmel ahahahaha
günlerce yanımda erekte gezen adam tam ilişkiye girecekken yok oldu bildiğin yok oldu içine kaçtı,
libido falan filan her şey çer çöp oldu yani, ilkinde belki yorgundur heyecanlanmıştır diye düşündüm
farklı bir gün ikinci girişimde de aynısı olunca tabi nasıl kaçtığımı bilemedim, evlenince hemen kaçamazsın da, iyi düşün

Vardır bir hayır ya. Bu kadar sacma bir sekilde olmayinca ben demek ki boyle olmasi gerekiyor diyorum.

Benim de vardi bir tane. Ilk beraber olacagimiz gece. Yatakta film izliyoruz romantik romantik. Yorgan altindan ellesmeler falan. Sonra tuvalete gitti geldi. "Ben uyuyacağım, sen uyurken kapatirsin filmi" dedi, döndü arkasini yatti. Ben şok. Hassas narin yüreğim travma yaşadı ahshd

Sonra en yakin erkek arkadasima sordugumda "muhtemelen fazla heyecanlandi, tuvalette ya erkenden boşaldı ya da tam tersi erekte olamadigini fark etti, sana caktirmadan uyudu" dedi. Tamam da benim orselenmis narin kalbim nolacak be adam ahshdh

Son gorusmemiz oldugunu soylememe gerek yok herhalde

sfdsghfsdf bende heyecanlandığı düşündüğüm için ikinci şansı verdim ama verdiğime vereceğime pişman oldum
üstelik ikincisinde ben de travma yaşadım dgfhgg gözlerim fal taşı gibi tavanda takılı kaldı ne yaşıyorum pardon yaşayamıyorum ben diye

Konuyu hep ona getiriyorum ama ufaklığın o sorunu da vardı Aminnn
O zaman finito hevesin kaçar. Tedavi olmayı bide red ediyorlar utanıp kusura bakmasınlar o zaman kendileri her kulpu buluyor o zaman kendileri de kadınını mutlu etmek zorunda. Tr kadını kan verir gibi put gibi yatıyormuş oğlum siz işi bilmiyorsunuz. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

en azından bir ön sevişme olsa iyi olurdu tamamen ilişkiye girmeden konuşarak anlamak zor.
Yani tamam da ilişkiye evrilmeyecek bir yakın tanıma nasıl oluru düşünüyorum. Perşembe günü buluşup ilçede kaldığı kiralık eve bakıcaz. Belki bu evde evlenerek birlikte kalmaya devam edicez. Cinsellik konusunu o açar mı, bilmiyorum. Söylenenler makul ama hayata nasıl geçirebilirim, onu da bilmiyorum.

Mesajlaşmıyor musunuz hiç. Hayaller kurmuyor musunuz? Telde konuşun sonra o yükselme ile buluşunca da birşeyler yaşanıyor zaten. Ön sevişme ya da ilerisi falan.

Dediğim gibi mutlaka bakacağın o şeyleri aynı yatağa girmeden cinsellik yaşamadan anlayamaz kimse. Sen de ancak evlendiğinde anlayacaksın. Çünkü bunları karşındaki kişiye sorsan bile eminim dürüst cevaplar alamazsın. O yüzden umarım senin için güzel olur her şey.
Arkadaşımla ayrıldılar, ama daha çok başka sebeplerden. Adamın zaten psikoloğa gideyim tedavi olayım gibi bir düşüncesi de yoktu.

Persembeyi merakla bekliyoruz Aycan Sevgi . Sen elleyince hepimiz ellemis sayilacagiz ahshhd
Ben de heyecanla bekliyorum. Perşembe akşamı sizlere anlatırım. Hem evi bakıcaz hem de onu bi yoklıycam.

Bu arada aynısından ona da kendime de tayt eşofmanı aldım. Beraber spor da yapıcaz.

Ağdaya giriyorum, boş kalınca yazarım.

Ayy ağdaya giriyorum yazmış çok tatlı Ne dedikodular dönüyodur şimdi orda bizim ağdacı abla öyleydi en azından erkekler falan dsdhsa
Ben de dun agdami yaptim fikfik hazirligi. Cillop gibiyim.
Evde "ben dönyanın en gözel karısıyam" diye geziyorum ahshdb

Laaaan keske harf yapsaydım gecen konuda konustugumuz gibi ahsbdhhdh

Ohhh yarasınn afiyet olsun şimdiden bol eğlenceli, zirve dolu bir gece olur umarım

Bir tane asetat kağıdı veya kurabiye kalıbı alıp kenara atmak lazım böyle anlarda elimizin altında dursun dsdhsds

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…