- 10 Kasım 2024
- 2.697
- 8.245
- 73
- 26
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Zerrinin nude koleksiyonu varmis. Her gelen fotoyu albume ekliyormus tarih atip absbdBişey yazmam tabii ama çıktısını alıp fotoğraf albümüme koyar, başucumda tutup her gece yatmadan önce bi selam çakarım şu şarkı eşliğinde;
Kadınlar o kadar uğraşıyor vajinoplasti labioplasti yaptırıyor keşke yamuk çüklü erkekler de estetik yapsaaBeni bu mentiondan cikarin abshdb ben çük falan gormek istemiyorum. Zaten cogu estetik organlar degil, adamlara sehvetimizden yukseliyoruz. Tanimadigim adamin yamuk yumuk seyini istemiyorum ahshd
Benim hakkimi da zerrin alsin
Sana atacağı olan bunları okuyunca atmaz ne işim var benim o albümde der ahaahahahahahaha çıldırdımBişey yazmam tabii ama çıktısını alıp fotoğraf albümüme koyar, başucumda tutup her gece yatmadan önce bi selam çakarım şu şarkı eşliğinde;
Ay o zaman hemen düzenliyorum teşekkürler uyarı için balımSana atacağı olan bunları okuyunca atmaz ne işim var benim o albümde der ahaahahahahahaha çıldırdım
Ulaşamadığına mundar derler hesabı iğrenç pislik herif yaTelegram kullaniyorken tanimadigim bir adam cukunu yollamis. Cevap vermedim.
Devam eden monolog şöyle:
Kizdin mi?
Orda misin?
Gormedin mi?
Or.spu
Pardon bir an sinirlendim
Onlinesin?
Noldu dilin mi tutuldu
Bakacak misin
Sonra sinir etmek icin guldum, gordum de cevap vermeye deger bisi degil dedim.
Kufur etti engelledi benicok kirildim ahshd
İyi geceler çiçeğimKızçeler ben uyumaya çalışıcam yarın doktora gidicem birkaç işim var erken uyanmak lazım. Hepinize güzel sohbetiniz için teşekkür ederim öpüldünüzz iyi geceler dilerimLyanna Mormont Addige Stemina
Ben yoğum yarin gece. Cok konuşmayın bensiz ahshdİyi geceler çiçeğimLibidonu koru, yarın aynı saatte bu başlıkta bekliyorum fıtı fıtı
Ben de o zaman tindera geçeyim, tüm hayranlarımı beklerim efenimBen yoğum yarin gece. Cok konuşmayın bensiz ahshd
Iyi geceler kızlar. Ben de yatam bari.
Bu ks ne oluyodu bi arkadaş soruyo daSen şimdi naneyi yemedin miiiii Ks uygulamasını kullanıyorsan orda ben bol bol istemsizce şahit oldum bazı çüklere. Fazla radyasyon ve elektrik aldımm.
Şey diyomuşum bide yan profilden çeker misin lütfen? Tişikkirlir SipirminBen ne carlardım ne terslerdim var ya öfff. Hatta onlar da bu muameleye alışmıştır, sen hiçbir şey demeyince nasıl yaaa hiç mi kızmadın. Ters de mi davranmayacaksın nasıl yaafalan olurlar
aslında anlaşılır biliyor musunuz? hissedersiniz istekli mi isteksiz mi en basiti bunu anlar insanEvlenmek istiyorum ya. Daha iyi bir aday da olmayacak galiba, iyi insana benziyor. Konuşayım da yani ne sorayım?
Peki siz ne kadar süre tanıştınız? Yaşlarınız kaç ve cinsellik konuşmadan nasıl dayanıp sınır koydunuz onu çok merak ettim. Yani istekli olunsa bile erkek arkadaş cinsellik konusunu açınca nasıl hemen konuyu değiştiriyorsunuz? Bu benim için biraz zor oluyor daNişanlılık sürecinde bazı şeylerin anlaşılacağını düşünüyorum. Biz de muhafazakar bir çifttik sizi anlıyorum yakınlaşma yaşamadık görüşür konuşurduk alışverişe çıkardık cinsellik konularına hiç girmezdik. Ben bazı hareketlerinden sezmiştim erkekler istemese de ele verebiliyor en çok hissettiğim bir gün evlerine gitmiştim aile evinde kalıyor annesiyle oturduk konuştuk sonra onun odasında yazıcıdan benim öğrencilere fotokopi çıkarttık kapı açıktı kardeşi falan oradaydı gelip geçen oluyordu yani yine başbaşa ortam değil yazıcı odasında olduğu için mecbur oradaydık huzursuzlandı falan hızlı hareket etti oturduğu yerden kalkmadı farkında olmadan bakıyorlar farkedince hemen kendini toparlıyorlar falan bu tarz şeylerden anlaşılıyor. Aile yapınız muhafazakarsa konuya girmenizi tavsiye etmem bence siz de rahatsız olursunuz ama emin olun libidolu erkek kendini belli ediyor evlenmeye bir iki gün kala mesajla falan da seni beğeniyorum tarzı az sıcak yazışmalar başlıyor ben devam ettirmemiştim az kaldı evlenecek zaten gerek yok konuşmayalım demiştim o da sen güzel bir kızsın seni her şekilde beğenmem çok normal ikimiz de yetişkin buna kızmadın Di mi demişti hayır demiştim sadece konuşmayı sürdürmedim evlendikten sonra olan oluyor zaten
Basladi bizim mesai ahahdhdPeki siz ne kadar süre tanıştınız? Yaşlarınız kaç ve cinsellik konuşmadan nasıl dayanıp sınır koydunuz onu çok merak ettim. Yani istekli olunsa bile erkek arkadaş cinsellik konusunu açınca nasıl hemen konuyu değiştiriyorsunuz? Bu benim için biraz zor oluyor da
Basladi bizim mesai ahahdhd
29 yaşında evlendik çok da zor olmadı zaten inatçı dediğim dedik biriyim bir şeye yok deyince daha olur demeyeceğimi biliyor karakter olarak birini tanıyınca ona göre davranıyorsun o da öyle yaptıPeki siz ne kadar süre tanıştınız? Yaşlarınız kaç ve cinsellik konuşmadan nasıl dayanıp sınır koydunuz onu çok merak ettim. Yani istekli olunsa bile erkek arkadaş cinsellik konusunu açınca nasıl hemen konuyu değiştiriyorsunuz? Bu benim için biraz zor oluyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?