- 16 Temmuz 2023
- 7.301
- 19.224
- 178
- 30
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Perşembe günü görüşeceklermiş. Konu sahibi nişanlısına ve kendisine tayt eşofman falan almış beraber spor yapacaklarKonu sahibi iki gündür bu konu çok konuşuldu nişanlısı ile bir kojusma veya bir bilgi edindi mi ko
Anladımm mutluluklar dilerim29 yaşında evlendik çok da zor olmadı zaten inatçı dediğim dedik biriyim bir şeye yok deyince daha olur demeyeceğimi biliyor karakter olarak birini tanıyınca ona göre davranıyorsun o da öyle yaptı
Teşekkür ederimmAnladımm mutluluklar dilerim
Büyük gun yarin. Hep beraber gerekli bilgileri edinecegiz insallah.Konu sahibi iki gündür bu konu çok konuşuldu nişanlısı ile bir kojusma veya bir bilgi edindi mi ko
İnşallah nisanlisida istekli olurda hayep kırıklığı yaşamayızBüyük gun yarin. Hep beraber gerekli bilgileri edinecegiz insallah.
Yarin aksam çekirdeğinizi alın gelin
Adam hepimize mâl oldu resmen artik. Kendi mustakbel partnerimi bu kadar merak etmiyorum benİnşallah nisanlisida istekli olurda hayep kırıklığı yaşamayız
Bu kadar konuşmanın üstüne hayal kırıklığı yaşamak istemeyizAdam hepimize mâl oldu resmen artik. Kendi mustakbel partnerimi bu kadar merak etmiyorum ben
Yarin aksama alarm kurunBütün sayfaları okumadım, son durum ne, ölçü alındı mı?
amaaann çok varmış dahaYarin aksama alarm kurun
Ne ölçüsü alınacak ben orayı da kaçırmışımBütün sayfaları okumadım, son durum ne, ölçü alındı mı?
Büyük gun yarin. Hep beraber gerekli bilgileri edinecegiz insallah.
Yarin aksam çekirdeğinizi alın gelin
İnşallah nisanlisida istekli olurda hayep kırıklığı yaşamayız
Biz abartmadik o merak o istek sende var şimdi suçu bize atma öğren Sor isteYa biraz fazla mı abarttık, yarın icin streslenmeye başladım.Ay akşam size anlatıcam daha, o da yetmeyecek bir de iş arkadaşlarım basımın etini yiyecekler. İnşallah iyi olur yaa.
Yarın randevumuz var hepiniz mi unuttunuz yahuYarin aksama alarm kurun
Partnerim disaridayken mesajla falan tahrik edip uygunsuz zamanlarda erekte etmeye bayılırım ahshdh toplantida, otobuste, arkadaslariyla disaridayken falan
sdvfsdgf pipi ölçüsü alınacak işallaNe ölçüsü alınacak ben orayı da kaçırmışım
hayatım stres yaparsan ölçüyü doğru alamazsın etmaYa biraz fazla mı abarttık, yarın icin streslenmeye başladım.Ay akşam size anlatıcam daha, o da yetmeyecek bir de iş arkadaşlarım basımın etini yiyecekler. İnşallah iyi olur yaa.
vallahi ya sabah gusül akşam gusül yorulduk gfhbjkjgAdmin arkadaşlar burayı gece 12 den sonra kapatırmısınız rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?