Nisanlinin yaninda aile siddeti

tabi ki şiddeti desteklemiyorum ama nişanlısının yanında dövmek nedir kızı geçtim insan kendini kötü göstermek istemez. ya da atıyorum olduğundan değil kötüyü düşünerek konuşuyorum evladın haksızda olsa bir pisliğe de batmış olsa bunu elin oğlunun yanında yapmazsın.
not: kesinlikle şiddete karşıyım söylediklerim en kötüsü için en kötü senaryoya örnek olsun diyeydi.

saçından tutup yere atıyor
Ay saçmalamaaaaa

NişanLısı ile kavga ettiğinden mi saçından tutup yere atılıyor *
Canım sen emin misin başka sorun olmadığına ?
Hayır başka bir sorun olsa bile böyle bir şiddet normal değil ( yanlış anlaşılmasın ) lakiinnn sırf nişanlısı ile kavga ettiği için ailesi saçından tutup dövecek kadar ne bileyimmm bana saçma geldi yani biraz.
Sank arkadaşınızın sizden sakladığı gizlediği bir şey varmışta, söylemeye çekiniyormuş gibi geldi.

Nişanlısı denen dumbuk ne yapmış bu arada,oturup izlemiş mi ?
Yalnız bu iş cok su kaldırır.
Evinize cagirdiginiz kızı doverseniz,kızın ailesi de kalkıp size her türlü şeyi yapabilir.
Ne hakla,ne cüret yani ?
Kız bu pustu bıraksın,ailesinde de şikayetçi olsun.
Barisirsa ; kız arkadaşının kalitesinden de şüphe ederim.

Inanki saka değil..

Ay ben nişanlı ailesi dövdü sandım; kızın kendi ailesi mi dövmüş nişanlının önünde?

Koskoca, nişanlanacak çağdaki kadını dövebilenler zaten çocukluğunda da dayak manyağı yapmışlardır kızı; tekme tokat içinde büyütmüşlerdir. Bari şu yaşa gelmiş, ya anne babasına hayatının dersini versin gitsin şikayetçi olsun, ya da sussun otursun ne diyelim.

Ekonomik özgürlüğü varsa bilhassa, daha düşünmesin yani.
Ana-baba evine muhtaçsa bilemeyeceğim, zor.
Nişanlı da araya girmemiş öyle izlemiş zaten, evlense kocadan da yer posta posta dayak, onu da silsin atsın hepsini.

Cok acı çok üzüldüm. Nişanlilik süresinde herkesin kavgası oluyor benimde oldu ama aile şiddeti cok farklı bisey. Suan sagliklida dusunemiyor.
En acilinden gidip rapor alsın, nişanı mişanı atsın o semirmiş sığırdan ne köy olur ne kasaba; anne baba görünümlü kişilerle de iletişimi kessin. Hiç kolay değil ama yapmazsa sonunun başlangıcı olur. İşi gücü var mı?

Şimdi o adamın gözünde arkasında hiçbir destekçisi olmayan, yarın öbür gün bir şey olsa kocandır yapar diyecek bir aileye (!) sahip bir kızcağız. Nişanı da atsın, zaten kavga edip duruyorlarmış.
Kucuk sebepler aslında incir çekirdeğini doldurmayacak şekilde, ama o nisanlilik suresinde insanda stres ayrı oluyor. Yani ne yapmalı bu durumda ben bile sağlıklı düşünemiyorum.

Herkese merhaba🌸🤗
Kendim için değil cok sevdiğim bir arkadaşımın sorunu için konu açtım .
Arkadaşım 6 aydır nisanli, nişanlısıyla arada kavga ediyorlar, bir sebepten dolayı yine kavga etmişler, kızın annesi babası nişanlısını çağırmış hani neden böyle devamli kavga ediyorsunuz diye , kızda sinirlenmiş bağırmış çağırmış, annesi ve babası nişanlısının yanında kızı dövmüşler. Cok üzüldüm açıkçası ben 😔 bi nevi nisanliyi tutmuşlar, ama kizda hakli bana kalirsa.. arkadaşım suan kotu durumda ailesi ile konuşmuyor nisanli ile de konuşmuyor ne yapacağını bilmiyor.
Ne olursa olsun şiddet asla tasvip edebileceğim bisey değil.. Boyle olduğu için barisirsa bile omrunun sonuna kadar bu olayı unutamayacagini dusunuyor. Ezik hissediyorum diyor. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız?
O anne ile babanın ebeveynligine yazıklar olsun. En sakin şekilde böyle yazabiliyorum. Ekonomik olarak kendi başının çaresine bakabilecekse anne babasından ayrılsın. Nişanlı konusuna gelince bu kız şiddet görürken nişanlısı engel olmamışsa ondan da ayrılsın.

Ay saçmalamaaaaa

Hayır başka bir sorun olsa bile böyle bir şiddet normal değil ( yanlış anlaşılmasın ) lakiinnn sırf nişanlısı ile kavga ettiği için ailesi saçından tutup dövecek kadar ne bileyimmm bana saçma geldi yani biraz.
Sank arkadaşınızın sizden sakladığı gizlediği bir şey varmışta, söylemeye çekiniyormuş gibi geldi.

Bazi aileler kiz nisanlandiktan sonra "biz ortaya bi kere ciktik" diye gerekirse siddet de kullanir

tabi ki şiddeti desteklemiyorum ama nişanlısının yanında dövmek nedir kızı geçtim insan kendini kötü göstermek istemez. ya da atıyorum olduğundan değil kötüyü düşünerek konuşuyorum evladın haksızda olsa bir pisliğe de batmış olsa bunu elin oğlunun yanında yapmazsın.
not: kesinlikle şiddete karşıyım söylediklerim en kötüsü için en kötü senaryoya örnek olsun diyeydi.
Eskiler kol kırılır yen içinde kalır derdi. Bir sorun varsa ele güne ifşa edilmez, aile arasında çözülürdü. Damat yanında kızını dövmek ne demek? Hani sen ne olursa olsun al kızı ne yaparsan yap yeter ki al der gibi 🙄 kızın yediği iki kap yemek, bir hırka pantolon mu çok geliyor ailelere ne oluyor anlamadım çıldırmış herkes

Bazi aileler kiz nisanlandiktan sonra "biz ortaya bi kere ciktik" diye gerekirse siddet de kullanir
Ay yok ama yaaa

Yani kavga ettikleri için diye anlatılıyor burada konu sanki bir şeyler eksik gibi bilemedim. Bir türlü oturmadı kafam da, bu kadarı nişanLısı ile kavga eden bir kız için fazla değil mi ???

Ailesiyle ne olmuş da bu kadar kavga etmişler
arkadaşınız nasıl biridir.. sinirli midir?

şiddetin mazereti yok ne olursa olsun
bir tanıdığım var ailesine milletin yanında veya evde kavga vs ederken hakaret eder anne babasına
gerizekalı hayvan mal vs
arkadaşınız ağzını bozduysa ailesi dayanamamış olabilir kavganın içeriğini de bilmek lazım
nişanlısının yanında olması da tam sıvama olmuş

Aile dönerken nişanlı ne yapmış offff çok korkunç bir durum

Ay saçmalamaaaaa

Aile nisanliyi çağırınca kızda sinirleniyor, geliyor odadan istemiyorum diye bağırıyor çağırıyor odadan tam giderken ailesi boyle yapıyor. Şiddet görmüş bir kız zaten küçüklükten beri,hem piskolojik hem fiziksel.

Evet aynen öyle kavga edip bağırıp çağırdığı için annesi saçından tutup yere atıyor babada aynisini yapıyor. Nisanlida yapmayın etmeyin diyor ama ellerinden çekip almıyor..Buda sinir bozucu bisey bana kalırsa .
ben inanmak istemiyorum ya böyle bir şey olamaz..

Ailesiyle ne olmuş da bu kadar kavga etmişler
arkadaşınız nasıl biridir.. sinirli midir?

şiddetin mazereti yok ne olursa olsun
bir tanıdığım var ailesine milletin yanında veya evde kavga vs ederken hakaret eder anne babasına
gerizekalı hayvan mal vs
arkadaşınız ağzını bozduysa ailesi dayanamamış olabilir kavganın içeriğini de bilmek lazım
nişanlısının yanında olması da tam sıvama olmuş
Öfke kontrolü pek yok, nisanli ağlayınca Buda bağırıp çağırınca aile konusmaktansa şiddet göstermeyi tercih etmiş.Ama küfür vs yok sadece istemiyorum artık diye bağırmış.

Ay yok ama yaaa

Yani kavga ettikleri için diye anlatılıyor burada konu sanki bir şeyler eksik gibi bilemedim. Bir türlü oturmadı kafam da, bu kadarı nişanLısı ile kavga eden bir kız için fazla değil mi ???

Benim bir akrabagim evlendikten sonra demisti. Babasi evlenmek istemedigini ögrenince baski ve siddetle evlendirmis. 🤷🏻‍♀️ Böyle aileler var. Nisan atmayi bosanmak kadar kötü gören.

Back
X