Nişanlisi aldatıyormuş

Birde kızın tarafından dinlemek lazım belki yüzük attıktan sonra başladı belki daha önce söyledi erkek arkadaşı sert mizaçlı korktu aldatma doğru değil elbette ama karşı tarafı dinlemeden yargılayamam burda konu sahibesi var onun tutumu var ona yorum yapabilirim

kız bekar bir başkasına aşık olup nişanlısına söyleyemese yakalansa vs bi nebze anlardım. ama bu kız evli 3 çocuklu adamla her haltı gizli gizli yemiş ve yakalanmasa bu çocukla evlenecekmiş. bu aşk değil ahlaksızlık

Kızı kimse aklamiyor. Önceki postlarda da yazdım öfke çok normal. Ama kızın sokakta kalmasını adeta işkence çekmesini isteyecek kadar kötücül hırs berbat. Kızı ailesi sokağa atarsa ya o adama gidecek ya da bilin bakalım kim sahip çıkacak konu sahibinin oğlu. Konu içinde herkes suçlu. Hatta ben kızın annesinin durumdan haberdar olabilecegini o yuzden bastırdığı o düşünüyorum. Kız o kadar umursamıyor ki onlar gelince çıkmıyor, düğünü erttelettirmeye çalışıyor. Bence evden kacacakti erken yakalandı.

ailece kızı oğlana kakalamaya çalışmışlar yani. olabilir. mantıklı.

Durun aferin arkalarinda
İleride kızın olursa sen durma arkasında. Büyük bir hata yaparsa babasıyla bir olup kızın üstüne çök ve evden at olur mu?
Ama bizlere karışma. Öldürmediği ve çalmadığı sürece ne yaparsa yapsın kız kardeşimin de kızımın da arkasındayım.
Elin pisliğinin kucağına atamam, ne yaşarsa yaşasın benim kapımda yaşasın. Ki arkasında olduğumu bilmesi demek bana yalan söylemeyeceği, zarar görürse beterinden korumama izin vereceği anlamına gelir. Sen baskı yap, korkut, hata yaparsan koyarım kapının önüne de ve seyret bakalım olanları. En büyük hatalar korkunun eşliğinde yapılır bu arada. Bir genç kıza ne kadar baskı yaparsan ve korkutursan sana o kadar yalan söyler ve bir o kadar da hata yapar. Hiç anlamazsın bile bir anda avcundan kayar gider, benden demesi. Hem eğitimci hem de bir kadın olarak söylüyorum.

ailece kızı oğlana kakalamaya çalışmışlar yani. olabilir. mantıklı.
Belki boyutunu bilmiyor olabilirler ama kız 5 ay önce ayrılınca anlaşılmıştır. Konu sahibi konuya çok ofkeliyim, oğlum için ne yapabilirim diye açsa sorun yok. Konuda asıl vurguyu kızın ailesinin kızı reddetmesinden yapıyor.Ysni kızı biri vursa ya da kız fuhuşa sürüklense zevk duyacak. Kizini azcik seven her aile kızı dışarı atmaz.

konu sahibini yadırgamadım ben. canı yanmış öfkeli kocası da konuşma yasağı koyduğundan buraya kusup rahatlamak istemiş. ben garipsemedim açıkçası. erkek kardeşim ya da oğlum bu şekilde aldatılsa ben de kıza karşı iyi duygular beslemezdim açıkçası. oğlunun yıkıldığını görmüştür bunda öfkelenmeyecek karşı tarafın acılar içinde kıvranmasını dilemeyecek kimse olacağını sanmıyorum. çok normal geldi bana öfkesi

Siz hata yapan çocuğunuzu atarsınız ya da brine kakalarsınız o zaman. Fikir neyse zikir o olurmuş.
konu sahibini yadırgamadım ben. canı yanmış öfkeli kocası da konuşma yasağı koyduğundan buraya kusup rahatlamak istemiş. ben garipsemedim açıkçası. erkek kardeşim ya da oğlum bu şekilde aldatılsa ben de kıza karşı iyi duygular beslemezdim açıkçası. oğlunun yıkıldığını görmüştür bunda öfkelenmeyecek karşı tarafın acılar içinde kıvranmasını dilemeyecek kimse olacağını sanmıyorum. çok normal geldi bana öfkesi
yukarda yazdım bu yorumu. aynen paylaştım. ben konu sahibini anlıyorum. aile tabi ki atamaz satamaz çocuğu çünkü

Kız sizin evladınız olsaydı?

İlgisizmiş işte bu bile başlı başlına ayrılma sebebi işte kızı rahat bırakmamış

Kız sizin evladınız olsaydı?
3. kez yazıyorum. konu sahibini anlıyorum yani öfkesini. kızın ailesi tabi ki kızını atmayacak. ama konuyu açan konu sahibi ve ona kızılmış. ben ona kızmadım. öfkesini anlıyorum dedim. kızın annesi açsaydı konuyu ona da derdim ki kızın çok çok büyük bir hata yapmış. karşı taraf haklı öfkesinde. ama o senin evladın günahıyla sevabıyla katlanmak zorundasın bu kadar

Sana ne tekrarlarsa tekrarlasın teyze ne isterse onu yapsın. Oğlun ayrıldı kızdan bırakın kızın yakasını

Öfkelenebilir elbette.
Ama kayınvalide olacak yaşta bir kadının (görmüş geçirmiş, evlat büyütmüş, ölüm görmüş, düğün görmüş) oğlunun hırsını alacak diye karşı taraftan şikayet etmesi manasız.

Oğlunuzun canını yaktı diye kızın canı yansın,sürünsün,rezil olsun istiyorsunuz .Ben bu duyguları insani buluyorum ama bu saatten sonra oğlunuzun yangınına körükle gitmeyin.Olgun bir anne gibi davranıp onun yaralarını sarın ve bu konuyu kapatmasına yardımcı olun.Çünkü o kapatsa da siz yıllarca kapatmayacaksınız gibi görünüyor.

Ben de herkesin duymasını isteyebilirdim ama kızın sokağa atılmasını istemezdim. Biraz da düşünürdüm biz nerde hata yaptık diye.

Ben de herkesin duymasını isteyebilirdim ama kızın sokağa atılmasını istemezdim. Biraz da düşünürdüm biz nerde hata yaptık diye.
evet sokağa atılmasını ben de istemezdim o konuda katılıyorum. çok uç kültürler yoksa kimsenin atacağını da sanmıyorum zaten

Yıllar yıllar önce kızları istemedikleri birini seviyor diye zengin bir tanıdığımız, başka bir tanıdığın oğluyla zorla nişanlamıştı kızını. Abla da baştan beri hem çocuğun ailesine hem de kendininkilere istemiyorum demiş. Hatta nişan alışverişinde damada seni istemiyorum diye bağırmış. Neyse işte bir şekilde ikna etmişler kızı, oğlanın ailesi de kızın ailesi ev falan veriyor diye tav olmuş ses etmemişler bu drama. Neyse işte kız düğüne kadar sabrediyor, hatta düğünü hatırlıyorum çok eğleniyor gibi görünüyordu lüks bir düğündü unutmam imkansız. Düğün gecesi damadı bir şekilde uyutuyor cima olmadan, kendi de bavulları hazırlıyor, sabah bu uyanmadan kaçıyor sevgilisine. Buna da not bırakıyor, seni hiç istememiştim minvalinde dramatik bir şey. Damat sonra bu not yüzünden depresyona girmişti, tam içeriğini bilen yok ama ağır herhalde epey.
Şimdi şu hikayede kim suçlu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…