Nişanlisi aldatıyormuş

Zaten konu sahibinin yapması gereken bu ne hali varsa görsün diyecek. Yani bu aldatılma olayı günümüzde çok yaygınlaştı. Üstelik bazı dizi ve filmlerde bu durum normalleştirilyor

Adamı da mı sorguya çektiniz? Vay arkadaş bu ne hırs bu ne ısrar? Kimi evladını öldü bilir o derece katıdır kimi de günahıyla sevabıyla kabul eder size ne yahu? Siz niye oğlunuzu hatalarıyla kabul ediyorsunuz, elin kızının elinde oyuncak oldun demiyorsunuz? Çocuğu olan insanlar nasıl böyle atarlı giderli büyük konuşuyorlar hayret doğrusu. Size garanti mi verildi oğlunuz son nefesine kadar pür-i pak kalacak harama el uzatmayacak diye?

Bu kızın yerinde olsam sizin için uzaklaştırma kararı çıkartırdım. Çok tehlikeli bir tipsiniz. Kanlı çarşaf şartınız da var mı?Kiminle ne yaparsa yapsın size ne? İncindiyse oğlunuz incindi size ne oluyor? Kaç yaşında oğlunuz merak ettim şimdi.

Evlenecek yaşa gelmiş kazık kadar adama oğluş muamelesi yapılıyor şaka gibi.

Çok kötüsünüz. Biraz ortada kalınca ne olacaktı mesela? Ya da ailesi kucak açmasaydı kızlarına sırt çevirselerdi kına yakardınız gibi hissettim ya da göbek atardınız.

Kız ailesi kızın arkasında durabiliyorsa bende oğlumun arkasında dura bilirim.
ayrıca yaşi hiç fark etmiyor.
Derler ya 40yaşinda olsa bile o benim evladım cocuğum
Onun canı yanarsa benimkinde yanar .

Sokağa atmak değil de bir iki gün hatasını anlasaydi
Pardon da 2 gün sokakta yatmayla kimse kuzu olmuyor olmaz da. Hatasını belki de bir ömür anlamayacak? Sizin o kız ile hiçbir işiniz kalmamış.şöyle olsaydı böyle olsaydı diyerek anca laf çoğaltmış oluyorsunuz.

ya takısı batsın şu durumda takı mı düşünülecek ben kapıyı ceker cıkardım.
O düşünür
Hani çevrende böyle bisey ne duymuştun ne görmüştün?? Varmış işte

Çok kötüsünüz. Biraz ortada kalınca ne olacaktı mesela? Ya da ailesi kucak açmasaydı kızlarına sırt çevirselerdi kına yakardınız gibi hissettim ya da göbek atardınız.
Kötü değilim ,böylece bu kız böyle bir hatayı tekrarlıya bilir.
Bir çocuk için bile hatası varsa yaşina göre cezalandirmali deniliyor.
Oyundan bir iki dakika alınıyor .
Nerde hatası olduğunu öğrensin diye .

Geçmiş olsun oğlunuzun neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum Allah dayanma gücü versin umarım bundan sonra ilişkilerinde yaralanmaz ve daha mutlu olur kızgınlığınızı anlıyorum ama her şey imtihan oğlunuzu sürekli gözlemleyin bu süreçte kendine veya ona bir zarar vermesin inşallah

Madem öyle alın kızı sokağa atın bekleyin 2 gün akıllanacak mı bir bakın. Şu verdiğiniz örnek de ne kadar saçma.

Bizim komşu abisinin kızını oğluna nişanladı. Kız daha 13 yaşında oğluşu da 21 falandı. Bunlar 4 sene nişanlı kaldılar ve bu sürede oğlan kıza hayatı zindan etti ve 4 sene sonunda kız yüzüğü attı. Ondan sonra komşumuz bir kudurdu anlatamam. Vay efendim oğlusu gibisi mi varmış da nasıl yüzük atarmış da. O da sizin gibi düşünmüş olsa gerek ki kız için diyordu ki evlensin evlensin boşansın,asla bir yuvaya sahip olamasın diyordu. Kız şu anda başka birisi ile evli,mutlu ve çocuklu. Sizinki de bu hesap kızdan hırsınızı alamadığınız için ve bir şey de yapamayacağınız için ailesi sırt çevirsin sokağa atsın istiyorsunuz.

Abla senden guzel kaynana olur hee. Lutfen umudunu yitirme olur mu sen eninde sonunda bu kaynanalik gorevini layiki ile yerine getireceksin ben inaniyorum.

Kız ailesi kızın arkasında durabiliyorsa bende oğlumun arkasında dura bilirim.
ayrıca yaşi hiç fark etmiyor.
Derler ya 40yaşinda olsa bile o benim evladım cocuğum
Onun canı yanarsa benimkinde yanar .
Sizinki oğlunuzun arkasında durmak değil ki onun öfkesini, saplantısıni costurmak. Oğlunun arkasında durmak istiyorsan verilmiş sadakamiz varmis dersin ve ona aşkın ancak karşılıklı olduğunda anlamı olduğunu söylersin
Çocuk cezalandırmak da onu oyun dışarı edip dışlamak değil. Nerde hatası olduğunu anlatıp oyuna sokmak. Karşı taraf haklı diyen yok ama sizin hirsiniz tehlikeli boyutta.

Yapmayın hanımefendi, derdinizin kızın hata yapıyor olmadığını kendi aileniz dahil herkes biliyor. Siz oğlunuzun geri dönmesinden korkuyorsunuz, bir an evvel cümle alem duysun ki oğlunuz cesaret edemesin. Zaten hiç hazzetmiyordunuz bu kızdan da ailesinden de, sırf oğlunuz istiyor diye muhataptınız, maddi olarak size bağlı değil diye de durduramıyordunuz. Şimdi tam fırsat bulup kurtulmuşken işi şansa bırakmaya gönlünüz yok. Dürüstlük biraz.

yahu size 10 sayfadır bunu anlatamıyoruz işte. sizin kızla alakanız bitmiş.
size ne ailesinin nasıl cezalandırıp cezalandırmayacağından? size ne hatayı tekrarlayıp tekrarlamayacağından?

Herhalde alacaklar eve geri sokağa atacak halleri yok kendi çocuklarını.
Sizin oğlunuzda aldatmış olabilirdi oğlunuzu sokağa mı atacaktınız?
Kimse büyük konuşmasın kimsenin evladını aaa bak böyle yaptı demesin yaşadığımız sürece hikayemiz devam ediyor başımıza ne geleceğini bilemeyiz.
Benimde kızım var sonuna kadar arkasındayım.
Allah korusun başımıza böyle bir şey gelse kimseye de öyle telefonunu falan kurcalatmam kendi meselemizi kendi evimizde çözeriz.
Siz kurtulmuşsunuz sizin mesele kapanmış..
Gerisi onların meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…