- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Ama zina var mı?
Benim sorunun cevabı ne oldu? Aldatma yok ama zina var mı?Oglunuzun ruh halini bilmiyorum.Herseye rağmen kabul ediyorum diyebilir.Oldurmek isteyebilir.Siz çocuğunuzu düşünün.Gerisi ile ilgilenmeyin.
Zaten konu sahibinin yapması gereken bu ne hali varsa görsün diyecek. Yani bu aldatılma olayı günümüzde çok yaygınlaştı. Üstelik bazı dizi ve filmlerde bu durum normalleştirilyorNe hali varsa görsün diyecek.Benzeri bizim ailede yaşanmış.Kimse ayıbını söylemedi.Hatta aldattığı kişi ile evlenmiş.Nisanlisi başka biriyle daha sonra aldatan kişi cenazelerde ölü yıkamaya başlamış.Eski nişanlısının eşiyle beraber cenaze yıkadılar.30 35 sene sonra.
E insan her zaman dgru olanı yapamıyor dimi bunu en iyi bilende sensin halbukiY gitsin kadın sığınma evine madem zorla nisanlandiysa ne demek aldatma
Adamı da mı sorguya çektiniz? Vay arkadaş bu ne hırs bu ne ısrar? Kimi evladını öldü bilir o derece katıdır kimi de günahıyla sevabıyla kabul eder size ne yahu? Siz niye oğlunuzu hatalarıyla kabul ediyorsunuz, elin kızının elinde oyuncak oldun demiyorsunuz? Çocuğu olan insanlar nasıl böyle atarlı giderli büyük konuşuyorlar hayret doğrusu. Size garanti mi verildi oğlunuz son nefesine kadar pür-i pak kalacak harama el uzatmayacak diye?Haklısınız erkeklerde atdatan erkekler için düşünmeli .
Herkesi hemen af edelim boşverin ya üc günlük dünya kime ne .
Kimin canı yanmış fark etmez ,burda sadece oğlum için söylemiyorum.
Ahlaksız bir adam var evli üc çocuklu
Haklısınız hiç ayiplamayalim .
Adam kandırdı .....
Malesef öyle değil adamada yalan söylemiş....
Çok kötüsünüz. Biraz ortada kalınca ne olacaktı mesela? Ya da ailesi kucak açmasaydı kızlarına sırt çevirselerdi kına yakardınız gibi hissettim ya da göbek atardınız.Merhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
Pempe hala hesap değiştirmenin işe yaradığına inanmak istiyorsun çok üzülüyorum sana.Bilmediğin yere yorum yapma.
Evet ben de onu diyorum iste. Evden de kacmak nedir bu fikir de sacmaEvden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.
Kız ailesi kızın arkasında durabiliyorsa bende oğlumun arkasında dura bilirim.Adamı da mı sorguya çektiniz? Vay arkadaş bu ne hırs bu ne ısrar? Kimi evladını öldü bilir o derece katıdır kimi de günahıyla sevabıyla kabul eder size ne yahu? Siz niye oğlunuzu hatalarıyla kabul ediyorsunuz, elin kızının elinde oyuncak oldun demiyorsunuz? Çocuğu olan insanlar nasıl böyle atarlı giderli büyük konuşuyorlar hayret doğrusu. Size garanti mi verildi oğlunuz son nefesine kadar pür-i pak kalacak harama el uzatmayacak diye?
Bu kızın yerinde olsam sizin için uzaklaştırma kararı çıkartırdım. Çok tehlikeli bir tipsiniz. Kanlı çarşaf şartınız da var mı?Kiminle ne yaparsa yapsın size ne? İncindiyse oğlunuz incindi size ne oluyor? Kaç yaşında oğlunuz merak ettim şimdi.
Evlenecek yaşa gelmiş kazık kadar adama oğluş muamelesi yapılıyor şaka gibi.
Pardon da 2 gün sokakta yatmayla kimse kuzu olmuyor olmaz da. Hatasını belki de bir ömür anlamayacak? Sizin o kız ile hiçbir işiniz kalmamış.şöyle olsaydı böyle olsaydı diyerek anca laf çoğaltmış oluyorsunuz.Sokağa atmak değil de bir iki gün hatasını anlasaydi
O düşünürya takısı batsın şu durumda takı mı düşünülecek ben kapıyı ceker cıkardım.
Hani çevrende böyle bisey ne duymuştun ne görmüştün?? Varmış işteNe hali varsa görsün diyecek.Benzeri bizim ailede yaşanmış.Kimse ayıbını söylemedi.Hatta aldattığı kişi ile evlenmiş.Nisanlisi başka biriyle daha sonra aldatan kişi cenazelerde ölü yıkamaya başlamış.Eski nişanlısının eşiyle beraber cenaze yıkadılar.30 35 sene sonra.
Kötü değilim ,böylece bu kız böyle bir hatayı tekrarlıya bilir.Çok kötüsünüz. Biraz ortada kalınca ne olacaktı mesela? Ya da ailesi kucak açmasaydı kızlarına sırt çevirselerdi kına yakardınız gibi hissettim ya da göbek atardınız.
O düşünür
Hani çevrende böyle bisey ne duymuştun ne görmüştün?? Varmış işte
Haklısınız ben işte insanları çok önemsiyorumPardon da 2 gün sokakta yatmayla kimse kuzu olmuyor olmaz da. Hatasını belki de bir ömür anlamayacak? Sizin o kız ile hiçbir işiniz kalmamış.şöyle olsaydı böyle olsaydı diyerek anca laf çoğaltmış oluyorsunuz.
Madem öyle alın kızı sokağa atın bekleyin 2 gün akıllanacak mı bir bakın. Şu verdiğiniz örnek de ne kadar saçma.Kötü değilim ,böylece bu kız böyle bir hatayı tekrarlıya bilir.
Bir çocuk için bile hatası varsa yaşina göre cezalandirmali deniliyor.
Oyundan bir iki dakika alınıyor .
Nerde hatası olduğunu öğrensin diye .
Merhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
Kız ailesi kızın arkasında durabiliyorsa bende oğlumun arkasında dura bilirim.
ayrıca yaşi hiç fark etmiyor.
Derler ya 40yaşinda olsa bile o benim evladım cocuğum
Onun canı yanarsa benimkinde yanar .
Sizinki oğlunuzun arkasında durmak değil ki onun öfkesini, saplantısıni costurmak. Oğlunun arkasında durmak istiyorsan verilmiş sadakamiz varmis dersin ve ona aşkın ancak karşılıklı olduğunda anlamı olduğunu söylersinKötü değilim ,böylece bu kız böyle bir hatayı tekrarlıya bilir.
Yapmayın hanımefendi, derdinizin kızın hata yapıyor olmadığını kendi aileniz dahil herkes biliyor. Siz oğlunuzun geri dönmesinden korkuyorsunuz, bir an evvel cümle alem duysun ki oğlunuz cesaret edemesin. Zaten hiç hazzetmiyordunuz bu kızdan da ailesinden de, sırf oğlunuz istiyor diye muhataptınız, maddi olarak size bağlı değil diye de durduramıyordunuz. Şimdi tam fırsat bulup kurtulmuşken işi şansa bırakmaya gönlünüz yok. Dürüstlük biraz.Kötü değilim ,böylece bu kız böyle bir hatayı tekrarlıya bilir.
yahu size 10 sayfadır bunu anlatamıyoruz işte. sizin kızla alakanız bitmiş.Kötü değilim ,böylece bu kız böyle bir hatayı tekrarlıya bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?