Nişanlisi aldatıyormuş

İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .
Ablacım burda her gün aldatan koca hikayeleri okuyoruz ve gerçek hayatta da şahit oluyoruz. Ben hiç oğlu aldattı diye onu eve almayan sokağa atan görmedim. Adamlar metres tutup çocuklu yuvalarını yıkıyorlar da aileleri o metrese bile kucak açıyor, oğlumuz istedi diye. Ben seni de anlıyorum evladım var daha çok küçükler ama hiç kimse üzmesin incinmesin istiyorum. Sen de hırslanmışsın anne olarak. Ama bu konuyu uzatıp oğlunu da hıslandırma. Hayatta herşey insanlar için oğlum, bitek senin başına gelmiyor, sen de yapabilirdin böyle Bi hata, şimdi bunu yaşamış olman daha iyi en azından evli değildin, kendini kötü hissediyorsan Bi terapist ten randevu alalım biraz rahatlarsın vs diye oğlunuza destek olun.

İlk kez bu sayfada aldatan kişiyi haklı görünüyor hayret .
Kimse aldatan kişiyi haklı görmemiş ki. Siz ailesinin kızı sokağa atmasını beklemişsiniz ona tepki göstermişler... İnsanlar evcil hayvanlarını sokağa attığı zaman linçliyoruz, kimsenin evladını sokağa atmasını destekleyemeyiz burada.

Y gitsin kadın sığınma evine madem zorla nisanlandiysa ne demek aldatma
Birşey anlamışsın da tam olarak idrak gerçekleşmemiş. Kimse kız iyi ki aldattı ne iyi etti demiyor ki. Aile kendi kızını niye sokağa atıp da daha fazla yanlışa sürüklenmesine izin versin deniliyor? Kvde de elin kızının sokakta kalması ile değil kendi aşk adı altında saplantı yapan oğluyla ilgilensin.
Ciddiye alıp cevap verdim

Canım bak; Erkekler ve kadınlar aynı koşullarda değil bizim ülkedeki ataerkil düzende. kimse aldattı diye adamı öldürmez, ama bu şekilde öldürülen çok kadın var. ben kızın yaptığına da doğru demedim (Çok büyük ihtimalle o da kurban kullanıldı) ama siz en baştan sizin oğlanı istemeyen kızı zorlamışsınız onun ailesi de siz de; kız da size yalan söylemiş. Oğlunuz kadın cinayetlerini okumuyor mu? hangi akla hizmet ailesine kızın yatak odasına kadar teşhir ediyor. Yuh yani. Allah kahretsin ya. Avrupalı olsak oradaki gibi olsa anlarım da; bizde kadınlar bu sebepten çok daha az sebeple bile öldürülüyor. aldattı deyin, nişanı atın. sonuçta nişan bu kanıta gerek var mı? zina davası mı açacaksınız? ne gerek var ailesine göstermeye?
Sizin oğlunuz ya aptal ya takıntılı.
O kız öldürülseydi üzülmeyecek miydiniz? Yada sokakta kalıp başına kötü şeyler gelseydi?

Nasıl böyle düşüncesizce vicdansızca konuşuyorsunuz?

kız yüzüğü çıkardıktan sonra peşine düşmeniz saçma, istemiyor artık bu kadar basit.
elbette kızlarına sahip çıkacaklar sokağa mı salsınlar?

ve lütfen oğlunuza izin verin de birey olsun. acıysa çekecek, hüzünse ağlayacak. ömür boyu arkasından mı koşturacaksınız.
yeni çıkan kumandalı arabaya ağlar gibi kız peşinden ağlıyor.
bırakın biraz "erkek" olsun yazık.

Niye kiseye duyurmayacakmışsınız ayıp kızın ayıbı, olduğu gibi anlatın soranlra.

e demiş zaten. istemiyorum demiş. oğlunuz seviyor diye el ele verip evlendirmeye çalışmışsınız. ne diyorsunuz artık.

Kizin ailesinin kiza nasil davrandigindan size ne? Orasi sizi hic ilgilendirmez. Siz oglunuzu teselli etmeye odaklanin.

Evden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.
Yaw herkes aynı koşullarda büyümüyor kızın belki psikolojisi sorunlu-baba sorunları var- adam bundan istifade etti. bilemeyiz ama adamın kızı kullandığı gercek. 18 yaş var

Oğlunuz kurtulduğu için şükretmelisiniz. Ayrıca sırf aldattı diye kimse kızını sokağa atmaz. Sonuçta eski gelin adayı adam öldürmemiş ağır suç işlemeoş

Zina yi hafife alıyorsunuz.Birde yattığı adamın eşi var.Cocuklari var.Onlara ayıp değil mi bu ? Kim babasının eşinin bu rezilliği yapmasına tahammül eder ? Cocukmus ya Allah aşkına bırakın 18 yaş reşit bir yaş.
Yaw herkes aynı koşullarda büyümüyor kızın belki psikolojisi sorunlu-baba sorunları var- adam bundan istifade etti. bilemeyiz ama adamın kızı kullandığı gercek. 18 yaş var

Oğlunuz kurtulduğu için şükretmelisiniz. Ayrıca sırf aldattı diye kimse kızını sokağa atmaz. Sonuçta eski gelin adayı adam öldürmemiş ağır suç işlemeoş
Oğlunun gönlünün yağı erişsin, jntikam hırsları tatmin olsun sevdası bu. Oh süründürür diyemediler. İçinde kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…