- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Sizin hataniz istemeyen kızın peşinden gitmek.Kizin hatası da aldatmak.kız yüzüğü çıkardıktan sonra peşine düşmeniz saçma, istemiyor artık bu kadar basit.
elbette kızlarına sahip çıkacaklar sokağa mı salsınlar?
ve lütfen oğlunuza izin verin de birey olsun. acıysa çekecek, hüzünse ağlayacak. ömür boyu arkasından mı koşturacaksınız.
yeni çıkan kumandalı arabaya ağlar gibi kız peşinden ağlıyor.
bırakın biraz "erkek" olsun yazık.
ya takısı batsın şu durumda takı mı düşünülecek ben kapıyı ceker cıkardım.Takılardan dolayı olabilir.
Kız istiyordu sonra adamla ilişkisi başladiktan sonra soğudu .
Kimse zorlaması
Açık ve net söyleseydi seni sevmiyorum başkasinda gönlüm vardiye
Ama oğluma seni seviyorum evlenmek istiyorum ama biraz evlilik fobim var diyormuş
Oda onu sakinleştirmeye çalıştı bukadar .
Dizilerdeki gibi zorla evlendirme veya baskı yok yok
Evden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.
neeeeey :Oİş yerinden tazminat almak için nikah kıyan ve nişanlısıyla anlaşamayıp sırf canı yansın diye üç günlük nikah için tazminat nafaka talep eden birine göre fazla büyük cümleler kuruyorsunuz
Evden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.
Zina yi hafife alıyorsunuz.Birde yattığı adamın eşi var.Cocuklari var.Onlara ayıp değil mi bu ? Kim babasının eşinin bu rezilliği yapmasına tahammül eder ? Cocukmus ya Allah aşkına bırakın 18 yaş reşit bir yaş.
Kimsenin evli biriyle yatması normal değil ahlaksızlık. Aldatılan görür bilir anlar ve gider ayrılır. Boşanır, söz-nişan atar hayatından çıkarır. Bu, ikisini ilgilendirir.Zorla evlendiriliyor da dedim.Nikah kıymak suç evli adamla yatmasi normal mi ?
İğrenç bı olay. Ama anlamadım ne yapsın aile kızını ? Öldürsün mu? Bu nasıl bi bakış tarzı kurban olarak görünmesin ne demek bunlar nasıl bakış açısı. Ne yapacakti aile sokağa mi atsin çocuğunu. Bence gayet iyi yapmışlar. Kız ne kadar hatalı olsa da sizin zihninizde pek normal gelmedi banaMerhaba,
Konu açmıştım KV adayıyım diye .
Aralık ayında oğlum ve nişanlısının arasına bir soğukluk giriyor .Sonra kız eftennpüften mazeret bularak ayrılmaya çalişiyor .
Oğluma(Ali) ben yapamiyacagim ayrılalım diyerek yüksuğü çıkartıyor .
Ali öyle aşiktiki bırakmıyor çabalıyor ,bir dediğini iki ettirmeden herşeyi yapıyor .
Ailecek evlerine gittiğimizde kız evde yok bizi karşilamiyor oysaki haberleri vardı gelmemiz den .
Neyse biz daha öfkelidir cahildir diyerek alttan alıyoruz ,her davranişi sözü alttan alıyoruz.
Sonra kızın(Ayşe) anneside baya baskı yapıyor evlenmesi için .
Hergün telkin ediyormuş,kendisi telefonda söyledi..
Düğün salonumuz tutuldu kaporasi ödendi ,şimdide ev tutuldu.
Bayramın ilk günü Ali gece nişanlısını telefondan arıyor ,sürekli meşgul ve kapatıyor .
Açtığında şimdi seninle konuşamam yarın ararım diyor , Ali nerdesin diye sorduğunda evdeyim yatakta .
bir kaç kez yalanını yakaladığı için evlerinin önüne gidiyor ve kızın arabası yok .
Beraber takıldıkları yerleri aramaya başliyor ve tesadüf Ayşe bir adamla arabanın içinde yakalıyor .
Ayşe ,iş arkadaşim sorunu varmış konuşalim diye ısrar etti diye atıyor.
Ali kolundan tutup evlerine annesinin yanına götürüyor.
Ayşe'nin babası telefonunu elinden alıyor ,Alide şifresini bildiği için açıyor ve bütün mesajları ortaya çıkıyor .
Ayşe'nin annesine mail olarak gönderiyor .
Ama öyle böyle sadece gönül mesajlamasi değil.
5 aydan berli ilişki yaşiyorlarmiş ,otel odaları tutulmuş ,korona testini yalanlayarak Ali ile görüşmemek için ve işe gidiyorum diye adamla buluşmuş.
Mesajlar cinsel içerikli coğu,iş seyatine gidiyorum diye adamlaymiş .
Ali ile eve bakarken aynı zamanda adamlada ev tutmuş .
Öyle bir kurnazlikla oyun oynamış ki kimse akıl edemez .
Ailesi evimizde bir cenaze çıktı diye feryatlar ağitlar yakiyorlardi .
Ayşe bizim için öldü onu evlatlıktan ret ettik dediler .
Ailenin adına çok üzülmüştum ,çok acimiştim .
Ama ne oldu biliyormusunuz, söylediklerinin ardından 3 saat sonra Ayşeyi geri evlerine aldılar birde oğluma biz kızımıza elimizi uzatmaliyiz kimseye yedirtmeyiz diye mesaj göndermiş.
Adam kızdan 18 yaş büyük ve evli üc çocuk babası .
Onlara göre kız kandirildi ..
Adama yem.olmayacakmiş ,tamam anlıyorum Allah kimsenin başına vermesin,evlat işte birde kız evladı .
Daha büyük hatalar olmasın diye kapılarını açtılar ama bu kadar cabukmu .
3 saat sonramı ,keşke biraz ortada kalıp hatasını düşünseydi .
İçimde tuhaf bir duygusuzluk var bir nevi de rahatlama .
Yine şükür evlenmeden nikah kiyilmadan ortaya çıktı .
Oğlumu nasıl teselli edeceğiz,ne yapsa ne söylesi haklı .
Öyle böyle değil ........
Eşimde kimseye duyurmalayim diyor oğlumuz kurban olarak görunmesin anlaşamadilar ayrıldılar diyecekmişiz .
Birde dün berli bu konu için eşimle tartişiyorum
büyük konuşma hele kızın varsa asla konuşma.Zina yi hafife alıyorsunuz.Birde yattığı adamın eşi var.Cocuklari var.Onlara ayıp değil mi bu ? Kim babasının eşinin bu rezilliği yapmasına tahammül eder ? Cocukmus ya Allah aşkına bırakın 18 yaş reşit bir yaş.
Ben yanlış mı hatırlıyorum? Sizin de bu tarz konularınız vardı evlilik öncesi bir takım faaliyetler gibi.Zina yi hafife alıyorsunuz.Birde yattığı adamın eşi var.Cocuklari var.Onlara ayıp değil mi bu ? Kim babasının eşinin bu rezilliği yapmasına tahammül eder ? Cocukmus ya Allah aşkına bırakın 18 yaş reşit bir yaş.
Muhteşem birisin hahhajahahahahahaİş yerinden tazminat almak için nikah kıyan ve nişanlısıyla anlaşamayıp sırf canı yansın diye üç günlük nikah için tazminat nafaka talep eden birine göre fazla büyük cümleler kuruyorsunuz
Muhteşem birisin hahhajahahahahaha
Ayrılmasında hayır varmış.Fakat oğlumuz seviyorum diye diye hoş olmayan durumla karşılaşmış.kız ayrılmak istemiş oğlunuz ısrar etmiş.
kızın isteğini yerini getirmemiş zorla ikna etmeye çalışmış ne bekliyorsunuz?
Bilmediğin yere yorum yapma.Muhteşem birisin hahhajahahahahaha
Niye seviyorum diyordu ?kız ayrılmak istemiş oğlunuz ısrar etmiş.
kızın isteğini yerini getirmemiş zorla ikna etmeye çalışmış ne bekliyorsunuz?
Boşuna demiyorlar kadının düşmanı yine kadındır. İyi yapmış aldatmış gelin adayı böylelerine müstahakOğlunun gönlünün yağı erişsin, jntikam hırsları tatmin olsun sevdası bu. Oh süründürür diyemediler. İçinde kaldı.
Sen çok iyisin ya.Her b.ku biliyorsun.Çok şaşırıyorum artık kendi önündekileri süpüremeyenlerin başka konularda ahkam kesmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?