Nişanlisi aldatıyormuş

Sizi ilgilendirmez kurtuldunuz kaldi onlar kendi evladina sahip cikacak siz kendi sizin evladiniz aynisi olsa sokaga bile 3 saat birakmazsiniz empati yapin biraz

Sizin hataniz istemeyen kızın peşinden gitmek.Kizin hatası da aldatmak.

baskı var.
ilk mesajınızda her şey açık o yana bu yana yatmaya lüzum yok.
oğlunuzun oyuncağı alınmış elinden bu tantana bu yüzden

Evden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.

İş yerinden tazminat almak için nikah kıyan ve nişanlısıyla anlaşamayıp sırf canı yansın diye üç günlük nikah için tazminat nafaka talep eden birine göre fazla büyük cümleler kuruyorsunuz

Evden kacsaydi evlenmek için ama tutupta evli adama sığınmak nedir ? Bunu kimse açıklayamaz.

sizin her şeye açıklamanız varken bu kızcağız da yaptığı hatayı bir şekilde açıklar herhalde.
kendisi muhtac-ı himmet bir dede, nerde kaldı geriye himmet ede

değerli üye sizin +18'de yazdıklarınızı tazminat meselelerini, para pul hesabınızı bilmesek bu olaya karşı empati geliştirdiniz diyeceğim ama işte...

Zorla evlendiriliyor da dedim.Nikah kıymak suç evli adamla yatmasi normal mi ?
Kimsenin evli biriyle yatması normal değil ahlaksızlık. Aldatılan görür bilir anlar ve gider ayrılır. Boşanır, söz-nişan atar hayatından çıkarır. Bu, ikisini ilgilendirir.

Konuya gelecek olursak, belki de bunlar nişanlıyken beraber oldu ve kız bir süre sonra nişanlısını sevmemeye başladı. Çocuk da elimde görüntüler var herkese gönderirim dedi diye mecbur geri barıştı. Size göre olamaz değil mi, mutlaka kadın yapmıştır bir kahpelik. Genç bir kadın nişanlısından ayrılmak istiyor ama baskıyla, zorla -belki de tehditle- mecbur devam ediyor. Çözülmesi gereken nokta burası. Beni istemeyeni ben hiç istemem denmiyor, kızın peşi bırakılmıyor.

Ayrılmak isteyen nişanlı artık nişanlı değildir. Sokaktaki herhangi bir kızdır. Kanunen hiç bir bağ yok, ortak çocuk yok. Niye bırakmıyor kızın peşini? Zorla güzelik yapmaya kalkıp nişanlı kalacağız diye diretmese kız kimseyi aldatmamış olacak. Babası yaşında çocuklu adamla olmanın bedelini kendi ödesin, konu sahibi ve oğluna kalmadı kızın ahlaksızlığına rağmen ailesinin sahip çıkması.

İğrenç bı olay. Ama anlamadım ne yapsın aile kızını ? Öldürsün mu? Bu nasıl bi bakış tarzı kurban olarak görünmesin ne demek bunlar nasıl bakış açısı. Ne yapacakti aile sokağa mi atsin çocuğunu. Bence gayet iyi yapmışlar. Kız ne kadar hatalı olsa da sizin zihninizde pek normal gelmedi bana

Ben yanlış mı hatırlıyorum? Sizin de bu tarz konularınız vardı evlilik öncesi bir takım faaliyetler gibi.

kız ayrılmak istemiş oğlunuz ısrar etmiş.

kızın isteğini yerini getirmemiş zorla ikna etmeye çalışmış ne bekliyorsunuz?
Niye seviyorum diyordu ?
Adamla taniştiktan sonra birde soğudu ,ozamanlar 6 aylık nisanliydi .
Şimdi üc cocuğun günahini almadimi .
Bilmiyorum belki biraz ısrar var ama daha çok annesinden .
Oğluma sürekli düzelecek biraz kafası karışık ,sen ona sürpriz Lee yap çiçek al ,bizlerde oturun .
Yoksa ben çoktan biraktirmiştim ,zorla güzellik olmaz.
Ayrıldıkları zaman oğlumu ilgisizlikle sucluyordu

Oğlunun gönlünün yağı erişsin, jntikam hırsları tatmin olsun sevdası bu. Oh süründürür diyemediler. İçinde kaldı.
Boşuna demiyorlar kadının düşmanı yine kadındır. İyi yapmış aldatmış gelin adayı böylelerine müstahak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…