Nişanlisi aldatıyormuş

Kız seviyorum demiş birde ?

Sen çok iyisin ya.Her b.ku biliyorsun.

yoo ben hiç mükemmel değilim hatta çok aciz biriyim. Hatalarım da çok olmuştur ama değişmeyi gelişmeyi öğrendim. İnsanları yargılamayı öğrendim. Sana da tavsiye ederim

Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Kendi doğurup büyüttükleri kızı kaç gün arafta bekleteceklerini size mi soracaklar?

Ayrıca oğlunuz da keşke ifşacılar gibi annesine mail atmasaydı mesajları.
Koldan tutup eve sürüklemek ne?
Müdürün odasına çıkarılan çocuklar gibi. At nişanı, illa atacaksan kendine kızdan bir mesaj at hayatımda biri var falan filan diye. Sağda solda aleyhime iftira atarsan herkese duyururum de sessiz sedasız bitir. Maşallah bi haber kanallarının wp hattı duymamış.

Oğlunuz yapsa adı kız ilgisiz bıraktı olurdu.

1- konuya inanmadım. ya da anlatılanların dozuna diyeyim.
2- eğer gerçekse hırsınız çok çiğ.
3- hayır efendim 3 saat sonra geri barışmaları tuhaf değil. o kız ortada kaldım düşüncesiyle adama hepten tutunabilirdi.
4- evli insanlarla beraberliği tabii ki onaylamıyorum. ek olarak anlatılanlar doğruysa oğlunuz için de zor bir durum, söylediklerim ne var bunda anlamına gelmez. sadece sizin kıza ve ailesine sahip çıkma konusunda söylediklerinizi haksız buluyorum. ve cümle aleme ifşalanmasına. (Sen olsan ifşalamaz mıydın diyenler için; ben çok hırslandıysam maksimum kendime atardım maili, ayrılık sebebi irdelendiğinde bana çamur atarsa diye.)

Kadının düşmanı kadındır.Sozunden nefret etmeye başladım.Aldatmayi mesrulastiriyorsunux.
Ama öyle konu sahibi oğlunu aldattı diye gelin adayının ailesi tarafından affedilmesini hazmedemiyor. Bi kadın başka bir kadın için bunu düşünmemeli

İgnelemeyi iyi biliyorsun sadece.
yok iğnelemiyorum gerçekleri söylüyorum. Bazıları gerçekleri duymaya tahammül edemiyor senin gibi. Yazdıklarımdan hangisi yanlış ?
Seni bir abla olarak uyarıyorum eleştirilere kulak ver ve değiştir kafa yapını

baskı var.
ilk mesajınızda her şey açık o yana bu yana yatmaya lüzum yok.
oğlunuzun oyuncağı alınmış elinden bu tantana bu yüzden
Oyuncak olmuş diyelim.
İstediği şekilde oynamış bugün seviyorum yarın istemiyorum ayyy yok yok seviyorum galiba .
Biraz ilgiye ihtiyacım var ondandir

Kızın annesi de anlamıştır zorla güzellik olmaz. Sizin öfkenizi anlıyorum da bu kadar hırs yapmanızı anlamıyorum.

Kadının düşmanı kadındır.Sozunden nefret etmeye başladım.Aldatmayi mesrulastiriyorsunux.
aldatma meşrulaştırılmıyor burada. sen daha kendi yaşadıklarına yazılanları anlamıyorsun ki buradakileri anlayasın.
aldatmış, ayrılınmış bitmiş. konudaki nişanlı ne yaptıysa yaptı, ailesinin tutumu konu sahibini ilgilendirmez.. yazılan bu. saygılar

Ama öyle konu sahibi oğlunu aldattı diye gelin adayının ailesi tarafından affedilmesini hazmedemiyor. Bi kadın başka bir kadın için bunu düşünmemeli
Haklısınız erkeklerde atdatan erkekler için düşünmeli .
Herkesi hemen af edelim boşverin ya üc günlük dünya kime ne .
Kimin canı yanmış fark etmez ,burda sadece oğlum için söylemiyorum.
Ahlaksız bir adam var evli üc çocuklu
Haklısınız hiç ayiplamayalim .
Adam kandırdı .....
Malesef öyle değil adamada yalan söylemiş....

Ne hali varsa görsün diyecek.Benzeri bizim ailede yaşanmış.Kimse ayıbını söylemedi.Hatta aldattığı kişi ile evlenmiş.Nisanlisi başka biriyle daha sonra aldatan kişi cenazelerde ölü yıkamaya başlamış.Eski nişanlısının eşiyle beraber cenaze yıkadılar.30 35 sene sonra.

İki satır ailesinin yaptiğini hos karsilamiyorum dedim
Sizin gördüğünüz sadece o mu

Oglunuzun ruh halini bilmiyorum.Herseye rağmen kabul ediyorum diyebilir.Oldurmek isteyebilir.Siz çocuğunuzu düşünün.Gerisi ile ilgilenmeyin.

İki satır ailesinin yaptiğini hos karsilamiyorum dedim
Sizin gördüğünüz sadece o mu
diğer konu hakkında ne diyelim ablam? aldatmış diye küfür mü edelim şimdi birleşip
zaten aldatmış, oğlunuzla ayrılmışlar. kurtulmuşsunuz evlenmeden dedik ve bitti
siz hala diyorsunuz ki bari eve almasalardı, bari 3 gün kalsaydı vs vs ee bu onların problemi işte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…