- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Kız seviyorum demiş birde ?Niye seviyorum diyordu ?
Adamla taniştiktan sonra birde soğudu ,ozamanlar 6 aylık nisanliydi .
Şimdi üc cocuğun günahini almadimi .
Bilmiyorum belki biraz ısrar var ama daha çok annesinden .
Oğluma sürekli düzelecek biraz kafası karışık ,sen ona sürpriz Lee yap çiçek al ,bizlerde oturun .
Yoksa ben çoktan biraktirmiştim ,zorla güzellik olmaz.
Ayrıldıkları zaman oğlumu ilgisizlikle sucluyordu
Ben cağdaşim terbiyesizteyze bi git az ötede çağdaşlaş ya.
oğlan anasının kaprisi hiç çekilmiyor
Ben kimseyi aldatmadim.Ben yanlış mı hatırlıyorum? Sizin de bu tarz konularınız vardı evlilik öncesi bir takım faaliyetler gibi.
Sen çok iyisin ya.Her b.ku biliyorsun.
Kadının düşmanı kadındır.Sozunden nefret etmeye başladım.Aldatmayi mesrulastiriyorsunux.Boşuna demiyorlar kadının düşmanı yine kadındır. İyi yapmış aldatmış gelin adayı böylelerine müstahak
İgnelemeyi iyi biliyorsun sadece.yoo ben hiç mükemmel değilim hatta çok aciz biriyim. Hatalarım da çok olmuştur ama değişmeyi gelişmeyi öğrendim. İnsanları yargılamayı öğrendim. Sana da tavsiye ederim
Ama zina var mı?Ben kimseyi aldatmadim.
Kendi doğurup büyüttükleri kızı kaç gün arafta bekleteceklerini size mi soracaklar?Doğrudurda en azinda bir gün gecseydin ,bir gün bekleserdi
Ama öyle konu sahibi oğlunu aldattı diye gelin adayının ailesi tarafından affedilmesini hazmedemiyor. Bi kadın başka bir kadın için bunu düşünmemeliKadının düşmanı kadındır.Sozunden nefret etmeye başladım.Aldatmayi mesrulastiriyorsunux.
aşkı memnudaki meşhur replik gibi olmuş..İş yerinden tazminat almak için nikah kıyan ve nişanlısıyla anlaşamayıp sırf canı yansın diye üç günlük nikah için tazminat nafaka talep eden birine göre fazla büyük cümleler kuruyorsunuz
yok iğnelemiyorum gerçekleri söylüyorum. Bazıları gerçekleri duymaya tahammül edemiyor senin gibi. Yazdıklarımdan hangisi yanlış ?İgnelemeyi iyi biliyorsun sadece.
Oyuncak olmuş diyelim.baskı var.
ilk mesajınızda her şey açık o yana bu yana yatmaya lüzum yok.
oğlunuzun oyuncağı alınmış elinden bu tantana bu yüzden
Kızın annesi de anlamıştır zorla güzellik olmaz. Sizin öfkenizi anlıyorum da bu kadar hırs yapmanızı anlamıyorum.Niye seviyorum diyordu ?
Adamla taniştiktan sonra birde soğudu ,ozamanlar 6 aylık nisanliydi .
Şimdi üc cocuğun günahini almadimi .
Bilmiyorum belki biraz ısrar var ama daha çok annesinden .
Oğluma sürekli düzelecek biraz kafası karışık ,sen ona sürpriz Lee yap çiçek al ,bizlerde oturun .
Yoksa ben çoktan biraktirmiştim ,zorla güzellik olmaz.
Ayrıldıkları zaman oğlumu ilgisizlikle sucluyordu
Kızım yok olsa bile oturur konuşurum.Zorla nişanlamam.Nisanlisini mi aldattı.Ekmek su veririm ama konuşmam.büyük konuşma hele kızın varsa asla konuşma.
aldatma meşrulaştırılmıyor burada. sen daha kendi yaşadıklarına yazılanları anlamıyorsun ki buradakileri anlayasın.Kadının düşmanı kadındır.Sozunden nefret etmeye başladım.Aldatmayi mesrulastiriyorsunux.
Haklısınız erkeklerde atdatan erkekler için düşünmeli .Ama öyle konu sahibi oğlunu aldattı diye gelin adayının ailesi tarafından affedilmesini hazmedemiyor. Bi kadın başka bir kadın için bunu düşünmemeli
Ne hali varsa görsün diyecek.Benzeri bizim ailede yaşanmış.Kimse ayıbını söylemedi.Hatta aldattığı kişi ile evlenmiş.Nisanlisi başka biriyle daha sonra aldatan kişi cenazelerde ölü yıkamaya başlamış.Eski nişanlısının eşiyle beraber cenaze yıkadılar.30 35 sene sonra.Ama öyle konu sahibi oğlunu aldattı diye gelin adayının ailesi tarafından affedilmesini hazmedemiyor. Bi kadın başka bir kadın için bunu düşünmemeli
İki satır ailesinin yaptiğini hos karsilamiyorum dedimaldatma meşrulaştırılmıyor burada. sen daha kendi yaşadıklarına yazılanları anlamıyorsun ki buradakileri anlayasın.
aldatmış, ayrılınmış bitmiş. konudaki nişanlı ne yaptıysa yaptı, ailesinin tutumu konu sahibini ilgilendirmez.. yazılan bu. saygılar
Oglunuzun ruh halini bilmiyorum.Herseye rağmen kabul ediyorum diyebilir.Oldurmek isteyebilir.Siz çocuğunuzu düşünün.Gerisi ile ilgilenmeyin.Haklısınız erkeklerde atdatan erkekler için düşünmeli .
Herkesi hemen af edelim boşverin ya üc günlük dünya kime ne .
Kimin canı yanmış fark etmez ,burda sadece oğlum için söylemiyorum.
Ahlaksız bir adam var evli üc çocuklu
Haklısınız hiç ayiplamayalim .
Adam kandırdı .....
Malesef öyle değil adamada yalan söylemiş....
diğer konu hakkında ne diyelim ablam? aldatmış diye küfür mü edelim şimdi birleşipİki satır ailesinin yaptiğini hos karsilamiyorum dedim
Sizin gördüğünüz sadece o mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?